Adam ayrılmak istiyorum ama sen istemiyorsun uğraşmamak için eve geliyorum demiş.
Eee adam uzak durmuyorsa ne olacak..
Çözüm bu değil bence..
Çözüm giden gitsin demek..
Zaten adam ruhsal olarak gitmiş.
Fiziki de gitsin madem.
Oteki kadınla yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum.Adam ayrılmak istiyorum ama sen istemiyorsun uğraşmamak için eve geliyorum demiş.
Daha ne desin ayrılmak için?
Ama kadın kocişini bırakmamak için direniyor.
Ben de o yüzden bu öneriyi yaptım.
Kadın metresini ararsa kocası en azından boşar da kadının gururu daha fazla ezilmez.
Ne diyecekti? Başka biri var ona köpekler gibi aşığım o yüzden diyemez ya...Eşi de demiş biri mi varsa söyle hemen boşanalım diye ama asla yok diyormuş ve ediyor de birlikte olduğu için acaba dedik.
Eşi de demiş biri mi varsa söyle hemen boşanalım diye ama asla yok diyormuş ve ediyor de birlikte olduğu için acaba dedik.
Zaten 2. çocuk daha 1.5 yaşında bile değil. Anne baba huzursuzken veya tartıştıklarında ufak olan da ağlayıp huysuzlanıyormuş. Diğer çocuk ilkokul çağında.10 küsür yıldan ve 2 çocuktan sonra mı evliliği sorgulamaya başlamış ve hala da birlikte oluyor? Arkadaşınıza söyleyin korunsun... şu durumda başka akıl veremedim.
Anlattığım doğru ise mi???Adamin hayatina biri girmis yada adam birini hayatina sokmaya karar vermiş hatta ve hatta birilerini desem daha yerinde olur anlattığıniz dogru ise cok kısa bir zaman sonra bosaniyorlar haberini aliriz Allah boyle adamlarin belasini versin deyim susayim
Sağolun30 küsür yaş , 10 yıllık evlilik çoluk cocuk ....
sonra burda 22 yaşında sevgilim benle evlenmiyor diye ağlayan kızcağızlarımız...
evlenmesin efendim . evlenmeyin ergen yaşta...
sonra 30 lara gelip kendini anlayınca ben hayatımı yaşayamadım diye ağlıyor erkeklerimiz...
30 dan önce evlenmemeli bi erkek bence.
he olan olmuş bundan sonra ne olcak ?
hayatını yaşamak isteyip 3-5 yıla kadar pişman olcak ve kadın gitmiş olcak .
ay zor işler.
rabbim yardımcısı olsun hanfendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?