Bol bebiş topiği

Kııııızzz benimkide çok silikti.İnanamadım önce.Yüzlerce kez baktım.Sabahki idrarda 5 dk içinde belirdi çizgi.Öncekinden daha belirgindi sabahki.

hadi bakaalım hayırlı uğurlu olsun. yşenin dediği gibi inşaallah yanılma payı yoktuuuuur
misafirlerin falan gelecek hamişsin tatlım kendini çok yorma

Aynı benimki gibi Hadi inşallah seninki de öyledir.Başka bi marka ile yarın sabahki idrarla yeniden yap.Daha belirgin olacaktır.Sonra istersen bat bekle istersen kana git.Ben duramamıştım

Kız ayşeecimm benim testin markası labaquick. seninki neydi? Yarın sabah tekrarlayayım.

Roter in başına gelenden sonra ben biraz temkinli davranıyorum.

İnşallah vardırr minnakımmmm.

Allah ım nolur bize bebişlerimizi sımsıkı tutundur.

Benimkide oydu.Ovularla gelmişti.Vardır inşallah.Sabah bir daha yap nolur ilk idrarla.Daha net çıkacak göreceksin

bilmiyorum ya çok bunaldım 2.ayım bu belkemek çok zor

neyse batı bekliyim ben yine dimi

son 6

Tabi bekleyeceksin sanki bat 20 gün geçmiş gibi üzülme noluurrr Erken görünmesi şans işi.İnşallah sende görürsün ama 6 gün çok fazla.2-3 gün sonra tekrar yaparsın eğlencesine.İnşallah çıkar o zaman Keyfini bozma.Çıkacak elbet o çizgi olduğunda.İdrarda hiç çıkmayabilirmiş dün söyledi doktorum.Adet 10 gün geçince kana gidin diyor.Sonra da doktora diyor.10 günden fazlası normal değil diyor.Çok beklemezsin inşallah

bat ne kızlar yaa

Beklenen Adet Tarihi....Biraz geçmiş okursan az çok bilgin olur :) Bu arada ilişkiden 10-12 gün sonra görünüyor idrarda.Ve normal değil demek için adetinin 10 gün geçmesi gerekiyor.Bunlar hep doktor bilgisi....Geç döllenme ise adetten sonra 10.gün bile çıkabilir testte.

Selam kızlar nasılsınız?

İnci hadi hayırlı haberler alırsın inşallah umudunu kaybetme..

Roter sakin relax inşallah rabbim tez zamanda sana da nasip eder inşallah..

Ayşe kız biraz uzak dur bilgisayardan bebiş var artık:119::119::119::119::119::119:

Haydi kızlar hamiş haberlerin verinde şöyle bi döktürelim

MAŞALLAHHH tatlım siz bayaa bi kalabalıkmışsınız :) allah eksiltmesin eksikliklerini göstermisin
çok güzel kalabalık aile olmak bende çok seviyorum...
inşallah olursa rabbimde verirse 3 tane istiyorum bende ama hala bitanecik bile yok sanırım geç kaldık biz 28 yaşında evlendim zaten e 4 yıla yakında dk hapı kullandım işte 7 aydır yolunu gözlüyoruz kısmet ne zamansa o zaman gelecek hayırlısıyla allahın izniyle sabredcez napalım :)

evet tatlım ya hamdolsun burdayız ve hac yapmak da nasip oldu allahıma hamdolsun isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği tatmayı...
anlatılmakla bitmez yaşamak gerek... inşallah gelirsiniz canım...
burası zor birazcık ama alıştım sayılır 8 ay oldu burdayım eşimin 1 yılı geçti bugün ilk kez peçe ile dışarı cıkıcam :) bakalım neolacak :) burda mecbur kapalı olmak zorundasın ama kapalı olsanda çok bakıyorlar artık tak dedi bende geçen peçe aldım :) çünkü burda yaşayanlar hepsi peçeli çarşaflı ben abaya giyiyorum bugünde peçeli olacam bakalım neolacak :)

Hac ziyaretini Rabbim kabul etsin bize de nasip etsin inşallah..
Farklı bir ülkede yaşamak zor gerçekten.
Özel değilse neden 4 yıl kadar korundun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…