Sonuçlarını buraya yazarsan sevinirim canım memnun kalırsan bende gitmek istiyorum ben de 59 kiloyum ideal kilom 50 genelde basen bölgemden problemim var.İşe yarıyorsa ne mutlu :)
Canım ben geçen cumartesi başladım. Çarşamba da ikinci seansa başlayacağım. İlk seansta basenden 2 santim gitti. Bayağı faydalı gibi. En çok fark yaratan incelmeden ziyade seliliüt görüntüsü oldu sanırım. Sabahları da Ebru Şallı ile pilates yapmaya başladım ve "One a day wieght smart - akıllı kilo kontrolü" adındaki metabolizma hızlandırıcı vitamin haplarını da kullanmaya başladım ve yediklerime de dikkat etmeye başladım. Bol bol su içiyorum. 10 günde 1 ,5 kilo verdim. Umarım yaza fit girerim. Gelişmeleri yine yazarım.Benim de kilom şu an 57 ve hedefim 52.
eximia da kavitasyon aleti, ama eximia yağ hücrelerini ses dalgasıyla kırıyor farklı olarak. Ben bugün 3. Seansa girdim. Incelme oldu olmasına ama gözle görülür derecede oan selilütlerimin yok olması oldu. Cildime rötüş yapılmış gibi adeta. 4 seansım daha var. Güzel sonuçlar bekliyorum.
karşıyakada nereye gidiyorsunuz? Adını soran olmuş daha önce ama yazmamışsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?