Bol bilinmeyenli denklem...

Başkası yok. Benim eski esim de böyle yapmıştı. Bana dokunmayacaksın, benden bu kadar, cocugu bırak git, derdi. Şimdi durum şu: Adam ayriligin yükünü arkadaşınıza yüklemek istiyor. Böylece ben evdeydim, ailemin basinda durdum, karım dayanamadı kaçtı, olacak. Böylece suç kızcağıza kalacak. Ote yandan arkadaşınız sabrettikce adamın saygısı gittikçe azalacak. Nihayet bir gün gidecek. Yani sabretse de adamin gitmemesini umarak evliligini devam ettirmesi her gecen gun arkadasiniz yipranacak. Bu durumda iki yol var: Ya ayrilacak ya da adama esaslı bir ders verecek. Tabi boyle adamlara ders vermek ne kadar soker, cunku bu tipler ancak yasayinca anlarlar. Uzuldum. Ayni benim yasadiklarim. Çabalar durursun her seferinde duvara toslarsın. Benim şimdiki aklım olsaydi coook daha erken başardım tekmeyi. Gençken yapardım. Ne diyelim nasip...

Seni istemeyeni, sen de istemeyeceksin. Zorlamanın hiç gereği yok. Adam niyetini çok net söylemiş. Özgür olup, kafasına göre yaşamak istiyor.
Kadını, çocuklarıda başına bırakıp, çekip gitmek istiyor. Gözünde ve gönlünde ailesinin bir değeri yok.İki çocukla kadının her istediğini yapamayacağı, hayatını bekar olduğu zamanlar gibi yaşayamayacağı aşikar zaten.
Kadın bu durumda, maddi olarak alabileceği ne varsa alıp, çocuklarıyla rahatça yaşayabileceği bir hayat kurmalı.

Adamın hayatına birisi girmiş yada adam o kadının hayatında olmasını istiyor ama bir şekilde olmuyor. Öfkesini kadından çıkarıp kendiliğinden gitmesini sağlamaya çalışıyor. Mobbing yapan patron gibi. İşine gelince de menfaatini alıp bırakıyor.

Adamın derdi belli aşık olmuş net.

Zaten 2. çocuk daha 1.5 yaşında bile değil. Anne baba huzursuzken veya tartıştıklarında ufak olan da ağlayıp huysuzlanıyormuş. Diğer çocuk ilkokul çağında.
Çok yazık olmuş çocuklara. Kendini düşünmüyorsa bile evlatlarını düşünsün bir yol bulsun ya da yoldan çekilsin bıraksın... 3. Çocuk gelmeden bitsin.

Biz de başkası olmadığına inanmak istiyoruz ve olsaydı eşiyle (canı istediğinde) birlikte olmazdı diye düşünüyoruz.

Benim bi yakinim erkek de bunu sormus hem kendine hem annesine, "niye erkenden evlendim, akrabam × abi gibi büyük yaşta evlenseydim" filan diye. Sizdeki hikayeden farki, fotografini görüp begendigi, tanistirildigi bir kisiyle evlenmisti. Sanirim cevreden tepki ve cocuklar icin zorluk olur diye ayrılmadılar, oyle mutlu pozlar verip yasayip gidiyorlar. Sizin konudaki kadar siddetli tartışmaları ve sogukluklari yok.
Sizin yakininiz acikca belli etmis istemedigini. Ayrilsinlar madem, bu adam cekilmez.

Biz de başkası olmadığına inanmak istiyoruz ve olsaydı eşiyle (canı istediğinde) birlikte olmazdı diye düşünüyoruz.
Platonik olarak seviyordur belki, herkes her istediğini hemen elde edemiyor sonuçta. Hop diye yatağa atamaz ki kimseyi Casanova değilse tabii

Gerçekten çekilmez -ki bunlar anlattıkları- 'daha neler var da boşver' demişti. Kariyerli, güzel ve yaşını da göstermeyen çok hoş bir hatun. Yazık işte.

Er
Erkekler duz dusunur. Kadinlar gibi olasilik hesabi yapmaz. Kendince dunyaya acilmak istiyor adam. Mutlaka aldatma denemeleri yapiyordur. Esiyle iliskiye girmesi sonucunda fikirlerinde,davranislarinda bir degisiklik olmuyorsa sadece cani istedigi ve yakininda bunu gerceklestirebilecegi kisi olan esine yonelmistir. Yani kullanmis. Bu kadar seref yoksunu biri bu kisi. Kizcagiz ne yapabilir derseniz,iyi bir avukat bulun. O gerisini halleder. Cocuklarini gozu gormeyen adama da acimayin mahkemede.

Butun bunlari soyleyen biriyle nasil iliskiye girebiliyor anlamiyorum.
Madem oyle bosansin arkadasiniz..

Adam artık istemiyorum diyor, kadın neden istemeye devam ediyor.

Bu arada adamın başka biri yok diye inkar etmesi tamamen tazminat kaygısı

Şahsen yazilanlari okudugumda ilk aklima gelen , adamın hayatinda bir başka kadina duygusal anlamda birseyler hissettiği oldu. Ve arkadaşınıza açıkça hayatimda biri var diyemiyor ki hiçbir erkek bunu itiraf etmez! Konunun cinselliğe gelme mevzuuda ayrıca can sıkıcı, çünkü istemedigin kadinin teninine de dokunma ki adam gibi bir duruşun olsun afedersiniz ben nefsimi seninle söndüreyim ama senden de ayrilmak istiyorum bunu bil!!! Bu ne adice bir tutumdur...

Çocuk için evliliğer devam edilmez bunu bi geçin, kadın istemiyor onun kendi bencilliği tamamen
Yo gerçekten öyle, ikinci çocuk nerdeyse bebek, en çok da onun için diyor. Babasız büyümesinler, şimdilik sabrım taşana kadar dayanacağım belki düzelir ümidiyle diyor.

Bizimkilerde gidişat iyi değil, kadın pek sağlıklı düşünemiyor sanırım. Yine kavga etmişler ve adamın dediklerini yazdı ve ben artık bırak lütfen dedim. Çocuklara yazık değil mi diyor. Ben de böyle çok mu mutlu, huzurlular sanki dedim.
Aranızda böyle tecrübesi olan var mı? Ne yaşanıyor, süreç nasıl oluyor bari onları anlatayım kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…