- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #23.061
Kızlar hepinize iyi akşamlar
Bugün gelemedim aranıza misafirlerim vardı bugün. Sabahtan haber verdiler bende bir koşturmaca ancak fırsat bulup gelebildim.
Ayşecim benim kızımda uzun zamandır elini ağzına götürüp emiyor, bol bol salyaları akıyor. Sulu dişliklerden aldım minik olanlardan onu çok rahat tutabiliyor damağına götürüp sürtüyor. Sanırım 1-2 aya kadar dişleri çıkacak bu şekilde belirtileri oluyormuş.
Banyo konusuna gelince ben haftada 2-3 defa yıkıyorum. Daha az olursa içime sinmiyor. Fazla yıkarsam da üşütürüm hasta ederim diye korkuyorum ortalama 3 günde bir yıkıyorum. Yaz gelince bu günlerin acısını çıkartıp hergün yıkıycam inşallah:)
Kızlar benim bir sorum olacak. Mama sandalyesi alma fikrim var ama nasıl bir şey alayım. Tavsiyeleriniz, önerileriniz, deneyimleriniz hakkında bilgiye ihtiyacım var. Marka önerileride alabilirim.
Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz. Bugun 3 gun oldu hala yok ama gaz cikiyor. Bu arada ben sadece emziriyorum anne sutu kabizlik yapmazmis barsaklarin gelisim surecinde oluyormus. Biraz daha bekliycem olmadi doktora gideriz. Bu arada kucuk hanim artik cok fazla emmeye basladi. 3 aylik oldum artik ben diyor sanirim.. iyi geceler..
Kızlar dün bebeğimizi yıkadık yıkarken aç olmasına dikkat ettik kusmasın diye,derken uyandı falan saat gecenin 1:30 unu buldu giydirdik uyur diye bekle bekle saat 3 oldu meleğim uyumuyor saati kaç ettik sonra uyudu ama her daim uyandı. Eşim can bebe aldı be olarak, önce prima kullandık ondada bir kez sıDırmışı bundada sabah sızdırmış ama öyle böyle değil karnı sırtı hep çiş olmuş. Acaba benim bezi bağlamamlamı alakalı ? Çünkü hergün sızdırmıyor. Cadıozy kuzum uyusun diye içtim papatyayı rezeneyi ama uyumadı bütün gece göZleri kırmızı ağlak şekilde mızıklandı durdu emdi gaz çıkarttı uyumadı
Ne iş bu anlamıyorum. Şimdi uyuyor 1 den beri,şimdi uyandı gibi ben bakayım şuna..
Günaydın Teyzeler
Doktor randevumuzu 24 gün var daha ama şimdiden özledim bebisimi
Oy kıyamam canım hele dur sen tekmelerini hissettikten sonra nasıl iple çekeceksin kontrollerini
Canım ben emzirme yastığı kullanmıyorum. Almak aklıma gelmedi hiç
Bende emzirirken sırtım çok acıyor yanıyor nasıl tutacağımı şaşırıyorum bebeği.
kızlar siz emzirme yastığı kullanıyormusunuz? Benim sırtım çok acıyor emzirirken acaba emzirirken normal yastığımı koysam bebişin altına .bugün yine yapayalnıZım evimde. Ne gelen var ne giden. Kendimi çok yanlız hissediyorum hemde çok. Allah'a yakışır teklik.
Bende alışmıştım gez toz yanlız kalmamaya şimdi çok zorlanıyorum,hergüne hava güneşli olacak dışarı çıkacağımı hayal ediyorum.
Belki bu akşam eşim eve gelince bi dışarı çıkarım belli olmaz.
Kızlar bana dua edin bebeğimin gazı çık fena. cadıoZy eşim ezgiyi ikiye katlıyor gazı çabuk çıkıyor demiştin o videoyu bana göndersen bende faydalansam. Uyumak istiyor ama gazdan uyuyamıyor bugün bugündür. Birde sırtım için ne önerirsin kuzu?
Eşim masaj yapıyor ben rahatlayacağım hareketler yapıyorum o an geçiyor sonra tekrar başlıyor.
Allah yardımcımıa olsun anne olmak hiç kolay değilmiş. Okadar zaman bekledim istedim ama şimdi niye okadar yıpratmışım kendimi osun ölsün diye. Geçecek bu günler bahar gelecek memlekete gideceğim inşaallah bu hayallerle yaşıyorum inan
Eki Görüntüle 918055
Emzirme yastığım bu benim kızlar.Çok memnunum.Bebeğimi emzirirken iki elimi de bırakabiliyorum.
İpekcim bu resimdeki bebiş gibi yatırıyorum ben.Tabi kıpırdadıkca aşağıya doğru iniyor o yüzden yanımdayken yapıyorum.Uyutmuyorum bunda.
Dilekcim benimde sırtım çok ağrıyordu emzirirken.Dikişlerimden dolayı yastığı ilk ay kullanamadığım için.Şimdi çok rahatım.Yastık harika bişeymiş.Sert bi yastık da deneyebilirsin.Ama o kayıyor bu yastıklar sabit kalıyor emzirirken.
Bu arada 2.bebek fikrini ben tamamen sildim kafamdan.Dün eşime de söyledim saygı duydu.Bir kere altını değiştirmeyen,1 saat bile oyalayamayan,uyutamayan,hazır mama bile yapamayan,ben altını değiştirirken bile kokudan rahatsız olan bi babayla 2.bebek hayal olur ancak.Hifa bezden kurtuldu diyelim 9 aylık hamile bile olsam ne wcye sokar,ne temizler,ne bez bağlar bu adam.Allahım bildiği yere vermezmiş.Benim ikizlerimin olmama sebebi de bu demekki.Hakkımızda hayırlısı olsun hep.Bunu büyütelim,iyi bi gelecek,sağlam bi eğitim verelim de 2. geri dursun.
Belim ağrıyor da yapmadan da durulmuyorki be kuzum.İşten gelsin bi de evmi temizlesin adamcağız.
Dailomotion sitesinde bebeğin gazı nasıl çıkarılır isimli video canım aradığın.Bizde böyle çıkarıyoruz hep.
S.a canım nasılsın ezgi nasıl oldu sanırım kabızlık sorunu varanliyorum canim ben seni. Bende de ayni oluyor sonradan ouyunca ben bile anlamiyorum yazdiklarimi
Ayse uygun almisti canim ama nerden aldi bilmiyorum
dualarınızı eksik etmeyin.
Canm öncelikle cvbn için sana çok tşk.ederm bugünlerde burdan hiç yardm da alamayışım sebebiyle üyeliğimı iptal etmeyu düşünüyordum.sana göndrmek üzere bi özel msj hazrlamıştm ancak sinu fiyasko oldu=)) ezik ben yeni üyeyim diye özel msj atamıyomuşum:)) ben biraz aştm ek gıda sorununu sana bi kaç tavsiyem olcak ama nasl ulaştrcam tazdklarmı bilmiyorum=)) bana özelden bi akl verirsen yada mail adresi falan yazarsan bi kaç tavsiyem olabilir sanırım işinede yarar..tkrar tşk.ederim sana.kaka konusuna gelincr benim oğlum sadece sütüm ile besleniyorken 9 güne kadr yapmadığı oldu.batınını kontrol ediyordun hep yumuşaktı.ama sonunda normal bi şekilde yapıyordu.kabızlık kakanın yapılmadıgı gün sayısı ile degil kakanın cinsi ile alakalı bi durum.Bebeğimi uyarma taraftaŕı deilim ki yapmıyirumda.bazü bebekler yediklerinin tamamını hazmedrmiş bu çokta anormal bi durum değilmiş ki aslnda metabolizmalarının hızını düşününce çokta garip gelmiyor kulağa.ancak mama yada es besine başlaypta yapmıyorsa kakasını armut rendeleyip yedirmeni suyunuda özellikle içirmeni tavsiye ederim..lütfen bağrsakları tembelliğe alıştrmayn..
dilekçiğim bugünlerde geçer canını skma malum kış dönemi
hepimiz eve tıkanıp kaldık stresin sıkıntın ondandır inşallah havalar ısınınca çıkar bolca
dolaşırsın hem o zaman bilalde büyür canım buarada bende hafta sonu g...g..da yastık siparişi verdim
bugun yarın gelir en güvendiğim ve bana en uygun gelen site o sende bir bak istersen
ordan yan yatış yastık siparişide verdim bakalım umarım istediğim gibi kullanışlı olur..
ayşeciğim şimdiden böyle birşeye karar verme zamanla herşey değişir
eşin hep böyle kalacak değil herkesin yapısı farklı inan ben şimdiden
çocuğun altını nasıl temizlerim diye strese girerken eşim için çok basit gözüküyor
kardeşine baktığı için bilgisi var ben biraz şımarık büyütüldüm herşeyden tiksindim halen öyleyim
diyeceksinki kendi çocuğun ama olmayınca olmuyr Rabbim yardım etsn senin için bizler için hayırlısını Rabbim nasip etsn
hifacığımıda öpüyorum..
S.a canım nasılsın ezgi nasıl oldu sanırım kabızlık sorunu var
geçmiş olsun umarım düzelir canım dediğin çantayı sipariş ettim
belki bugun elime ulaşır birde çay demişsin
ben eczaneden milupa human steel birde rezene çayı aldım
başka almam gereken bir şey varmı?
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar göndersin..
Aleykum selam sulem. Iyiyiz canim guneslendik geldik simdi uyuycak ezgi hanim. Hala kaka yapmadi ama kime sorsam anne sutu kabiiz yapmaz diyorlar biraz daha bekliycem hic sıkıntısı da yok ikinma filan...gaz cikiyor barsak hareketleri var karninda sertlik de yok sanirim sutun posasi cikmiyor hepsini kullaniyo vucut. Sıkıntıolursa sabuna basvucam.
Sen nasilsin? Oglusun nasil?
Gule gule kullan canim insalah begenirsin.
Ben humananin sut cayini iciyorum. Milupanin rezene cayi ve aktardan rezene aldim?ikisini de iciyorum. Bir de papatya cayi var miupanin onu iciyorum bazen onun yerine humananin gece cayini iciyorum. Bu ikisi uyku yapiyor papatya sindirime de yardimciymis. Ben bir de laktamil iciyorum hergun. Laktamil sut yapmiyor ama vitamin destegi..
ohh ne güzel d vitamininizi aldınız demek
sıkıntısının olmaması güzel bol bol kuru kayısı tüket üzerinede ılık su iç
belki faydası olur bende iyiyim sırt ağrıları ve reflüyle savaşıyorum
işten eve gittiğimde sırtm çok ağrıyor 5 dk uzanıyrm bu defa reflü başlıyor
ne yapacağımı bilemedim oğlumda maşallah bol bol hareket ediyor
bir kaç eksiğimiz kaldı onlarıda tamamlayıp yıkma işlemine geçicem papatya çayım yok
onuda alayım havalar burda çok soğuk dışarı çıkıp 5 dk dolaşmak birşeyler almak
okadar sıkıntıki bizde böyle kısmetse yarın beşiğimizde gelecek
beşik çok içime sinmedi ama artık yapılacak bir şey yok
ezgiyide senide öpüyorum tekrardan geçmiş olsun canım..
ne olursunuz bana dua okuyun. Yavruma mikrosefali diyorlar. torch testi ve beynine usg yapıldı normal çıktı. genetik testler yaptırıoz 15 ocak 20 ocakta çıkacak.
çok kötüyüm. yalvarırım
merhaba kızlar çok kötü bişey oldu.çok üzgünüm ve kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğimle oynarken bileğini çıkardım cumartesi gece doktor yerine getirdim pazartesi gelin kontrole dedi ama oğlum kolunu hiç oynatmadı pazar günü ve bugün götürdük köprücük kemiği çatlamış.Nasıl becerdiniz der gibi konuştu çok ağladım kaç gündür çok üzgünüm. nolur dua edin de iyileşsin.Bugün 6aylık kontrolü de vardı.gitmişken ona da gösterdik kan ve idrar aldılar ve idrar yolu enfeksiyonu var olmaması gerek.sünnet ettirin dedi.bir hafta sonra gelin antibiyotik yazıcam dedi.eğer geçmezse böbreklere bakacaklarmış.inş. böbreklerde bişe yoktur.sünnetse hemen yaptırmayı düşünüyorum .daha küçük ama sürekli olur dedi enfeksiyon.offf Allah'ım ne olur dua edin.Bir başka bebek fikrinden vazgeçtim bu küçücüğüme bakamıyorum ben((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?