- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Idrak, oğlun bir şekilde bu dönemi atlatacak ,yanında annesi babası var ,sen nasıl atlatacaksın, senin kimin var ? Bunun için,işe donemiyorsan, okumak çok güzel bir fikir ..otuz bir yaşta ne varmış ?bizim sınıfta 60 yaşında bir amca vardı .kimse de senin burda ne işin var ,git torun torba sev demedi :) okumanın yaşı yok ve kendini geliştirmek ,bunun için cabalamk çok güzel..hem kayinvalideni daha az duyar ve görürsün:))O kadar çok istiyorum ki ile dönmeyi bir bilsen. Ah oğlum uygun olsaydı da hemen dönebilseydim keşke. Onun için çekiyorum bu sıkıntıyı. Çalışsam ne yüzlerini göreceğim ne muhatap olacağım da işte. Oğlumun daha zamanı var. Ben delirmeden inşallah başlarım işe. Tekrar üniversite sınavına girmeyi bile düşünüyorum. Oğlum beni çok yorduğu için mesleğimi yapamayacağım gibi geliyor. Ofis işi lazım bana :) yetişkinlerle uğraşacağım bir iş mesela. Yaş 31 tekrar Lisans programına dahil olsam, şöyle uzaktan uzaktan okusam. Kaşınıyor muyum yoksa bilemedim ki.
Düşün ki bu kadar koşturma için de delirmemek için boş durmuyorum. Örgüye sardım sürekli atkı boyunluk örüyorum :) bir arkadaşımın makale işine yardım ediyorum. Kaligrafi ile uğraşıyorum. Boş kalınca yanıyor benim devreler çünkü.
Kayınvalidem ev bağımlısı. Hayatı boyunca tatile gitmemiş bir insan. Evden çıkınca kötü hissediyor kendini. Deli, valla bak.
Annem de babamın kaybından sonra delirmemek için örgüye başladı. Çesitli sosyal aktiviteleri de var .örmek iyi geliyor diyor .senin de bu işi hobi edinmene sevindim .kaligrafi sabır işi, sende de malum bolca var :)
Kayinvaliden kontrol delisi bence .evden uzaklaşınca olaylara da hakim olamamaktan korkuyor :) şey geldi aklıma bi caps vardı, dört balkon ,balkonlardan birinde bir kadın, onun balkonunda çevrimiçi yazıyor, diğerleri boş, bos olanlarda , 4 dakika önce çevrimiçiydi ,meşgul, bilmem ne diye yazılar vardı. Mahallenin muhtarları:) senin kayınvalide her daim çevrimiçi olan gillerden :)))
ben de aglamam kimsenin yaninda. gururuma dokunur birine yardima ihtiyacim var demek. hatta diyemem sesim titremeye baslar hemen, aglamamak icin yardim istemiyorum
annen de ayni muameleyi yapar, ben haksızlıklara karsi geliyorum diye annem bana tum ergenligim boyunca bunalimli dedi. simdi bişey anlatirken sen ta o zaman şöyle demistin dogru soylemissin diye anlatip kendiyle de gurur duyuyo o yetistirmis!!! ya beni