Bol bilinmeyenli denklem...

papaya34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
206
123
303
Herkese merhaba.
Benim çok yakınım bir hanım, 10 küsür senelik evli ve 2 çocuğu var. Meslekleri ve maddi durumları gayet iyi sayılır. Eşi bir süredir kızı baya üzüyor. Neymiş, aslında gençliğini yaşayamadan evlenmiş (ki birbirlerini severek isteyerek evlendiler), anne babasına da kızıyormuş beni niye uyarmadınız, keşke izin vermeseydiniz diyormuş. Eşine, beni yıllarca boğdun, kıskandın, sorguladın, artık bir karar aldım asla beni arayıp sorma nereye gittin, ne zaman geleceksin deme, aynı şekilde ben de sana sormayacağım, istediğini yap bana anlatma, hatta bana kalsa ben şuan çekip gideceğim ama sen istemiyorsun demiş. Bana bağlanma birşey bekleme, bensiz de bir hayat olacağını gör, benle varolmadın sonuçta demiş. Sonuçta eve geliyorum başınızdayım işte ama fazlası yok demiş. Nereye gitseler genelde birşey bulup kıza bağırıp burnundan getiriyormuş, Evde de tersmiş ve suratıma bile bakmak istemiyor adeta diyor. Hatta bir kavga anında alyansini bile çıkarıp parçalanmış, telefonunda aşkım olarak yazan kaydı isimle değiştirmiş beyefendi. Ama adam canı istediğinde karısıyla birlikte oluyormuş, onun dışında hiçbir yakınlık yokmuş (tam bir dengesizlik abidesi). Haliyle çok mutsuz kızcağız. Elinden gelen her şeyi denemiş kadın olarak ama nafile diyor. Neticede kız dayanmaya çalışıyor çocukları için. Biz de, seni istemeyeni sen de isteme bırak gitsin diyoruz ama şimdilik kabul etmiyor. Nasıl bir yol izlese bilemedik. Gerçekten derdi ne bu adamın düzelir mi bilmiyoruz.
Sizlerin ne önerisi var, ne dersiniz?

Eşi de demiş biri mi varsa söyle hemen boşanalım diye ama asla yok diyormuş ve ediyor de birlikte olduğu için acaba dedik.

Daha büyük sanmıştım değilmiş,
Neyse burada sorguladığımız evlilik yemini değilse kız arkadaşınız haksız,
Adam açıkça artık istemediğini belirtmiş arkadan gizli kapaklı işler çevirme peşine düşmemiş,
Seni artık istemiyorum demiş, evlenen insanlar bir ömür bu evliliği sürdürecek diye bir kaide yok maalesef,
Ama bu beyefendi hem ben kendi hayatımı yaşıycam, sen de kendi hayatını yaşa diyorsa ve kız arkadaşınız da onun yatağına girmeye devam ediyorsa burada ikisi de midesiz kusura bakmayın.

Hııııı unutmadan eklemek istiyorum çocuk için evlilik yürüttüğünü iddia eden hiç kimseye de inanmıyorum.

Büyük ihtimal bu yaştan sonra flört olaylarına sardı. Bekar gibi yaşamak istiyor. Burda bu kadın o tarz konu açmıştı, eşi zorla boşanmıştı. 1 sene sonra hanımefendi iyi ki boşandım, şimdi gerçekten çok değer gördüğüm biri ile evlenmek uzereyim yazmıştı.

Yani adam karisini gozden çıkarmış bundan sonra serbestsin naparsan yap ama bana anlatma bu ne demek kadin kocasini aldatmaya kalksa koca ses etmeyecek yani yazik karaktersizlik bu

Muhtemelen aldatılıyor.
Kadını bulup kocamdan uzak dur desin.

Gerçekten yıkılır boşanırsa, zaten üzüntüden hayli kilo verdi. Çok çok sevdiğim biri, keşke eskisi gibi olsalar...

Adamın hayatında başkası var.
Veya gözüne kestirdiği biri var.
Ve onunla evlilik dışı ilişki yaşıyor/ yaşayacak.

Tüm laflarıyla zemin hazırlıyor maalesef..

Muhtemelen aldatılıyor.
Kadını bulup kocamdan uzak dur desin.
Eee adam uzak durmuyorsa ne olacak..
Çözüm bu değil bence..
Çözüm giden gitsin demek..

Zaten adam ruhsal olarak gitmiş.
Fiziki de gitsin madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…