- 16 Haziran 2019
- 91
- 176
- 93
Adamın derdi belli aşık olmuş net.Herkese merhaba.
Benim çok yakınım bir hanım, 10 küsür senelik evli ve 2 çocuğu var. Meslekleri ve maddi durumları gayet iyi sayılır. Eşi bir süredir kızı baya üzüyor. Neymiş, aslında gençliğini yaşayamadan evlenmiş (ki birbirlerini severek isteyerek evlendiler), anne babasına da kızıyormuş beni niye uyarmadınız, keşke izin vermeseydiniz diyormuş. Eşine, beni yıllarca boğdun, kıskandın, sorguladın, artık bir karar aldım asla beni arayıp sorma nereye gittin, ne zaman geleceksin deme, aynı şekilde ben de sana sormayacağım, istediğini yap bana anlatma, hatta bana kalsa ben şuan çekip gideceğim ama sen istemiyorsun demiş. Bana bağlanma birşey bekleme, bensiz de bir hayat olacağını gör, benle varolmadın sonuçta demiş. Sonuçta eve geliyorum başınızdayım işte ama fazlası yok demiş. Nereye gitseler genelde birşey bulup kıza bağırıp burnundan getiriyormuş, Evde de tersmiş ve suratıma bile bakmak istemiyor adeta diyor. Hatta bir kavga anında alyansini bile çıkarıp parçalanmış, telefonunda aşkım olarak yazan kaydı isimle değiştirmiş beyefendi. Ama adam canı istediğinde karısıyla birlikte oluyormuş, onun dışında hiçbir yakınlık yokmuş (tam bir dengesizlik abidesi). Haliyle çok mutsuz kızcağız. Elinden gelen her şeyi denemiş kadın olarak ama nafile diyor. Neticede kız dayanmaya çalışıyor çocukları için. Biz de, seni istemeyeni sen de isteme bırak gitsin diyoruz ama şimdilik kabul etmiyor. Nasıl bir yol izlese bilemedik. Gerçekten derdi ne bu adamın düzelir mi bilmiyoruz.
Sizlerin ne önerisi var, ne dersiniz?
Çok yazık olmuş çocuklara. Kendini düşünmüyorsa bile evlatlarını düşünsün bir yol bulsun ya da yoldan çekilsin bıraksın... 3. Çocuk gelmeden bitsin.Zaten 2. çocuk daha 1.5 yaşında bile değil. Anne baba huzursuzken veya tartıştıklarında ufak olan da ağlayıp huysuzlanıyormuş. Diğer çocuk ilkokul çağında.
Biz de başkası olmadığına inanmak istiyoruz ve olsaydı eşiyle (canı istediğinde) birlikte olmazdı diye düşünüyoruz.Başkası yok. Benim eski esim de böyle yapmıştı. Bana dokunmayacaksın, benden bu kadar, cocugu bırak git, derdi. Şimdi durum şu: Adam ayriligin yükünü arkadaşınıza yüklemek istiyor. Böylece ben evdeydim, ailemin basinda durdum, karım dayanamadı kaçtı, olacak. Böylece suç kızcağıza kalacak. Ote yandan arkadaşınız sabrettikce adamın saygısı gittikçe azalacak. Nihayet bir gün gidecek. Yani sabretse de adamin gitmemesini umarak evliligini devam ettirmesi her gecen gun arkadasiniz yipranacak. Bu durumda iki yol var: Ya ayrilacak ya da adama esaslı bir ders verecek. Tabi boyle adamlara ders vermek ne kadar soker, cunku bu tipler ancak yasayinca anlarlar. Uzuldum. Ayni benim yasadiklarim. Çabalar durursun her seferinde duvara toslarsın. Benim şimdiki aklım olsaydi coook daha erken başardım tekmeyi. Gençken yapardım. Ne diyelim nasip...
Platonik olarak seviyordur belki, herkes her istediğini hemen elde edemiyor sonuçta. Hop diye yatağa atamaz ki kimseyi Casanova değilse tabiiBiz de başkası olmadığına inanmak istiyoruz ve olsaydı eşiyle (canı istediğinde) birlikte olmazdı diye düşünüyoruz.
Gerçekten çekilmez -ki bunlar anlattıkları- 'daha neler var da boşver' demişti. Kariyerli, güzel ve yaşını da göstermeyen çok hoş bir hatun. Yazık işte.Benim bi yakinim erkek de bunu sormus hem kendine hem annesine, "niye erkenden evlendim, akrabam × abi gibi büyük yaşta evlenseydim" filan diye. Sizdeki hikayeden farki, fotografini görüp begendigi, tanistirildigi bir kisiyle evlenmisti. Sanirim cevreden tepki ve cocuklar icin zorluk olur diye ayrılmadılar, oyle mutlu pozlar verip yasayip gidiyorlar. Sizin konudaki kadar siddetli tartışmaları ve sogukluklari yok.
Sizin yakininiz acikca belli etmis istemedigini. Ayrilsinlar madem, bu adam cekilmez.
Erkekler duz dusunur. Kadinlar gibi olasilik hesabi yapmaz. Kendince dunyaya acilmak istiyor adam. Mutlaka aldatma denemeleri yapiyordur. Esiyle iliskiye girmesi sonucunda fikirlerinde,davranislarinda bir degisiklik olmuyorsa sadece cani istedigi ve yakininda bunu gerceklestirebilecegi kisi olan esine yonelmistir. Yani kullanmis. Bu kadar seref yoksunu biri bu kisi. Kizcagiz ne yapabilir derseniz,iyi bir avukat bulun. O gerisini halleder. Cocuklarini gozu gormeyen adama da acimayin mahkemede.Biz de başkası olmadığına inanmak istiyoruz ve olsaydı eşiyle (canı istediğinde) birlikte olmazdı diye düşünüyoruz.
Butun bunlari soyleyen biriyle nasil iliskiye girebiliyor anlamiyorum.Herkese merhaba.
Benim çok yakınım bir hanım, 10 küsür senelik evli ve 2 çocuğu var. Meslekleri ve maddi durumları gayet iyi sayılır. Eşi bir süredir kızı baya üzüyor. Neymiş, aslında gençliğini yaşayamadan evlenmiş (ki birbirlerini severek isteyerek evlendiler), anne babasına da kızıyormuş beni niye uyarmadınız, keşke izin vermeseydiniz diyormuş. Eşine, beni yıllarca boğdun, kıskandın, sorguladın, artık bir karar aldım asla beni arayıp sorma nereye gittin, ne zaman geleceksin deme, aynı şekilde ben de sana sormayacağım, istediğini yap bana anlatma, hatta bana kalsa ben şuan çekip gideceğim ama sen istemiyorsun demiş. Bana bağlanma birşey bekleme, bensiz de bir hayat olacağını gör, benle varolmadın sonuçta demiş. Sonuçta eve geliyorum başınızdayım işte ama fazlası yok demiş. Nereye gitseler genelde birşey bulup kıza bağırıp burnundan getiriyormuş, Evde de tersmiş ve suratıma bile bakmak istemiyor adeta diyor. Hatta bir kavga anında alyansini bile çıkarıp parçalanmış, telefonunda aşkım olarak yazan kaydı isimle değiştirmiş beyefendi. Ama adam canı istediğinde karısıyla birlikte oluyormuş, onun dışında hiçbir yakınlık yokmuş (tam bir dengesizlik abidesi). Haliyle çok mutsuz kızcağız. Elinden gelen her şeyi denemiş kadın olarak ama nafile diyor. Neticede kız dayanmaya çalışıyor çocukları için. Biz de, seni istemeyeni sen de isteme bırak gitsin diyoruz ama şimdilik kabul etmiyor. Nasıl bir yol izlese bilemedik. Gerçekten derdi ne bu adamın düzelir mi bilmiyoruz.
Sizlerin ne önerisi var, ne dersiniz?
Yüzde yüz katildim size.Ya bu kadinin hic gururu yok mu,bu sözleri soyleyen adamla hala yatiyor.Ben mi cok sertim acabaButun bunlari soyleyen biriyle nasil iliskiye girebiliyor anlamiyorum.
Madem oyle bosansin arkadasiniz..
Yo gerçekten öyle, ikinci çocuk nerdeyse bebek, en çok da onun için diyor. Babasız büyümesinler, şimdilik sabrım taşana kadar dayanacağım belki düzelir ümidiyle diyor.Çocuk için evliliğer devam edilmez bunu bi geçin, kadın istemiyor onun kendi bencilliği tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?