Bombilibu'nun yine yazası geldi yazsın da kurtulsun mu?

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
seriyi bilmeyen yoktur sanırım
Sanalda tanısıp bitakım masum yalanlar nedeniyle iki gün önce seni çok seviyorum diyen adam tarafından hayatından defedilen biriyim. 1 yıldır yazmadım ama her gün de anarım kendisini. BaZen yaz lanet olsun bu kadar vicdansız değildir diyorum ama sonra gurur onur vs vs.
Ama şimdi yazsam ve dönmese mesela tamamen umudumu keserim. Napıyım sizce

Cnm umut olsa o yazardı ..tamam sen umudunu kesersin ama ondan daha onmli kendine olan saygın ı kaybedeceksin, böyle adamlar için neden vakit harciyorsunuz ,

Şu 1 senede gönlünüze göre birini bulamadınız sanırım ondan bu özlem sandığınız şey. Tabiki de yazmayın hiçbirşey.

Manasız ama böyle de ıstırap çekiyorum

Aradan 1 yıl geçmiş, belki adamın sevgilisi var belki de karısı..
Sizi çok isteseydi bu 1 yıl içinde dönüş yapardı, ulaşmaya çalışırdı.
Demek ki unutmuş, tarihin tozlu raflarına gömmüş sizi.
Siz de bu takıntıdan kurtulmalısınız.

Bana kalirsa yazmayin lutfen. Ben bir gafletle yazmistim inan hayattan soguttu beni. Pisman oldum yazdığıma yazcagima. Ayrica ben bi kez yazdim biraktim sonrasinda 2 haftadir bi sekilde kendini hatirlatti. Yazdi aradi vs. Ama sonuc sifir. Bence saplantiniz daha kotu hale gelebilir yazınca. Cunku isin icine bir de onur gurur meselesi giriyor.

Benzer bir konu açmıştınız daha önce neden tekrar açtınız? Ki siz yine bildiğinizi yapacaksınız saplantılıysanız, kimsenin dediğini dinlemezsiniz.

Eğer yazmazsan daha çok yazayım mı yazmayayim mı konunu okuruz

Yazarsan da kendini kötü bir duruma sokmuş olursun

yazmanız çok mantıksız ama çok dert ettiniz, hakikaten unutmanıza yardım edecekse yazın da kurtulun gayrı.

Benzer başlık açtıgım için mi yasaklandım acaba yasaklanmısım ama nedenini de söyleseydin keşke kadınlar kulübü. En azından önce bir uyarsaydın hoş olmadı bu yaptıgın...

Nasılsın yazacagım

yoksa her hafta açacaksın valla
yaz gitsin ya ama ağlamaya da hazır ol...niyeyse eski anlattıklarından umut yoktu diye hatırlıyorum..
şöyle bişey yazmasam bana bir karı yok. Belki biraz egom sarsılcak ama yazsam bi ihtimal. Nasılsın yazcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…