Bölgesel zayıflamada HYPOXİ tekniği

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canim, bende bu tekniği denemek istiyorum.. bana özelden gittiğin yerin adresini ve tel.ini verebilir misin? bu arada ank dayım bende.. ayrıca ücreti ne kadar?

bu merkez neredeydi acaba ? mümkünse özelden de gönderebilir misiniz?

nerede yaptırdınız bu işlemi ve maliyeti ne civarda

selam kızlar..yemin ederim sabahtan beri sırf buraya bıseyler yazıcam dıye ugrasıyorum.cok onceden berı uyelıgım var fakat hıc bır zaman gırıp de bıseyler yazmak istemedım genelde google da aratır kk dan okurdum merak ettıgım herseyı..ama hıpoxi baslıgı altında bıseyler yazmayı kendıme bır borc bıldım.2 yıl once mart ayında gıttım hıpoksıye boyum 170 ve kılom 59-61 arası deısıyodu.pek arastırmadan sadece burda bır kac yorum okudjum ve gozumu karartıp buyuk bı rısk alıp 1000 wermıstım 2 yıl once gun asırı gıdıyosun 12 seans toplamda.cewremdeki herkes o kadar parayı bır kez bıle adını duymadıkları bı spora yatırım yaptıgım ıcın kızdı,guldu w.s ama ben and ıcmıstım sırf rezıl olmamak ıcın ıcten ıce suphe etsem de azımle gıtmeye karar werdım.bır ton sey soyledıler sunu yeme bunu yeme dıye kalorı lıstesı werdıler pek onemsemedım her sadece her sabah k-flex yedım oglenlerı canım ne ıstıyosa we aksamları salata ve ya ufak forsıyonlarla ew yemeyı ama 7 den sonra pek yemedım bısey yalnızca bır kez lahmacun yedım gec saatte wıcdan azabından aglıcaktım ama kendıme ıhanet etmıs gıbı hıssettım.ama cayın yanında kayısı yıyordum aksamları ya da cıkolata duskunlugum wardır asırı

ara sıra da cıkolota yedım ama az 6-7 seans gectı ben de hıc bır deısme yok kılo desen 1 -2 kılo oynuyosdu (bazen artıtgı da oluyodu her seans oncesınde tartılıyosun.)fakat 7. seanstan sonra cewrem ınanılmaz yorumlar yapmaya basladı dolabımdakı hıc bır kıyafet olmadı komple dolabı yenıledım ınanılmaz masraf oluyo tabii o ayrı ama kollarımı serbest bıraktıgımdda simitlerimi hıssetmemek mukemmel bı duyguydu. bu arada ben spora gıtmedıgım gunler de yuruyus yapıyodum 1-2 saat dolasa dolasa tabı dukkanlara baka baka yuruyodum aksamları.sonuc mukemmel totalde hıpokso sayesınde 2-3 kılo werdım ama ınanılmaz daratlttı bıttıgınde seanslar 56 kıloydum fakat ıstahım o kadar kesılmıs o kadar ıse yaramıstı kı sonrasında da 54-53 lere düştüm 2 yıl korudum bu kıloyu takii 2 ay onceye kadar..cok abarttım yedıklerımı hıc dıkkat etmedım we yenıden 60 ı gorunce gecen gun tekrar yazıldım bugun de 2. seansıma gıttım bu arada ablam bendekı deısımı gorunce o da yazıldı sonuc onda da aynıydı zayıfladıktan sonra tanıyamayanlar bıle oldu ki o cok dıkkat etmedı aksamları cıgkofte falan bıle yedı.yanı merak eden arkadaslara tawsıyem dusunmeden yazılsınlar ben sımıtlerımden kollarımdan karnımdan sıkayetcıydım sıze gıydırdıklerı kıyafet ınanılmaz dar hangı bolge sorunluysa oraya basınc uygulayan aletler takıyolar sız sporunuzu yaparken.sorunlu bolgeden gıdıyo gıden ben bıttıgınde gobek kısmından 8 cm. wermıstım bacaklarım bırer cm ıncelmstı kollarım desen hep nefret etmısımdır kollartımdan ama kollarım da zayıflamıstı yanı kucultuyo ınsanı 38-40 gıyerken bırden 36 lar 34 ler olmaya basladı ben zaten kucuk kemıklıyım we kas da yoktur bende pek aldıgımda da kılom az olsa da etlı dururum kıpoksı sonunda cok ama cok daralmsıtım annem benı gorunce cocuk gıbı olmussun dedı herkes sok oldu we o parayı werdıgım ıcın kızanlar hıpoksı hakkında daha fazla bılgı almaya basladılar benden :)

peki bu uygulamanın maliyeti ne kadar vede sağlık güvencem varsa devlet baba:)) karşılıyormu?

maliyeti direk sordugunuzda 1800 tl ama zorlayınca indirim yaptıkları tecrubeyle sabıttır..devlet baba bizim kilolarımızla ilgilense keşke de dünya kadar masraflara girmesek :)

bende denemek istiyorum nerde gittin acaba adres verebilirmisin....acele bekliyorum ama (

Son düzenleme:
Ben denedim tavsiye ederim charmbeautyform.com adresinden bilgi aldım

Bu uygulamaya nerede girdiniz acaba. Bende 15 seyans girdim ama hic sonuc alamadım.. Paketi satarken yüzde yüz etkili bir yöntem ,olamazsa paranız iyade diyorlar ama sonuc olumsuz olunca sucu size ve vucudunuza atıyorlar.

buna benzer birşey doktorumda bana soyledi ancak evde de MATRİGEN inceltici ürünü kulanmam gerektigini söylemişti...

ücreti hemen hemen nedir

1200 ile 1500 arası değişebiliyor pazarlık payı var. Birde yanında termal bir krem veriyorlar onun ücretide 400 kusur. almassanda oluyor ama bu sefer de sonuc alamassan kreme bağlıyorlar. krem alsaydın daha fazla incelirdin gibi... dikkat etmeklazım..bu teknik herkesde aynı sonucu vermiyor diyet yapmassan sonuc husran ama yaparsan bir beden gibi gidiyor...

arkadaşlar ben bi yere gidiyorum memorial medikal diye çok memnunum, çünkü oradaki doktoruma (seran göçer) bütçemi ve sorunumu anlattım bana ona göre bir yöntem seçti. Şu an ultra shape yptırıyorum ben mesela mezoterapi die gitmiştim.

valla benim mezoterapiye gittiğim bir yer var adı memorial medikal die seran göçer sie süper bir uzmanım var, orası hypoxi de yapıyor ama bence öncelikle seran hnma gidin zayıflamak istediğinizi söleyin o size sorununuzu anlatmak isteyecek ona göre size bir öneride bulunacak

ben memorial medikalde mezoterapiye gittim.etkisini gözle görülür şekilde çevrem farketti :) bu yönteme de arkadaşlarım çok iyi diyor.öneriyorlar özellikle uzman sizi bireysel olarak ele alıp herşeyinizle ilgileniyormuş. denemek lazım

diyet yapınca yapabilince zaten bi bedenden bile fazla incelebilirsin yani dimi? bölgesel zayıflamada okudukça kafam karışıyo.

Arkadaşlar konu açılalı uzun zaman olmuş ama geç de olsa ben de hypoxi deneyimimi paylaşayım kamuoyuyla dedim. 2 ay önce gittim bir paket aldım ve hayde bismillah diyip diyetiyle beraber başladım. Diyetine dikkat etmek gerekiyor ki diyet öyle aç bırakan zor bir diyet değil zati. karbonhidratı azaltıyorsunuz o kadar. gerisini koy ver gitsin. ben çikolata da yedim tatlı da özümde oburum vesselam, ama ölçülü yedim tabi. acıktıkça ton balığı tavuk yumurta peynire dadanaraktan atlattım kan şekeri düşme sendromlarını. bir de seans günleri yememek gerekiyor tatlıyı.

Hülasa, 42 bedenle başladım 38 bedenle bitirdim can parelerim. herkes hayret etti, yiyorum yiyorum ama zayıflıyorum. sırrımı da söylemedim kimseye fazlasıyla motive ediciydi yaaani. 2 ay geçti , diyet yapmıyorum ama karbonhidratı hala ölçülü alıyorum. Artık alışkanlık oldu zaten. bittikten sonra 1.5 kilo daha verdim. şu an durum stabil. Bu diyet sağlığıma zarar vermiş midir diye tahlillerimi de yaptırdım bi güzel. Allah'ıma bin şükür her şey gayet normal. Coşarak ve koşarak bir paket daha aldım ve en kısa zamanda başlayacağım.
Fiyat konusuna gelinceee ortalama 1300 civarı , kredi kartına bol taksit var. Çok ucuz değil evet, fekat benim gibi artık canına tak edip gözü kararan arkadaşlar kıyıda köşede birikmişini, 'en doğru yatırım kendime yatırım' sloganıyla gaza gelerekten, kendilerine yatırım yapsınlar, pişman olmazlar.

Son düzenleme:
Uzun zaman olmuş merak edenlere bilgi vereyim. 2014 yazında bakırköyde bir merkeze gittim. Hiç araştırmadan konuşmadan 1500 tl ödedim. Sonra sistemi anlattığında eyvah dedim kazığı yedim. Bildiğin koşu bandı bisiklet falan. Ben bunları aylarca yapmışım, deli gibi de beslenmeme dikkat etmişim yine bişey değişmemiş bu hiç bi işe yaramaz dedim ama parayı verdik bir kere. İşimden dolayı maksimum haftada 2 gidebildim hatta 1 gittiğim bile oldu. Onların verdiği diyet listesine uymadım. Sadece karbonhidrat ve alkolü kestim. Sabahları omlet ara öğün muz yada badem öğlen et başık ara öğün yine muz yada badem akşam yine et balık. Bu arada işimden dolayı gece sabaha kadar yediğim de oldu ama sadece et yedim. Tıka basa yedim ama sadece et. 6. Seansa kadar hiç bişey değişmedi. Fakat 12 seansa tamamladığımda sonuca inanamadım. 8 kilo verdim ve sonrasında da vermeye devam ettim. Fakat öyle tek bölgeden değil her yerden veriyorsunuz. Göğüslerim kalçam bile küçüldü. Sonrasında gerçekten deli gibi yedim. Gecenin bir saati dürümler kebaplar alkol deli gibi ve şimdi başladığım kiloya döndüm. Tekrar gitmek istiyorum ama kalçam yine eriyecek diye korkuyorum. Çekinme sebebim sadece bu :)))

Ben gittim ancak herhangi bir faydası yok arkadaslar, o balık adam kıyafeti sadece terletiyor, gidip spor yapsanız daha mantıklı

Ben gittim ancak herhangi bir faydası yok arkadaslar, o balık adam kıyafeti sadece terletiyor, gidip spor yapsanız daha mantıklı

Her yöntem herkeste işe yaramıyor herhalde. Ben hayatımın hiç bi döneminde öyle kilo vermedim. En sıkı spor yaptığımda bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…