Çorbalar Bolu usulu patates corbasi (resimli)

soganli ve sarimsakli harika bir tat oluyor terbiyesini oyle yap bayilacaksin..

cnm ben patatesli olan herşeye zaten bayılırm ama ne yalan söliim ilk kez duydum çorbasını denemek isterim deneyincede inşallah resmini eklerm izninle cnm bnm.allaha emanetsin..

cnm ben patatesli olan herşeye zaten bayılırm ama ne yalan söliim ilk kez duydum çorbasını denemek isterim deneyincede inşallah resmini eklerm izninle cnm bnm.allaha emanetsin..

yap canim inan pisman olmayacagin bir tarif...ben hayatimda ictigim en guzel corbalardan biri bu diyebilirim..deneyince sonucuda yaz..a.s.

eve zor yetiştim bu çorbadan yapacağım diye.şu an ağzım yana yana içiyorum enfes olmuş

tarif için teşekkürler a.s.

eve zor yetiştim bu çorbadan yapacağım diye.şu an ağzım yana yana içiyorum enfes olmuş

tarif için teşekkürler a.s.
bisey degil canim...afiyet olsun....
çorbayı blendırdan geçirsek olurmu.ben soğan yiyemiyorum.yada soğan koymasak olurmu

canim blendirdan gecirirsen patetesler ezilir corbanin ozelligi kalmazki...sogan koymadanda tadi nasil olur bilmem soganlari cok ince sekilde blendirdan geccir oyle kavur istersen boylede corba icerken agzina sogan gelmez...

Bugün denedim bu çorbayı, ve gerçekten çok lezzetli oldu Bir de ben patatesi rendeleyip koydum
Ellerinize sağlık opuyorumnanaktan

canım bu çorba bizanslılar zamnından gelmiş bu zamanlara kostüm tarihi dersi için bizanslıları araştırırken bulmuştuk

eşimde bende çorbayı çok severiz bu tarifi dün denedim ve çok beğendik,
eşim bu çorba çok güzel olmuş sık sık yap dedi :lepi:

teşekkürler mehaycım bu tarifle tanışmamıza vesile olduğun için a.s.
cokacimcoook

bütün corbalarımı yaparken mutlaka blendırdan gecırırım..

bunu gecırmemek lazım mıs...küp küp ağıza gelıyorsa nasıl olur kı..

denemek lazım.

az önce yaptım çorbamı mis gibi koktu yemek için sabırsızlanıyorum
ama daha iftara 2 saat var

bi kase yogurt demissiniz
kase derken? ne kdr oluyor bu bunu pek anlayamadim...

corba kasesini mi kast ediyorsunuz?

bisey degil canim senin corbanda harika duruyor cok guzel suslemissin ustunu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…