Çorbalar Bolu usulu patates corbasi (resimli)

ben de kaç seferdir yapıyorum. her seferinde çoook beğeniliyor
bugün iftarda misafirlerim vardı onlarada yaptım hepsi bayıldı resmen, "çorba çok güzel olmuş, harika olmuş" diyip durdular
tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim

Rica ederim arkadasim maksat yararli paylasimlar olsun...misafirlerin tarafindanda begenilmesine sevindim :))

çok güzel bir tarif,
daha önce bu tarifi burdan okuyup, yer imlerime eklemiştim.
yapmak bugüne nasip oldu.
çok lezzetli ve pratik bir çorba gerçekten.
ben içine birde yarım tavuk bulyon ve nane kattım, daha da nefis oldu.
oğlumla ikişer tabak içtik.
teşekkürler paylaşım için.

Bende tarifi akşam yaptım bayıldım çooook güzel oldu bundan sonra sık yapıcam çorbalar arasında tarif için çok teşekkürler

herkes çok begenmiş tarifi bende denemeyi düşünüyorum yalnız çorbaya tam olarak ne kadar su bırakılıyor?ölçü verebilirmisiniz arkadaşlar?

bu kadar güzel yorumlar alınca yapmak şart oldu artık şuan yapıyorum bu soru için geç oldu ama zar kadar mı olacaklar

ben yaptım tuzunun tadına bakarken sanki biraz ekşimsi tad var gibi geldi
kesildimi ki şu yoğurtlu çorbaları yaomayı sevmiyorum
2 küçük patatesim vardı dolu 2 yemek kaş yoğurt koydum çok mu geldi ki bakalım tadı nasıl

Bugun denedim. Cok begendim gercekten cok hos bir tadi var.Bu soguk, karli kis gununde cok iyi oldu

çokk teşekkür ederim tarife veren arkadaşa...çorbayı bende yaptım yaptığım herkes bayılıyor..ben patatesleri rendeleyip yapıyorumm daha güzel oluyor kimse içindekinin patates olduğunu anlamıyor çoook değişik bir tat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…