Bol bebiş topiği

Sakin ol kuzummmm inş sağlıkla karnı yarık olmadan gelir kuzunun tabi benimkide
Canım sıra işi değildi bu kısmet işi... İnş kucağımıza alırız...
O günleri hiç unuturmuyum ama özellikle senin haberini.... Duşa girmiştin öylesine test yapmıştın ve 2.silik çizgi ile almıştın müjdeniiiiiiiii
Birde o ay aşılama ertelenmişti yumurtlaman yok die ama bak Allah ne güzel vekildir kuluna yeterrrrr

yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan,aynen öyle olmuştu şoka girmiştim.
şuan ağlamamk için zor tutuyorum rabbim ne olursun bu mutluluğu isteyen herkese nasip et,sana isyan değil ama içim rahat etmiyo be kuzum.

doğrusun canım sırayla olmuyo doğum çapraz komşumla aramızda bir buçuk ay vardı 21 gün önce doğum yaptı şuan banada ortalama üç hafta var ama bilemiyoruz((

ya inşallah doğumu yaptıktan sonra dalga geçicez konuştuklarımıza şükür bitti dicez kucağımıza alınca unutucaz inşallah.düşünsene kuzum şuan kucağında olduğunu :)))

bu arada o haftalardaki yazılara bakıcam kaçıncı sayfada acaba,üçümüzün olduğu sayfalara bakıcam:)))

Son düzenleme:
Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum
Canim 2 saatte 10 hareket.
Waves dedemisti doguma yakin hareketleri iyice azaldi. Kanala giriyormus ya. Yolda minik zeytin.
uyandirdim acliktam olmus gibi memeyi kapti ama 15dk emdi acikinca aglamio sanirim bida 3saati gecmiyim

Olsun canim 15 dakika emmis ya midesine sut gitmis sen uyandir oistersen 3 saatte bir. Daha cok kucuk...aciktigini bilemiyor herhalde.

Unutacaksiniz leylam emin ol. Hatta uyusada su kollarim dinlense diyeceksiniz. Sag kolum bazen uyusuyor onu tasimaktan.

He he bak bakalım bulursan haber ver
Hımmmm ne 2saati kuzummm demek bizim minik gelmeye hazırlanıyor
Hadi inşaallah özledim bebek kokusunu

yaaaaaaaa niye kimse benim mesajlarıma cevap yazmıyor
bu hamişe özellikle cevap verin günü yakın kızdırmayın üzmeyin ya
Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum
canım son haftalar azalıyr. akşamları yemekten sonra yeri biraz daha daralıyor ozaman bol hareket ediyor
kuzum anne sütü mamaya göre daha hafif hazmı kolay.ama mama zordur uzun süretok tutar ondan uzun uyumustur .barışcık yanılmıyorsam 15 günlük ona enfazla 30ml enfazla 50 cc 70 cok fazla iyiki kusmuş yavrucak. bağısaklarını çok zorlar canım mama
uyandirdim acliktam olmus gibi memeyi kapti ama 15dk emdi acikinca aglamio sanirim bida 3saati gecmiyim

kuban olurum onları verene ben.emdikçe çoğalır canım . ne zaman ne kadar istiyorsa ver her emdikten sonra da bir bardak su iç .uykusuzluk ve yorguluğa rağmen azalam olmadı bendeher emdikten sonra su ile yerini dolduruyorum susamayı bekleme

Son düzenleme:
Kızlar formasyon kontenjanları acıklanmıs. Sanırım Ankara dısı olucak cevre ıllerı yazdım. Bebısle ne yapıcam bılmıyorum hergun baska bırseyler zor oluyor. Allah bugunumuzu aratmasın.

Canım ablam ya bak ne güzel anladın sen dilimdennnnnn
Ablam bizdeydi şimdi gitti. Bende bir uyku hali gözler gidikkkkk anlatamam.
Birde acayip bir susama halindeyimmm
İç iç iç sonra wc gir gel

Son düzenleme:

Kuzum için niye rahat etmiyorki anlamadım
Bu aralar anlama kıtlığı var bende

Nerdesinnnn iki lafın belini kıralım senle
Canım ne çekiyor bir bilsen
Tazecik semiz otu miss gibi domates salatalık yemek istedim

Son düzenleme:
Arkadaşın eltisi benden sonra gebe kaldı bugün doğurmuşşşş
Bir ben kaldım eeeeee doğurmayan.
Ondada plasenta kireçlenmesi başlamış. 38.haftada sezeryan olmuş.
Öncekiler sezeryan diye.
Darısı kalanlarımıza Normalinden

Masallah canim. Hareket etsin hep.
Kiyamam. Zeytin Semizotu ve salata istiyor. Nerde babasi? Alip gelsin.

Oğlumuz bereketiyle geliyor teyzesi.
Babası Kur'an derslerini ihmal etmiyor oğlumuzun bereketiyle.
Canım ya bu mevsimde aksada tadı olmazki
Mevsimi olmayan sebze meyveleri yiyemiyorum ben kötü kokuyorlar bana

Arkadaşım sende topiğin düzenli takipçilerinden oldun galibaaaa ama hiç yazmıyorsun ?
Sürekli görüyorum topiktesin
Gel katıl bize hayatını yaşaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…