Bol bebiş topiği

İnciiiiiiii inanmıyorum tüylerim diken diken olduu .. Ben görüyorum o çizgiyi .. Hamilesinnnnnn inşallah .. Canım benim gözün Aydın yarın sabah bidaha test yap kuzum.. Hayırlı haberlerle gel ins..

keşke burda olsan sana yemek yapar gönderirdim,ya halin yoksa eşin yapsın yemek yada dışardan getirsin beraber yiyin..

canım şu durumda ne söylesem boş,kendini iyi hissediyosan yap bişeyler.

inşallah bu topik bana da uğur getirir,sende aklına geldikte dua et lütfen.

Allaha emant ol canım,dikkat et kendine,fazla meşgul etmim seni eşin gelmek üzere..

Kizlar listeye yeni eklendim ben de :) Kisaca ozet geceyim 6.5 yillik evliyim ve ilk kez bu ay ocakta insallah denemelere baslayacagiz. Biraz heyecan var tabi :) Ben asiri stresli ve patavatsiz insanlari cok takan biriyim. Bu yuzden de 7 aydir Cipralex 10 mg kullaniyorum ve insallah azaltma asamasindayim. 12 ocak SATim 7 aydir ilaclar adetlerimin suresi uzadi onceden 31-32 gunde duzenli oluyordum ilacla son 6 aydir 37 ile 52 gune kadar cikti. Ama insallah ilac kesince duzelcek. O yuzden BAT 13 Subat dedim yani emin edilim diye.

Yumurtlama gunlerinde seffaf akinti bende de oluyor anliyorum ve kasiklarda agri oluyor. Ovulasyon testi aldim onu da deneyecegim. Ilk kez bu ay adetim normalde ilk 3 gun cok cok olurdu, sonra 1 gun azalip sonra 5 gun tekrar artardi. Bu ay adet ilk 2 gun eskisinden daha az yogun ve nerdeyse bugun bitti. Yani 4 gun falan surdu. Boyle olanlar oluyor mu? Tam da denemeyi dusundugumuz ay mi????
Bakalim herkes icin hayirlisi. Hamilelere kolay gelsin ve saglikla bebeklerini kucaklarina alsinlar, bekleyenler icin de Allah sabir ve stressiz gunler versin insallah.. herkese sevgilerrr

İnciiiiiiii inanmıyorum tüylerim diken diken olduu .. Ben görüyorum o çizgiyi .. Hamilesinnnnnn inşallah .. Canım benim gözün Aydın yarın sabah bidaha test yap kuzum.. Hayırlı haberlerle gel ins..

Pınarcım ya bu 2-3 saat içinde meydana geldi ya ondan kendimi pek kaptırmıyorum.

Temkinli davranmak istiyorum.

yoksa çok üzülecem biliyorum.

Yanılma payı çok yüksek.

Ayşeninde testi aynı markaymış. Aynı benim gibiymiş.

O beni ümitlendiriyor.

Şimdi yarın yaparım çıkmazsa ne hissederim bilmiyorum.

İnşallah vardır bebişim.

Allahım sana , bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin.

eşime söyledim az önce de gelirken birşeyler ayarla diye. ne kadar iyi niyetlisin biliyorum ki yaparsın burda olsan. ben hep dua ediyorum canım sana inşallah normal yolla sıkıntı çekmeden hamile kalırsın diye. en iyisini istiyorum senin için. bizim burada bütün amca eşleri evlendikten iki sene sonra hamile kalmışlar korunmadıkları halde. seninde zamanın geldi diye düşünüyorum:) inşallahh rabbim verecek hayırlısıyla.

canım güzel bir haber mi duydum?
bu ay çok kısmetli olacak çookk inşallah hamilesindir olumsuz düşünmemeye çalış. ikinci çizgi hamilelik dışında oluşmuyor diye biliyorum ben.

canım sizin ordaki amca veya eşleriyle bi kanbağımız yok ama inşallah uzaktanda olsa onlara çeker hamile kalırım :)))) inan kafam daha rahat olucak inşallah biliyorum,Allah kalbimizi biliyo,nasip kısmet artık canım ya,dualrın içinde çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim...

eşin de ne güzel maşallah,anlayışlı birisi,ömür boyu ailenle mutlu huzurlu ol inşallah canım,benim eşim ticaretle uğraşığı için ne sabahı belli,nede akşamı kendi kendime kahvaltı yapıyorum,yemek yiyorum:))

ben şimdilik kaçtım canım namaz kılıcam,sonrada duşa giricem.a.e.ol canım g.üzere...

canım güzel bir haber mi duydum?
bu ay çok kısmetli olacak çookk inşallah hamilesindir olumsuz düşünmemeye çalış. ikinci çizgi hamilelik dışında oluşmuyor diye biliyorum ben.

İnşallah olur canım.

Çok istiyoruz.

Beni sen çok iyi anlarsın burdaki kızlar gibi.

Aynı şeyleri yaşıyoruz.

Rabbim bizlerede nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat.

Sende sağ salim kucagına alırsın inşallah.

Dualarınıza ihtiyacımız var.

Leylacım senden pek farkımız yok.

Benim eşimde vardiyalı çalışıyo ne gecemiz belli ne gündüzümüz

Allah tan lojmandayız aramızda 5 metre var.

bende çogu zaman yemekleri tek yiyorum çok sıkılıyorum. :26:

OOOoooooo..=))...
gelenleri boş cevirmiyoruzzz
inşallah bu 2-3 saat sonra beliren test yarın sabah yapılan testle pekişir
cok sevindim hayırlısı olsun inşallahh

Canım benim iyi düşünelim iyi olsun , hayırlısıysa inşallah yarın daha net görürsün çizgiyi .. :) bana da çok büyük bi umut oldun , bu ay beraber başladık testlere bende de su gibi akıntı var inşallah hayallarimiz geçek olur :)

Evet bu yola beraber baş koyduk.

Testler yaptık.

koyumuydu, silikmiydi derken çalışmaları tamamladık.

Adet günümüzü beklemeye başladık.

Çok var diyorduk 4 gün kaldı sayılır bu günü saymazsak.

İnşallah test dogrudur.

Rabbim ikimizede bebiş versin.

Hamilelik sürecinide beraber geçirelim.

İnan çok yürekten istiyorum.

İnşallah olur

Canım benim çok da erken öğrendin , İnşallah Allahım mutluluğunu tamamına erdiricek aynı Ayşe gibi o çizgi koyulaşacak hcg kat kat artıcak :) Canım benim bende çok isterim hamilelik sürecimiz beraber gitsin belki hamileyimdir :) Bizim batlar 22 si .. 23 de kandilmiş .. İnşallah kandil günü kesin kan testi sonuçlarımızı alırız diye dualar ediyorum :)

hangi şehirde yaşıyosun canım?bu arada resimdeki senmisin,eğer sensen hani derler ya insanın içi yüzüne yansırmış diye,temiz bi yüzün var:))bu arada biraz önceki yazılarında okudum ama bişey anlamadım sen mi test yaptın çift çizgi çıktı?inşallah doğru anlamışımdır,inşallah hamilesindir canım.

eşimin yanında çalışan bi abimiz var aynı binada oturuyoruz eşiyle sürekli görüşürüm,gerçi eşide çalışıyo eve yakın bi tuhafiye dükkanı var bende evde eşimin muhasebsini tutuyorum,sen çalışıyomusun?

o gün bende dua edicem size,bu arada hangi kandil?benim bat ta 24 ü inşallah bende hamile olduğumu öğrenirim

kızlar ya m.ali birand vefat etmiş şok oldumm

Canım evet fotodaki benim

Ben test yaptım 2-3 saat sonra çizgi çıktı.

Ayşeninki gibi.

Bata 4 gün var.

İnşallah bebiş vardır.

Ben çalışmıyorum canım. antalyada oturuyorum.

Mehmet ali birand ı çok seviyordum ben hayranıydım. Sürekli onu takip ederdim. sempatik, neşe dolu bir insandı.

Hayatını anlattılar tv de. Hiç kimse göründüğü gibi değil işte. Ne kadar zorlu yollardan geçmiş bu zamanlara gelmiş.

ama ömür bitti işte.

Mekanı cennet olsun.

Hepimizin gideceği yer orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…