Bölgesel zayıflamada mucize :)

Selam arkadaşlar ben dün başladım eximia ile kavitasyon işlemine.Tüm vücut yaptırıyorum .15 seans 1500tl kredi kartına 10 taksit.ısteyene senet te yapılıyor.ıstanbulda bu fiyattan ucuzu yok .Eximia yapılan tüm yerlerle görüştüm.Bakırköy suntown solarium da başladım.ılk seans ölçümlerim de alındığından 3 saat sürdü.Nerdeyse bazı yerlerden 5cm bazı yerden 1 cm inceldim.Şimdi yediklerime dikkat ediyorum.Ama diyet değil.Akşam 5 ten sonra yemicem.sabah iyi bir kahvaltı kepek ekmekli öğlen işyerimde çıkan yemeklerden yicem.ıkindide yarım simit yiyorum.Bakalım haftada 2 seans gidicem .2. seans pazar günü.Bundan sonra ölçüm 5. seansta olucak.Kavitasyon sadece kulakta çınlama şeklinde oluyor.Eximia cihazının diğer fonksiyonu vakum ve lenf drenaj biraz acıtıyor.Hani moraran yerimize bastırdığımızdaki ağrı gibi oluyor işlem.ben her seansı paylaşacağım.Çünkü kimse yazmıyor ben çok merak ediyodum.ıstiyorum ki kararsız olanlar birebir merakını gidersin.Zayıf günler gelicek inanıyorum.
 
53 kiloyum ama feci bir göbek ve bel yağı problemim var seansa devam arkadaşlar sonuçları ve kalıcığını yazarsa çok mutlu olurum...bi umut doğuyor bize çünkü...
 
Yorumlarınızı bekliyorum. 53 kilo ile feci bir göbek ve bel yağı problemim var diyen arkadaşa ise tebessüm ediyorum:)
 

Canım ben 4 seanstan beri gidiyorum ve epey inceldiğimi hissediyorum. Ama bana eximia uygulandıktan sonra vakum yada lenf drenaj gibi extra birşey yapılmıyor. Bu özellikler aynı cihazda mı? Beni eximiadan sonra yarım saat body mixer denilen ve vücudu sıkılaştıran başka bir alete alıyorlar. Bilgi versene lütfen, seninki nasıl?
 
Söylediklerine göre kalçadan ziyade özellikle bel ve karında daha iyi sonuçlar alınıyormuş kızlar ve kalıcıymış. Tabi kendiniz de dikkat edeceksiniz.
 
Slm Nazan, selülitlerim gözle görülür azaldı demişsin, bu uygulamadan önce selülitlerin kaçıncı derecedeydi ?
 
Valla kaçıncı derecede olduğunu bilmiyorum. Çünkü benim zayıfken çok su içtiğimden midir bilmem, zaten çok selülitim yoktu. Ama hamilelikten sonra aldığım kiloları veremeyince, selülitim oluştu. Özellikle bacaklarımda. Bacaklarım hem gevşek hem de yağlı bir görüntüsü vardı. Ama şimdi resmen düzeldi. Bacaklarım sıkılaştı, rötüşlenmiş gibi düzgünleşti ve o yağlı gevşek cıvık görüntü gitti.
 
anladığıma göre bu sistemle vucudun bu bölgelerindeki su toplayan yerler harekete geçirilerek suyun atılması sağlanıyor yani kalıcı bir işlem değil çünkü belli aralıklarla yapılması gerek. çünkü o bölgelerde su tutulumu sürekli devam ediyor. selülit için lenf dranaj masajı da yapılıyor ve devam edildiği sürece etkili. bölgesel fazlalık yoğunsa şu anki teknolojide tek çare liposuction ama liposuctionda da başka sorunlar oluyor iyi araştırmak lazım
 
Ses dalgasıyla böbrek taşı kırıyorlar ya, aslında çok benzer bir sistemle yağ hücrelerini patlatıyorlarmış. Valla bilmiyorum gerisini ama bugün kızkardeşimle buluştum ve belki beş altı kez "Hayret ne kadar çok zayıflamışsın" dedi. Diyet de yapıyorum ama sadece 2 kilo verdim. Galiba o iki kilo sıkılaşmanın etkisiyle daha çok vermişim gibi gösteriyor.
 
Selam arkadaşlar.Eximia cihazında 2 hortum var.Biri ses dalgası veriyor .Diğeri vakum ve ardından lenf drenaj yapıyor.Sistem yağ hücrelerini tıpkı taş kırmadaki gibi şişirip patlatmak ve ardından idrar ve dışkı ile dışarı atmak.Daha ilk seansta bile kendimi iyi hissetmemi sağladı.Pazara 2.seansım var sonuçları yazarım.
 
Yasemin, eximiaturkey.com sitesinde eximia cihazının resmi var. Seninki o cihaz mı? Benim gittiğim o cihaz çünkü ve üzerinde 4 hortum var. Diğerleri göğüs dikleştirmeye, yüz için falan kullanılıyormuş, öyle denildi bana. Şimdi o sayfaya tekrar girince vakum da yapıldığını okudum ve şaşırdım. Çünkü bana vakum değl, ayrı bir makinada body mixer yapılıyor yarım saat. Sana vakumu ne kadar süre yapıyorlar?
 
ben de eximia yaptırmayı düşünüyorum fakat hemen ilk seansta aniden bir incelme gözümü korkutuyor. Bir zararı olup olmadığını yaptıranlar iyice araştırdınız mı? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Bir de ıstanbulda bu işlem nerelerde yapılıyor? ve fiyatlar neler. benim sorduğum güzellik salonı nakite 1500 dedi.Ayrıca bu işlem güzellik salonlarından ziyade doktor kontrolünde yapılsa daha sağlıklı olmaz mı?
 
Kızlar son seansım da bitti. Toplamda 7 seans oldu. Basen çevrem 104 cm'den 100 cm'e düştü. 58.900 kg idim. Şimdi 55.5 kg'ım. Bu arada çok sıkı olmasa da rejim de yaptım ve hala devam ediyorum. Fark, rakamlara vurulduğunda aşırı değil belki. Ama gözle görülür fark epey çok. Her gören ne çok zayıfladığımı söylüor. En iyisi de portakal kabuğu görünümündeki bacaklarımın pürüzsüzleşmesi oldu. Adeta rötüşlenmiş gibi daha önce de dediğim gibi. Sıkılaştım ve bir beden inceldim. Bacaklarımda daha çok fark oldu. Kalçam yerleşmiş yağ olduğu için daha inatçı. Zaten bel ve karın bölgesinde daha iyi sonuçlar elde ediliyormuş. Neyse benden bu kadar. Sonuçtan memnun musun, değdi mi diye sorarsanız (neticede az paralar ödemiyoruz) benim cevabım kendi adıma: "Evet değdi". Daha önceleri de kendi imkanlarımla zayıfladım. Hem santim hem de kilo olarak çok daha fazla düştüğüm oldu ama bu kadar kısa sürede bu kadar düzgün selülitsiz olmadım mesela. ışte böyle. Sonuna kadar bilgilendirme sözü vermiştim ve tuttum. Herkese zayıflama yolculuğunda başarılar )))
 
Benim gittiğim cihaz da eximia.Ben değil uygulamayı bana yapan kişi pes etti bu cihaz sonuç vermiyor diye.Quantuma geçtik.
 
bu cihazla 3 seansta göbek çevremde 10 cmden fazla incelme oldu 3 haftada, ben ayrıca fitnessa da gidiyorum, yediklerime de dikkat ediyorum ama eximia olmasa bu kadar incelemezdim bu kadar sürede, diğer bölgelerime de yaptırıyorum ama en iyi sonucu bende göbek çevresinde verdi, diğer bölgelerdeki incelme 3er 4er cm
 
istanbulda nerede yaptırıyorsunuz acaba?
Ben çalıştığım için ya evime ya işe yakın bir yer olmasını istiyorum.Nişantaşında çalışıyorum ve elbette burada fiyatlar pahalıdır.Bildiğiniz hem güvenilir hem de hesaplı bir yer varmı?
 
my clinica ya ve sevim hanıma çok teşekkürler exımıa kavitasyon değil mucize bir cihaz kilo problemi olan herkese tavsiye ederim kampanya yapmışlar kış olduğu için mutlaka gidin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…