• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol aksiyonlu kaynana konusu isteyen buyursun.

tekrar merhaba aslinda dun gece uzun uzun yazdim ama pek tatmim edici olmadı sanirim neyse senin kavgan kendinle sevgili idrak sen koca kv gorumce falan derken bunlar sadece goruntu asil kavga içinde bunu çözemezsen ki oyle görünüyor cok yakinda tikanip kalicaksin terapiste bir an once başlamalisin kendin icin istanbuldaysan onerebilirim

Eğer çok uçuk bir rakam talep etmiyorsa ve bana yakınsa önerin lütfen :)

Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Oğlum evet her anlamda zor bir çocuk. Az evvel evde ne kadar yastık, yorgan, nevresim varsa hepsine kustu. Artık alıştım bu duruma da eşime "bak yarın çok zor bir gün olacak. Oğlan hasta, ailenle aram bozuk çocuğu bir saat idare edin demem. Her yer leş gibi yığınla çamaşır ve ütü var ve çocuk malum durmuyor. En azından iki saat çocuğu idare et bunları halledeyim" dedim. El cevap "görüyorsun bende duruyor mu sanki" aslında haklı bu konuda. Zira oğlum özellikle hasta olduğu zamanlarda dibimden ayrılmıyor. Asla babasıyla durmuyor. Şu an dağ gibi olmuş yorgan ve yastıktara bakıyorum :) oğlan hala öksürüyor. İki gündür neredeyse uyumuyorum.

Tükendim Dediğiniz gibi. Her anlamda tükendim. Eskiden bir iki saat nefes alayım yeter derdim şimdi o da yetmiyor. Günlerce kaçıp uzaklaşmak istiyorum insanlardan. Açıkçası artık tek duam oğlumun büyütene kadar yaşayabilmek. Başka da bir beklentim yok hayattan.
yoook oyle kacmak idrak sen bu adami fena alistirmisin soyliyim tamam oglan durmuyo mu o zaman sen at makineye o sersin yada yemek yapma hazır soylesin benim icim aciyor sana ya keske yakin olabilsek vallahi bak alicam bebeni aksama kadar cik gez gel biz birbirimizi yeriz dicek böyle olur mu kocana cok kiziyorum inan ki halini görmüyor mu hic madem oglan durmuyo o zaman eve yardim etsin sende insan evladisin idrak doğa ustu guclerin falan yok yeter artik ya bi birak ucundan gitsin kendimden biliyorum cok güçlü olunca ne yapiyorlar iste nasilsa yikilmaz diye vurup dagitip butun isi yikip geciyorlar birse üstünden yapma arkadasim yapma birak ucundan azicikta kocan dusunsun offf cok yazdim yine bu arada ozelden mesaj yazdim

Back