Bölgesel zayıflamada mucize :)

Nazan72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
28
0
86
İzmir
İnternetten bir araştırma yaptım. Eximia denilen bir yöntem varmış. Ses dalgaları ile yağları ilelebet parçalayıp, idrar yoluyla atıyormuş. Bugün İzmir'de bu yöntemi uygulayan güzellik merkezini aradım. Bir seansta 4 cm incelme oluyor dediler. Şaşırtıcı. Kesin sonuç veriyor mu dedim. Evet çok iyi sonuçlar alıyoruz dediler. Bu yöntemi uygulayan var mı? Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Kalçalarımdan kurtulmak istiyorum artık.

Ben hiç duymadım bu yöntemi nasıl baya bi araştırdın mı yaptıranda yok galiba bende göbeğimdeki yağlardan kurtulmak istiyorum yaaa

aslinda kulaga hos geliyor sositososito yaptiran varmi bende göbegimde yaglardan kurtulmak istiyorumm!!

Ben bugün gittim konuştum. ızmirde zaten sadece tek yerde var Karşıyakada. Bayağı ilgililer. Seren Serengil bu yöntemle 2 ayda 17 kilo vermiş. Ama tabi diyet falan da yapmış. Neyse, konuştum. ıki hafta sonra başlayacağım. Benim basenlerim ve üst bacaklarım kalın. Kalçamı ölçtüm 104 cm çıktı. 7 seans gideceğim bakalım. Gelişmeleri yazarım burda. Bir beden kesin zayıflarsınız dediler. Zaten bu zayıflatmaktan ziyade şekillendiriyormuş. Burada başka bir topikte bir kız yazmış, bu yöntemle ilk seansta tam 4 cm incelmiş. ınşallah verdiğim paraya değer. Yaza formda girmek istiyorum.

Bu arada sürekli her seans 4-5 cm incelme olmuyormuş tabi. Genelde en etkilisi ilk seansmış galiba. Sonrakiler 1 cm yarım santim vs de olabilirmiş. Buraya gelen tüm müşterilerimiz çok memnun ayrılıyorlar, gözle görülür farklar oluyor dediler. Valla başka alternatif bulamadığım için gidecem. Benimkisi diyetlik falan bir iş değil. Zaten kilom 58 ve ideal kilom da 53 falan. Yani öyle aşırı kilolu değilim. Olanda doğum kiloları. Küçük bir çocuğum var. Onlar da nasılsa biraz rejimle gider. Ama basenler hep kalıcı oluyor. Bakalım nolcak?

Sonuçlarını buraya yazarsan sevinirim canım memnun kalırsan bende gitmek istiyorum ben de 59 kiloyum ideal kilom 50 genelde basen bölgemden problemim var.ışe yarıyorsa ne mutlu :)

Yok canım henüz başlamadım. Nasipse haftaya inşallah. Merakla bekliyorum bakalım bende :)

bu eximia kavitasyon cihazımı kızlar, yani kavitasyon yönetmini uygulayan cihaz eximia ?? doğru anlamışım dimi??

Eximia kavitasyon cihazı, doğru anlamışsın Badehan. Ben de sordum. Bu biraz diğerlerinden farklı dediler. Ama en son çıkan kavitasyon cihazı buymuş öğrendiğim kadarıyla.

Sonuçlarını buraya yazarsan sevinirim canım memnun kalırsan bende gitmek istiyorum ben de 59 kiloyum ideal kilom 50 genelde basen bölgemden problemim var.İşe yarıyorsa ne mutlu :)

Canım ben geçen cumartesi başladım. Çarşamba da ikinci seansa başlayacağım. İlk seansta basenden 2 santim gitti. Bayağı faydalı gibi. En çok fark yaratan incelmeden ziyade seliliüt görüntüsü oldu sanırım. Sabahları da Ebru Şallı ile pilates yapmaya başladım ve "One a day wieght smart - akıllı kilo kontrolü" adındaki metabolizma hızlandırıcı vitamin haplarını da kullanmaya başladım ve yediklerime de dikkat etmeye başladım. Bol bol su içiyorum. 10 günde 1 ,5 kilo verdim. Umarım yaza fit girerim. Gelişmeleri yine yazarım.Benim de kilom şu an 57 ve hedefim 52.

Umarım hedefine ulaşırsın canım.Buarada fiyat konusunda bi bilgi verir misin memnunsan dediğin gibi bende gitmek istiyorum.Gelişmelerden haberdar et mutlaka

Tamam canım, anlatırım gelişmeleri. 10 seansı 1.500 TL ama pazarlık yapınca düşürüyorlar biraz daha. 3 taksit de yaptılar ))

Canım ben ızmir'de desabella diye bir güzellik merkezinde buldum kavitasyonu eximia ile aynımıdır acaba?yarın goruscem bakalım bu arada senin nasıl gidiyor memnun musun?

Eximia da kavitasyon aleti, ama eximia yağ hücrelerini ses dalgasıyla kırıyor farklı olarak. Ben bugün 3. seansa girdim. ıncelme oldu olmasına ama gözle görülür derecede oan selilütlerimin yok olması oldu. Cildime rötüş yapılmış gibi adeta. 4 seansım daha var. Güzel sonuçlar bekliyorum.

karşıyakada nereye gidiyorsunuz? Adını soran olmuş daha önce ama yazmamışsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…