Bol bebiş topiği

Yeni gelen arkadaş Tuba hoşgeldin sen de sağlıkla doğur inşallah.

Hoşbuldukkkk bugün kendimi ev oturmasında gibi hissediyorum, çenem de açıldı sanırım karapisso beni uyandırdığına pişman olacak
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Senin çocukların da birbirinden tatlı maşallah, Allahım nazardan korusun. Tesbih taneleri gibi durular...
Rabbim hastalıklarına da şifa versin. Fıtık çok zor, bende de boyun fıtığı var ve hayat kalitesini çok etkiliyor, biliyorum. ömrünün sonuna kadar egzersiz yapman gerekiyor. Benimki gibi tembelliğin yoksa tabi

Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için. Seninde oğlun olacak sanırım. Bir yakışıklı daha gelecek topiğimize anlaşılan..

Bir şey dikkatimi çekti. Yazıların, anlatımın dikkat çekecek kadar güzel herkes farketmiştir sanırım benim gibi.

Bir şey dikkatimi çekti. Yazıların, anlatımın dikkat çekecek kadar güzel herkes farketmiştir sanırım benim gibi.

Utandım bak şimdi :)) çok teşekkür ederim. Öyle bir şey varsa Rabbimin lütfudur :) dilim döndükçe derdimi anlatıp derdinizi paylaşmaya çalışıyorum işte sizler farkında olmadan birçok soruma cevap olduğunuz için bu samimiyetim... :)

Canım Allah sıkıntılarını gidersin en kısa zamanda...
canım sağ üst köşede kullanıcı kontrolpanelinden gir,profilimi düzenleye tıkla orda bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor.
bebeğin doğum tarihini yaz takvimin hayırlı olsun
canım geçmiş olsun allah evlatlarının acısını göstermesin ne diyelim göreceğmiz varsa görüuoruz bir şekilde...
Safer ayı bela ayı diye bilinir ama aslında belaların 1.kat semaya yani bize en yakın indiği ay.
bela ayı demesek daha iyi olur. bol bol lahavle çekmek lazım. inş bütün belalar musibetler Allahın izniyle bizden çevremizden uzak olur. yaşayacağımız varsada Mevlam sonunda kazanmayı nasip etsin...
hımm aynı şeyleri yaşamışız desene
benim eşimde erkek diyordu ama doktor 15.haftada erkeğe benziyor demişti...
Rabbim hep iyi ve samimi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi...
ayy canımmm aşerme konusunu hiç sormaaa
kuzummm karnım gittikçe yukarı çıkıyor anlmadım neden,sözde 38.haftadayım ama inmesi gerekirken çıktıkçaçıkıyor yukarı. mide bölgemde çatlama olacak galiba çok ağrıyor derisi ve kaşınıyor
senin karnın kaçınc haftada indi aşağıya..
Allahım yardım et doğurayım oğlumuzu
Ağzına sağlık... kısa ve net...

Canımmm hiç pişman olurmuyummm...
inşaallah biz doğurduktan sonra biz sana destek oluruz anlatırız yakın geçmişimizi
Allahın iznile ineydi bebeğim aşağı doğru doğuraydımm hayırlısıyla sağlıkla bereketiyle...

rabbim yardımcın olsun ayşem ferahlığına çıkaracak rabbim inşallah. canım
hoşgeldin tubacım .inşallah sağlıkla gelir oğluşun yanına . rabbim güzel yazılar yazsın inşallah
zorlu bir gece bidikim doymadi sanirim agladi baya. Uykuda uyumuor gibi surekli ses cikarior gerinio ikiniyor gormesen uyanik sancak. Ses uyutmuo resmen sizde bole bisey var mi dogdughndan beri var.
bebekler derin uykuya geçerken böyle tepkiler verirmiş hatta ağlarlarmış bunları uyku içinde yaparlarmış biz annişler çoçukların bir sorunu var acıktı zanneder alırmışız kucağa .oysa biraz beklesek tekrar uyurlarmış.uykudaki her tepkiye müdahle etmeyecekmişiz canım
hadi inşalllah rabbim seninde güzelhaberlerini duymayı nasip etsin.amin
oy kıyamam ya dikkat etkendine canım bebek kilo alamamış diyorsun geç saatte yemek yiyorsun hıııı kızarım şimdi.iyi bak yeğenimize yoksa kızar teyzeleri
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314

Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
allahım allahım sayılamayacak kadar çok maşallah rabbim esirgesin oyuncak gibi olmuş kuzum kıyamam ben sana
özel dua varmı bilmiyorum ama dilek kapımız nezaman açıktır onuda pek bilmem ama aklıma her geldiğinde sizlere dua ediyorum ellini boş çevirmesin kalbinizdeki muradınıza erdirsin rabbim sizleri amin
bebisim ishal olmus napcam
ishal değildir ya ne ishali 20 günlük bebek artık değişir sürekli yediklerine göre bazen çok çıkar bazen az canım kaygılanma sen
oy canım benim ilk başlarda çok zordu fıtık ağrısı canım benim bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak rabbim yardımcın olsun canım benim.doğumdan sonra mı çıktı daha önceden başlangıcı falan var dendimi?
temizkalpli hamişim benim . allahım bebişinide senide hep böyle kısmetli etsin .
Fıstıklar ben gittim hepinize Allah rahatlık versin gece görüşürüz uğrarımmmmm,siz olmadan geçmiyor koca geceler

kizlar benim de oleydi kakasi ama mama aldi ondan degisik
mamadan sonra öyle gelmiştir zaten emziriyorsun öyleyse bile ilacı yine sende annesütü
canım ay kızıma hamileliğim aklıma geldi ne görürsem alıyordum.ne güzel günlerdi onlar.aldıklarımın çoğuda birişe yaramadı. oğluşumda daha akıllı davrandım ama gene biraz abartmşışım.ama ana yüreği her şeyi vermek istiyorsun canım benim tadını çıkar . hamileliktakvimi düzenle yazısı vardır allta kendi yazdıklarının altında oraya giriyorsun tahmini doğum tarihini yazıyorsun çıkıyordu unutmadıysam

sana katılıyorum

Benden sonra hamile olan bütün akarba eş dost doğurdu bu ne iş yaaaa
yani sezeryanla doğurdular ilkleri sezeryan diye
bekleyeceğim artık

feyzam allah esirgesin bu prensleri yarbbim . allahım hepsini büyük alim adamlarda eylesin .sonsuz maşallah .geçmiş olsun feyzam allahım şifa versin .dikkat et kendine vallahi fıtığın son hali kötü rabbim yardımcınız olsun

karapissom hoş geldin nasılsın bu gün var mı bir doğurma hissi?
nasıl oluyor o hiss bilmiyorum kiii
ama doğurmayı çok istiyorum hayırlısıyla
inşallah sen normal doğuracaksın .ağır abi bizimkisi öyle her çağrıldığında gitmez

evet aynen öylee teyzesi :13:
e sen nasılsın geldin çok şükür beni yanlız bırakmadın.
Allah hepimizi iyi merhametli eylesin ve öyle insanlarla karşılaştırsın...

canim idare edioruz dun sutum azdi sanirim bebisim acliktan agladi. artirma yollarini denioz yani bebise yetmedi dun mama da bozuor bebisi
durumlar bole senin prenses de cok seker masallah.

Çok tatlı demi yaaa...
Allahın yaratma sanatı...Eki Görüntüle 878147

amin canım benim tüm inanları inşallah.ya dün giremedim maşallah burası çoşmuş muhabbetin dibine vurulmuş.dün artık gücümün tükenme noktasıydı ama maşallah bu gün yusuf ziyam ilk kez müdahalesiz 3 saat uyudu. nasıl bir duygu anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…