Yoğurdun kesilmesi olayına hiç cevap veren olmamış,ben bir kez yoğurtlu çorba yapmaya kalktım,içine çorbadan su ekleyip ılıta ılıta dökmeme rağmen kesildi.Bunda doğrudan kaynayan suya dökülüp nasıl kesilmiyo anlamadım,bu kpnuya açıklık getirilirse denemek istiyorum.İlk deneyimimin korkusundan yoğurtlu çorba yapamıyorum
ben bayıldım atrifini verdiğiö m herkeste bayıldı yok böyle bir çorba
Denemeyen arkadaşlar, mutlaka deneyin!Mükemmel, harika ötesi, süperrrrrr .... bayılıyoruz bu çorbayaaaa (misafirlerim de dahil) Yapımı da kolay. Tekrar tekrar teşekkürler paylaşım için. Bu çorbaya birincilik ödülü veriyorummmm Sevgiler :79:
enfes bir tat gerçekten...daha önceden oktay ustanın benzer bi tarifini denemiştim o zaman beğenmemiştim hiç. ama bu harika tadına bakayım derken bi baktım 3 tabak yemişim :90:
teşekkürler tarif içinişte deneyeceğim yeni bir tarif dahaaa
tarif için teşekkürler,çorbayı ben de denedim çok güzel oldupatateslerinden çok suyu mükemmeldi soğan yoğurt ve sarımsak bu kadar yakışır, bidahakine bende patatesleri rendeliycem bakalım nasıl olcak
tarif için tesekkürler bende dün denedim corbayı mükemmel oldu.patateslerin küp şeklinde hoş durmayacağını düşünerek rendeledim ve bana göre dahada güzel oldu:) tekrardan tesekkürler
BEnde yaptım çorbayı ramazan ayının ilk gunlerydı galiba
Çok nefis oldu herkes çok beğendi..
Teşekkür ederım paylaşımın için:79:
Bu akşam ki iftar menüm belli ama yarın yapabilirim.Okurke nağzım sulandı resmen
Paylaşım için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?