Bölgesel zayıflamada HYPOXİ tekniği

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar... Bende fazla kilolarımdan kurtulmak için en sonunda pek güvenmesemde 12 seanslık Hypoxi randevusu yaptım Bodrum'da. Bakalım sonuçları yazıcam elbette. Bir sürü yorum okudum olumlu olumsuz kafam karıştı epeyce ama artık kilo vermek istiyorum yaaaa.

Arkadaşlar bu hypoxi hakkında deneyimi olan yada deneyimi olan birini tanıyan var mı? Gitmek istiyorum sonuçlar nasıl lütfen cevap verin :)
hypoxi denedim ve gerçekten tam bir hayal kırıklığı diyebilirim hiçbir işe yaramadı
asla tavsiye edilecek bişey değil tam bir para tuzağı ben 12 seans gittim 1 gram değişiklik olmadı , zaten diyet listesi veriyor zaten o diyet listesini tam tamına uyguladığında hypoxi denen saçmalığa gerek kalmıyor anlayacağınız.

Gerçekten üzüldüm adınıza ben istanbul bakırköydeki yerlerine gitmiştim. Verdikleri diyeti değil ama protein diyeti uygulamıştım. Garanti falan diyorlar satarken, durumunuza yorumları ne oldu?

İşe yaramıyor diyemem, kilo vermedim pek ama kıyafetlerim bol geliyo,üç santim incelmişim daha üç seansım kaldı. Verdikleri diyet listesi hiç zor değil. Sadece ben et yiyemiyorum pek sevmiyorum tüm zorlandığım nokta bu :)) yumurtaya dadandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…