bi kase yogurt demissiniz
kase derken? ne kdr oluyor bu bunu pek anlayamadim...
corba kasesini mi kast ediyorsunuz?
nasil olmus canim begendinmi???az önce yaptım çorbamı mis gibi koktu yemek için sabırsızlanıyorum
ama daha iftara 2 saat var
zaten onun ozelligi kup kup agiza gelmesi canim....patatesler cok iyi pismis oldugu icin agizda eriyor kitir kitir olmuyor yani....bütün corbalarımı yaparken mutlaka blendırdan gecırırım..
bunu gecırmemek lazım mıs...küp küp ağıza gelıyorsa nasıl olur kı..
denemek lazım.
ellerine sağlık
bugün bende deneyeceğim
begendinmi canim???bugün iftara yaıorum. bakalım nasıl olucak. patatesi çok severim eminim güzel olucaktır.
dene canim bayilacaksin...ellerine saglik canim benim
accayip istah acici görünüyo
ailecek patates hastasiyiz
mutlaka denicem
biz boluluyuz annem hep yapar çok güzeeel benim çocuklar bayılıyor :lepi:
Bugün denedim bu çorbayı, ve gerçekten çok lezzetli oldu Bir de ben patatesi rendeleyip koydum
Ellerinize sağlık opuyorumnanaktan
canım bu çorba bizanslılar zamnından gelmiş bu zamanlara kostüm tarihi dersi için bizanslıları araştırırken bulmuştuk
ay ben patates çorbası yapıyorum ama çok başka tarifi bu daha başka ilk iş deniycem ellerinize sağlık harikaaaaa
Mehay'cim gecen gün bende yaptim bu corbayi.Coook güzel oldu.Yapacagim corbalar arasina girdi.Cok tesekkür ederim canim.
saolasin balimmmmmŞenizEllerine sağlıkk mehayımma.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBende dun denedim bu corbayi,haslanmis tavuk vardi evde.Ondan da ufak ufak ekledim.
Super lezzetli bir corba cokacimcoook
Tesekkurler tarif icin opuyorumnanaktan
of ellerine sağlık mükemmel görünüyor:)
opuyorumnanaktanBende denedim dün iftara misafirlerim vardı onlara yaptım.
Gerçekten leziz başarılı bir tat. Fakat ben yoğurt ve un karışımına bir yumurta da ekledim. Yeni piştikten sonra tadı çok güzeldi ama 1 gün bekledikten sonra yumurta tadını (kokusunu) hafif hissettim.
Haberinz olsun
bisey degil canim...tarıfı burdan aldım ve bugun hemen yaptım benımkı nıyeyse kıvamlı oldu duru olmadı ben yogurtlu harcına 1 tande yumurta kırdım ama henuz tadamadım ıftardan sonra umarım ev halkıda begenır tarıf ıcın tsk ederızzz
bıde umaım patateslerım cıg kalmamısdır oruc oldugum cın pısıp pısmedıgını ve tuuznu deneyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?