Bol bilinmeyenli denklem...

Eee adam uzak durmuyorsa ne olacak..
Çözüm bu değil bence..
Çözüm giden gitsin demek..

Zaten adam ruhsal olarak gitmiş.
Fiziki de gitsin madem.
Adam ayrılmak istiyorum ama sen istemiyorsun uğraşmamak için eve geliyorum demiş.
Daha ne desin ayrılmak için?
Ama kadın kocişini bırakmamak için direniyor.
Ben de o yüzden bu öneriyi yaptım.
Kadın metresini ararsa kocası en azından boşar da kadının gururu daha fazla ezilmez.

30 küsür yaş , 10 yıllık evlilik çoluk cocuk ....
sonra burda 22 yaşında sevgilim benle evlenmiyor diye ağlayan kızcağızlarımız...
evlenmesin efendim . evlenmeyin ergen yaşta...
sonra 30 lara gelip kendini anlayınca ben hayatımı yaşayamadım diye ağlıyor erkeklerimiz...
30 dan önce evlenmemeli bi erkek bence.

he olan olmuş bundan sonra ne olcak ?
hayatını yaşamak isteyip 3-5 yıla kadar pişman olcak ve kadın gitmiş olcak .
ay zor işler.
rabbim yardımcısı olsun hanfendinin

Oteki kadınla yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum.
Ben onu adam diğer kadınla ilişkisinden vazgeçmiyor. Kadını arasa ne çıkar diye dedim.
Zaten iş maalesef boşanmaya gidecek.
Adam bir haltlar çeviriyor..

Zamparalık yapmak istiyor açıkça söylemiş. Bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum.

Ya hayatına birileri girdi ya da kadın hakikaten çok bunaltı adamı ya da her ikisi de. Şimdi her ikisini de tanımıyoruz günahlarına girmeyelim ama adam söylediğine göre gerçekten bunalmış yani kadında da hiç hata yoktur demiyorum. Nasıl düzelir bilmem oturup ciddi ciddi konuşmaları lazım. Eğer ikisinde de düzeltmeye niyet varsa düzelir.

Bir yorum çok canımı sıktı. İşi olmayan, hayatını evine ve çocuğuna adayan kadınlar; eşi artık istemiyorum dediğinde, hemen ışık hızı ile gitmeli mi? Belli ki anlatılandan kadının beklediği veya farkına vardığı bir durum değil. Adam belki de bir şekilde etrafta birini farketti, hayatım farklı olabilirdiye getirdi. Adam düzgün biri olsa karşınıza geçip ben artık evli olmak istemiyorum der ve hemen ayrılmak için planlarını önüne sunar. İdeali bu. İki tarafı da bilmiyoruz. Burada kadının çocukları düşünmesi normal. Hayat, ev değişikliği kolay değil çocuklar için. Bu şekilde zaten daha uzun sürmez ama karısını kırmadan, hakaret etmeden bunu yapabilir. Çocuklara da beraber anlatılır durum. Adamın çocuk gibi “ya ben erken evlendim, neden uyarmadın beni anne? Daha yaşayacaklarım vardı? “ Oh! Ne ala! Ne güzel ya. Kadının da bir hayatı vardı!! En azından bunun da farkında ol ve düzgünce hallet işini. Ayrılınca babalık bitmiyor.

10 küsür yıldan ve 2 çocuktan sonra mı evliliği sorgulamaya başlamış ve hala da birlikte oluyor? Arkadaşınıza söyleyin korunsun... şu durumda başka akıl veremedim.

Hic bilinmeyeni yok bu olayin , cok erken yasta yapilan evliliklerde grnelde yasanan bir sorun
Adam gencken yapmak isteyip de yapamadiklarini simdi yapiyor , buyuk ihtimalle karisina sevgisi bitti , gozu disarida

Adam dengesiz değil bariz aldatıyor. Sen bana sorma ben sana sormam ne demek. Kadın ne yapacak olsa umrunda değil gözden çıkarmış onu.

Hayatına biri girmiş, acele etmişim evlenmek için neler varmış diyor.. şimdi tatlı geliyor yediği haltlar. Evlenmeyip gençlikte yaşasaydım bu tatları diyor.

Allah bilir evlenene kadar da ne uğraşmıştır kadınla ailesiyle..

Mehmet Aslantuğ un bir sözü var;
“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır”

Arkadaşınız haklarını garantilesin sonra da hayatına baksın bence. Adama bak..

Hiçbir şey yapamazsınız. Arkadaşınız boşanamama hastalığına yakalanmış. Siz ne derseniz deyin o bu durumu çocuklar bahanesiyle çekmeye devam edecek. Eşi düzelmez öyle bir beklentiniz olmasın. Her şey ortada aslında bilinmeyen bir denklem yok

10 küsür yıldan ve 2 çocuktan sonra mı evliliği sorgulamaya başlamış ve hala da birlikte oluyor? Arkadaşınıza söyleyin korunsun... şu durumda başka akıl veremedim.
Zaten 2. çocuk daha 1.5 yaşında bile değil. Anne baba huzursuzken veya tartıştıklarında ufak olan da ağlayıp huysuzlanıyormuş. Diğer çocuk ilkokul çağında.

Anlattığım doğru ise mi???

Sağolun

Adamla birlikte olmaya devam etmesin mesela?
Adam umrumda değilsin, haberim olmadan ne yaparsan yap demiş,
Kadın adamın koynuna girmeye devam ediyor.
Hadi gidecek yeri yok, boşanamıyor, istemiyor düzelir diye bekliyor da, bunca hakaretten sonra nasıl adamın koynuna giriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…