Çorbalar Bolu usulu patates corbasi (resimli)

akşam yaptım muhteşem birşey oldu bayıldım paylaşımın için tşk.eşim normalde yeni tatlara pek açık biri değildir ama akşam iki tabak yedi o da bayıldı herzaman isterim diyor.

ben de çok sevdim. bir dahaki sefere daha çok sarımsak ve tavuk suyu koyacağım. gayet lezzetli oldu, anneme de verdim tarifi:) teşekkürler.

canom çorbanı denedim..ben çok beğendim..
ama yoğurdunu biraz daha az koysam benim damak tadıma daha çok uyacak gibi..ama sanki eşim çok sevmedi gibi
ellerine sağlık.

merhaba , çorbayı bende denedim. İşkembe çorbasını sevenler bu çorbayı da çok severler..

ben beğendim.

Yorumlardan cesaret alarak ben de denedim ve gerçekten çok güzel oldu.Ama ben patatesleri küp küp doğramadım rende yaptım gayet lezzetli oldu.Zaten patatesin girdiği her yemek nefis oluyo.Denemeyenlere tavsiye ederim.Tarif için teşekkürler

bugün yaptım ve yedim bayıldım..teşekkür ederim paylaştığınız için..bundan sonra en çok yapacağım çorbalar arasında.

Geçen akşam eşime yaptım Çok beğendi. Artık misafirlerime de sunmayı düşünüyorum. Denemeyen arkadaşlara tavsiyem; mutlaka deneyin, pişman olmazsınız. Paylaşım için teşekkürler

eminim cok guzeldır sizinkide benm bır arkadasm yapmıstı cok hosuma gıtmıstı yanlız onunkı blendardan gecırılmıstı olede oluyor sanıyorm degılmı elınıze saglıkkk

Geçen seneden beri yapıyorum,tarifi buradan almıştım ve en sık içtiğimiz çorbalar arasındaki yerini aldı.:)Tavsiye ederim

bu sene ramazanda başka bir siteden aldığım patates çorbasını denemiştim bebek maması gibiydi bidaha yapmadım. ama birazdan tarifi deneyeceğim çünkü çok güzel yorum almış. akşam haberdar ederim inş. bakalım bizimkiler ne dicek

arkadaşlar ben tutturamadım, 1 kase yogurt derken bunun su bardağı cinsinden ölçüsü nedir? kaseden kaseye fark var. bir de yogurt süzme mi olacak? unu da az geldi, tepeleme mi silme kaşık mı? su tam olarak 1 lt mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…