Bol bebiş topiği

canım bizim mama sandalyemiz asansörlü ve arkaya yatırılan cinsinden ben çok rahatım onda uyuyor bile ilk başlarda tam oturamayıp yamulduğu için biraz geriye yatırıyorum böylece mamasını yedirmek kolay oluyor nasılalırsan al koltok kısmının yumuşak olmasına dikkat et yoksa uzun süre oturmuyorlar içinde.önün tepsiside var çıkarılıp takılıyor ilk 4 ve 5 aylarında lazım olmuyor onun için çıkartıyorum.pierre cardin cazal mama sandalyesi ben çok memnunum tavsiye ediyorum mutfakta iş yaparken bile içinde bize kuzeninnden kaldı pempe ama olsun çokk rahat kızımda ve yeğenimde başka markalar kullanmıştık ama oturma kısmı sert olduğu zaman çocuk bir zaman sonra çıkmak istiyor .ama bu yumuşak diye benim paşa seviyor pembe ama olsun dimi.

şimdi sana yazacaktım ama şükür sen zaten karar vermişsin .bencede dr a sormadanbir sey yapma çok fazla bekleme ama.kabızlık şakaya gelmez.

canım dileğim bezi bağlarken pipişin ucu göbeğe doğru kalırsa arada sızıyor ben herseferinde aşağı doğru getirip bezikapatıyorum. bir ona dikkat et belki o yüzden aradan sızıyordur ilk başlarda bizde de öyle kazalar oluyordu.

Canım
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sağsalim evinize döneceksiniz. . Dualarım seninle.
Bizi merakta bırakma. .

Canım çok sağol onu hiç düşünmedim açıkcası bağlarkende fark etmedim pipinim ucu ne tarafta diye

Oy kıyamam canım hele dur sen tekmelerini hissettikten sonra nasıl iple çekeceksin kontrollerini

Hissetsem bu kadar istemem gibi geliyor hissediyorum büyüyor diye :))

Bu arada erkek çocuklarina fitil kullanmak hiç uygun değilmiş psikolojik açıdan ilerde sıkıntı yaratabiliyormus kızlar haberiniz olsun

Canım senin söylediğin mama sandalyesini de araştırıcam. Onun yanında bir de yürüteç bakıyorum almışken ikisini birden alayım diyorum. Evin heryeri doluyor bebek eşyalarından yakında başka eşyaya yer kalmayacak evde :)

dilekçiğim bugünlerde geçer canını skma malum kış dönemi
hepimiz eve tıkanıp kaldık stresin sıkıntın ondandır inşallah havalar ısınınca çıkar bolca
dolaşırsın hem o zaman bilalde büyür canım buarada bende hafta sonu g...g..da yastık siparişi verdim
bugun yarın gelir en güvendiğim ve bana en uygun gelen site o sende bir bak istersen
ordan yan yatış yastık siparişide verdim bakalım umarım istediğim gibi kullanışlı olur..

ayşeciğim şimdiden böyle birşeye karar verme zamanla herşey değişir
eşin hep böyle kalacak değil herkesin yapısı farklı inan ben şimdiden
çocuğun altını nasıl temizlerim diye strese girerken eşim için çok basit gözüküyor
kardeşine baktığı için bilgisi var ben biraz şımarık büyütüldüm herşeyden tiksindim halen öyleyim
diyeceksinki kendi çocuğun ama olmayınca olmuyr Rabbim yardım etsn senin için bizler için hayırlısını Rabbim nasip etsn
hifacığımıda öpüyorum..

anliyorum canim ben seni. Bende de ayni oluyor sonradan ouyunca ben bile anlamiyorum yazdiklarimi
Ayse uygun almisti canim ama nerden aldi bilmiyorum
S.a canım nasılsın ezgi nasıl oldu sanırım kabızlık sorunu var
geçmiş olsun umarım düzelir canım dediğin çantayı sipariş ettim
belki bugun elime ulaşır birde çay demişsin
ben eczaneden milupa human steel birde rezene çayı aldım
başka almam gereken bir şey varmı?

dualarınızı eksik etmeyin.

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar göndersin..

canım bu sitede sürekli bişey değişiyor sanki.bi ara alıntı yapıldığında onu haber veriyordu ben yazdıklarımı dönüp takip etmesem senin cevabını göremeyecektim ehe ehe kıdemli üyeyim ben msj atabiliyorum ama bazen sıkıntı oluor o yüzden yazdıklarımı her zaman copy yapıyorum :)) moonletter16@gmail.com diye adresimi vericem ama editörler iletişim bilgisi diye silecek :)))) onu silene kadar şu alıntı yapıldığında yapılan bildirimi düzeltin ey site yetkilileri :)
bugün 6. ay aşılarımızı yaptırdık yine gözyaşı yine kıvranmalar oyyy, neyse uyudu şimdi inşallah ateş falan yapmaz.çok kalabalıktı muayene de yaptıramadık.malum salgın var herkes köh köh öksürüyordu, korktuk.kendi dr una götürürüz artık sonra...
tavsiyelerini merakla bekliyorum canım sen yaz ben buradan takip ederim artık...

Aleykum selam sulem. Iyiyiz canim guneslendik geldik simdi uyuycak ezgi hanim. Hala kaka yapmadi ama kime sorsam anne sutu kabiiz yapmaz diyorlar biraz daha bekliycem hic sıkıntısı da yok ikinma filan...gaz cikiyor barsak hareketleri var karninda sertlik de yok sanirim sutun posasi cikmiyor hepsini kullaniyo vucut. Sıkıntıolursa sabuna basvucam.
Sen nasilsin? Oglusun nasil?
Gule gule kullan canim insalah begenirsin.
Ben humananin sut cayini iciyorum. Milupanin rezene cayi ve aktardan rezene aldim?ikisini de iciyorum. Bir de papatya cayi var miupanin onu iciyorum bazen onun yerine humananin gece cayini iciyorum. Bu ikisi uyku yapiyor papatya sindirime de yardimciymis. Ben bir de laktamil iciyorum hergun. Laktamil sut yapmiyor ama vitamin destegi..

ohh ne güzel d vitamininizi aldınız demek
sıkıntısının olmaması güzel bol bol kuru kayısı tüket üzerinede ılık su iç
belki faydası olur bende iyiyim sırt ağrıları ve reflüyle savaşıyorum
işten eve gittiğimde sırtm çok ağrıyor 5 dk uzanıyrm bu defa reflü başlıyor
ne yapacağımı bilemedim oğlumda maşallah bol bol hareket ediyor
bir kaç eksiğimiz kaldı onlarıda tamamlayıp yıkma işlemine geçicem papatya çayım yok
onuda alayım havalar burda çok soğuk dışarı çıkıp 5 dk dolaşmak birşeyler almak
okadar sıkıntıki bizde böyle kısmetse yarın beşiğimizde gelecek
beşik çok içime sinmedi ama artık yapılacak bir şey yok
ezgiyide senide öpüyorum tekrardan geçmiş olsun canım..

Ayy canim ya benim de oylr olurdu yatsam midem yanardi otursam sirtim?agrirdi bazen o kadar bunalirdim ki oturur aglardim garibim esim de beni avutmaya calisirdi masaj yapardi sirtima.
Besiginiz nasil? Neden icine sinmedi? Uzayan besiklerden mi?
Masallah aman hep hareket etsin..
Papatya cayinin kokusu pek hos degil soyliyeyim bastan belki icemezsin.. rezene daga iyi ona gore.. milpaninkiler sekerli cok kotu gelmiyor insana..ama illa basta ne yaparsan ap uyumuyorlar. Insallah senin oglusun oyle olmaz uzmez sizi. Ezgi bize epey cektirdi.
Tesekkur ederiz sule teyzesi biz de seni optuk..

merhaba kızlar çok kötü bişey oldu.çok üzgünüm ve kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğimle oynarken bileğini çıkardım cumartesi gece doktor yerine getirdim pazartesi gelin kontrole dedi ama oğlum kolunu hiç oynatmadı pazar günü ve bugün götürdük köprücük kemiği çatlamış.Nasıl becerdiniz der gibi konuştu çok ağladım kaç gündür çok üzgünüm. nolur dua edin de iyileşsin.Bugün 6aylık kontrolü de vardı.gitmişken ona da gösterdik kan ve idrar aldılar ve idrar yolu enfeksiyonu var olmaması gerek.sünnet ettirin dedi.bir hafta sonra gelin antibiyotik yazıcam dedi.eğer geçmezse böbreklere bakacaklarmış.inş. böbreklerde bişe yoktur.sünnetse hemen yaptırmayı düşünüyorum .daha küçük ama sürekli olur dedi enfeksiyon.offf Allah'ım ne olur dua edin.Bir başka bebek fikrinden vazgeçtim bu küçücüğüme bakamıyorum ben((((((

Kızlar nasılsınız ya çok öazledim herkesi gün çok kısa yetişemiyorum ara ara oluyorum tam yazıcam birşey çıkıyor. Ek gıda bize hiç iyi gelmedi Ahmet karın ağrısından çok huzursuzlandı ben de şimdilik azalttım. Zaten sütüm yetiyordu. Diğer oğluşlarla uğraşıyorum ortanca biraz kıskançlığa başladı hep bebekle ilgileniyorsun büyüyene kadar onu biryere bırakalım diyor. Güzel güzel anlattım o çok küçük oğlum senle beraber büyüteceğiz dedim ama biraz ilgiyi ortancaya yönlendirdik.

Inci mevlam şifa versin inşallah. Hepinizi çok öpüyorum bebişi olanlara sağlık uyku bol süt versin inşallah. Hamilelere kolay doğumlar nasip olsun inşallah . Hamile olmayanlara da mevla en yakın zamanda bebiş versin inşallah. Son olarak Ahmet ten hepinize öpücükler

Canim benim?ya cok gecmis olsun. Insallah cabucak iyilesirsiniz. Ama boyle salma kendini senannesin guclu olman lazim. Rabbim sifa versin cabucak iyi olsun bebisin insallah.
Kendini bu kadar suclma Allah beterinden korusun benim kardesim de hastanelik oldugunda annem de kendini suclayip durmustu ama bu cozum degil olan olmus bundan sonrasina bakmak lazim.
Inan daha kotu durumda olan bebekler gordum annelerin caresizligini gordum Allahim kimseye vermesin bir daha da of deme sakin ben guclu bir anneyim bunun ustesinden de gelecegiz de. Tamam mi? Cok opuyorum ikinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…