Çorbalar Bolu usulu patates corbasi (resimli)

az önce yaptım çorbamı mis gibi koktu yemek için sabırsızlanıyorum
ama daha iftara 2 saat var
nasil olmus canim begendinmi???
bütün corbalarımı yaparken mutlaka blendırdan gecırırım..

bunu gecırmemek lazım mıs...küp küp ağıza gelıyorsa nasıl olur kı..

denemek lazım.
zaten onun ozelligi kup kup agiza gelmesi canim....patatesler cok iyi pismis oldugu icin agizda eriyor kitir kitir olmuyor yani....
ellerine sağlık
bugün bende deneyeceğim

bugün iftara yaıorum. bakalım nasıl olucak. patatesi çok severim eminim güzel olucaktır.
begendinmi canim???
ellerine saglik canim benim
accayip istah acici görünüyo
ailecek patates hastasiyiz
mutlaka denicem
dene canim bayilacaksin...
biz boluluyuz annem hep yapar çok güzeeel benim çocuklar bayılıyor :lepi:

tadan herkes bayiliyor canim...bolunun guzel yemeklerinden biride bu zaten...

ay ben patates çorbası yapıyorum ama çok başka tarifi bu daha başka ilk iş deniycem ellerinize sağlık harikaaaaa

denedim dün iftara... ama patatesleri küp küp degil rendeleyerek yaptim
lezziz oldu baya
bu aksam iftira misafirlerimiz var dün ki ön denemeydi
testi gecti ve bu aksam yine yapicam

oktay ustanin tarifiymis, kötü olsa sasardim zaten
paylasimin ve verdigin fikir icin tskler...

Bende denedim dün iftara misafirlerim vardı onlara yaptım.
Gerçekten leziz başarılı bir tat. Fakat ben yoğurt ve un karışımına bir yumurta da ekledim. Yeni piştikten sonra tadı çok güzeldi ama 1 gün bekledikten sonra yumurta tadını (kokusunu) hafif hissettim.

Haberinz olsun

tarıfı burdan aldım ve bugun hemen yaptım benımkı nıyeyse kıvamlı oldu duru olmadı ben yogurtlu harcına 1 tande yumurta kırdım ama henuz tadamadım ıftardan sonra umarım ev halkıda begenır tarıf ıcın tsk ederızzz

Mehay'cim gecen gün bende yaptim bu corbayi.Coook güzel oldu.Yapacagim corbalar arasina girdi.Cok tesekkür ederim canim.

Bende dun denedim bu corbayi,haslanmis tavuk vardi evde.Ondan da ufak ufak ekledim.
Super lezzetli bir corba cokacimcoook
Tesekkurler tarif icin opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
bisey degil canim...
bıde umaım patateslerım cıg kalmamısdır oruc oldugum cın pısıp pısmedıgını ve tuuznu deneyemedım

ezerek pisip pismedigini anlayabilirsin canim..ama zaten patatesler kucuk kucuk dograndigi icin cabuk pisiyor kesin pismistir...

denemeye deger .... sıcak sıcak oh ...............teşekkürler mehay

bende yapmıştım bunu çok leziz oldu sadece yoğurdu biraz fazla koymuşum yoğurt tadı geliyodu çok hafif. PAYLAŞIM ıÇıN TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…