Çorbalar Bolu usulu patates corbasi (resimli)

burda deneyen herkesın begenmesı uzerıne cesaretlenerek dun yaptım corbayı.yaparken tereddutum vardı ama guzel olacagı konusunda.ıcınce yanıldıgımı anladım.esımde bende severek ıctık.tarıf ıcın tesekkurler

kızlar ben yaptıktan sonra biraz duru olduğunu farkettim bir kase yoğurt kullanmıştım ama biz koyu kıvamlı sevdiğimiz için çorbaya biraz da krema ekledim, bi de tereyağ sosunu naneli, biberli, sumaklı yaptım harikaa olduu cokacimcoook

pazar günü denedim,görünüşü bu kadar hoş olmadı ama tadı çok lezizdi.tarif için teşekkürler

sarimsak katilmasa olurmu yoksa sarimsakmi bu corbaya tad veren
esim sarimsak sevmiyodacokacimcoook

canım ben bunun içine bulyon da attım muhteşem oldu zaten yoğurtlu yemeklere bulyon müthiş yakışıyoo

ben bu çorbayı 2. seferdir yapıyorum...ama aradığım lezzeti tutturamıyorum....yoğurt tadını hissediyorum...

bende bu akşam yaptım tadına baktım hoşuma gitti.kociş gelcek birazdan bakalım oda beğencekmi.eline sağlık canım..

bisey degil..kendim begenmedigim ve tadindan emin olmadigim bir tarifi asla buraya koymam..begenmenize sevindim...
tarif için teşekkürler dün denedim ve nefis oldu patates olsun da..delikafadulden
tesekkurler
şimdi yapıyorum....umarım kıvamını tutturabilirim......
:)
afiyet olsun canim
bende denemeden gecemıyecem,harıka gorunuyor hemen mutfaga fırlıyorum,paylasımın ıcın sagol canım...
opuyorumnanaktan
bende bu akşam annemle deniyim bu çorbayııı güzel bişeye benziyoo :)
:lepi:
bu kadar olumlu yorum alan çorbayı yapaym bende bu akşam...
cokacimcoook yap yap
tahminimden çok çok güzel oldu...
afiyetle yedik..çok teşekkür ederim...
cok sevindim afiyet olsun...
pazar günü denedim,görünüşü bu kadar hoş olmadı ama tadı çok lezizdi.tarif için teşekkürler
afiyet olsun...
sarimsak katilmasa olurmu yoksa sarimsakmi bu corbaya tad veren
esim sarimsak sevmiyodacokacimcoook

benim esimde sevmez sarmisagi ama bu corbayi yiyor cunku sarmisak kokusu ve tadi pisince gidiyor gibi bisey..o keskin koku olmuyor yani...

canım ben bunun içine bulyon da attım muhteşem oldu zaten yoğurtlu yemeklere bulyon müthiş yakışıyoo
bulyonlu hic denemedim birde oyle deneyeyim bakalim :))
denemeliyim tşklerrrrrrrrrrrr tarif için ellerine saglık a.s.
bisey degil
:) benım sevdıgım corbalardan bırıdır tadı ıskenbe corbası gıbı oluyor cok guzel elıne saglık goruntude super
evet ayni iskembe corbasi gibi oluyor..
ben bu çorbayı 2. seferdir yapıyorum...ama aradığım lezzeti tutturamıyorum....yoğurt tadını hissediyorum...
cokmu yogut koyuyorsun??fisfisfis
bende bu akşam yaptım tadına baktım hoşuma gitti.kociş gelcek birazdan bakalım oda beğencekmi.eline sağlık canım..

umarim esin begenmistirCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…