Bende senle aynı durumdayım ne yazık ki. Aslında bu konuda bile kararsızım. Uluslararası ilişkiler okuyorum bende. 2.sınıftayım. Ve öğretmenlik düşünüyorum. Babam başta olmak üzere tüm akrabalarım büyük bir siyasi lider, milletvekili olacağımdan emin. Ama büyük insanların iğrenç oyunlarıyla uğraşmak istemediğime karar verdim. Ve bu yılki Ygs ye başvurdum babam her ne kadar istemese bile.Neyse ki annem beni destekliyor ve neyden memnun olacaksam o hayatı yaşamam gerektiğini söylüyor. Ben okul öncesi veya edebiyat öğretmeni olmak istiyorum. ygs 2012 ile yerleştiğim ve aradan üç sene geçmesine rağmen matematiğim falan iyi o yüzden kendime güveniyorum. Zaten ygs 2012te sıralamam 11 bindi.Beni bırakırsak ve sana dönersek demem o ki bence sen istediğin hayatı yaşa. Amma ana baba rızası olmadan asla böyle bir yola baş koyma. Çünkü özellikle baba istemezse bir şeyi o işten hayır gelmez. Şahsen benim babam kahin gibi geleceği gördüğü için onun dediğini ve onun benim için istediklerini yapmaya çalışıyorum.Bu yüzden hem okuldaki ortalamamı yüksek tuttum. Hemde babama gerçekten öğretmenlik istediğimi kanıtlamak istediğim için bu yıl gireceğim ygs de derece yapmaya karar verdim ve buna göre çalışmaya başladım. Kısaca şunu diyorum.Babana güzelce anlat içindekilerini o eğer oku son seneni de sonradan istediğin bölümü oku derse dediğini yap. Ana baba sadece iyiliğini ister bu dünyada. Ona göre düşün derim ben.