opuyorumnanaktandenemeye deger .... sıcak sıcak oh ...............teşekkürler mehay
opuyorumnanaktanbende yapmıştım bunu çok leziz oldu sadece yoğurdu biraz fazla koymuşum yoğurt tadı geliyodu çok hafif. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktan
bende deniycem
bisey degil..kendim begenmedigim ve tadindan emin olmadigim bir tarifi asla buraya koymam..begenmenize sevindim...burda deneyen herkesın begenmesı uzerıne cesaretlenerek dun yaptım corbayı.yaparken tereddutum vardı ama guzel olacagı konusunda.ıcınce yanıldıgımı anladım.esımde bende severek ıctık.tarıf ıcın tesekkurler
tesekkurlertarif için teşekkürler dün denedim ve nefis oldu patates olsun da..delikafadulden
:)şimdi yapıyorum....umarım kıvamını tutturabilirim......
afiyet olsun canimkızlar ben yaptıktan sonra biraz duru olduğunu farkettim bir kase yoğurt kullanmıştım ama biz koyu kıvamlı sevdiğimiz için çorbaya biraz da krema ekledim, bi de tereyağ sosunu naneli, biberli, sumaklı yaptım harikaa olduu cokacimcoook
opuyorumnanaktanbende denemeden gecemıyecem,harıka gorunuyor hemen mutfaga fırlıyorum,paylasımın ıcın sagol canım...
:lepi:bende bu akşam annemle deniyim bu çorbayııı güzel bişeye benziyoo :)
cokacimcoook yap yapbu kadar olumlu yorum alan çorbayı yapaym bende bu akşam...
cok sevindim afiyet olsun...tahminimden çok çok güzel oldu...
afiyetle yedik..çok teşekkür ederim...
afiyet olsun...pazar günü denedim,görünüşü bu kadar hoş olmadı ama tadı çok lezizdi.tarif için teşekkürler
sarimsak katilmasa olurmu yoksa sarimsakmi bu corbaya tad veren
esim sarimsak sevmiyodacokacimcoook
bulyonlu hic denemedim birde oyle deneyeyim bakalim :))canım ben bunun içine bulyon da attım muhteşem oldu zaten yoğurtlu yemeklere bulyon müthiş yakışıyoo
bisey degildenemeliyim tşklerrrrrrrrrrrr tarif için ellerine saglık a.s.
evet ayni iskembe corbasi gibi oluyor..:) benım sevdıgım corbalardan bırıdır tadı ıskenbe corbası gıbı oluyor cok guzel elıne saglık goruntude super
cokmu yogut koyuyorsun??fisfisfisben bu çorbayı 2. seferdir yapıyorum...ama aradığım lezzeti tutturamıyorum....yoğurt tadını hissediyorum...
bende bu akşam yaptım tadına baktım hoşuma gitti.kociş gelcek birazdan bakalım oda beğencekmi.eline sağlık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?