Bombilibu'nun yine yazası geldi yazsın da kurtulsun mu?

ahaha benden bi tane daha varmış yani benimki öyle 1 yıl fln önce değil de, 2 hafta önce faceden sildi bi yazıştık, sinirimden ve gururumdan yazmıyorum, ama yazmamak için zor tutyorum kendimi...yazıp sildiğim bile oldu ama yazmayacağım

Senden çok var

Beni şaşırtan şeyler söyledi. Beni hiç silmemis mesajlarım bile duruyormus
Diyalogumuzu yazacağım
Nasılsın
+İyiyim sen?
İyiyim . Cikaramadin ve bozuntuya vermiyorsun sanırım. Bombilibuyum? Nasılsın?
+ Kayıtlısin bombilibu :)
İyiyim vs vs sen ne alemdesin
-nasil kayıtlı engelli1?
+ Silmedim ki son yazdıkların da duruyor.
- ben de sürekli patlamalar ölürüz haber oluruz diye yazdım
+ İyi ettin:)
-Silmemene şaşırdım
+Silmiorum ben hiç. En son 20 ocakta senin için hava alanına gitmiştim . Beni çok kötü etkilemene rağmen ben de sana hiç kızgın değilim bu da garip. Sana bişey olmasın falan. Böyle hislerim var.
- kızgındın
+ Evet kimseye bu kadar yorulup kızmadım. En son kontrolden çıktığım zaman onlardı. Kendimi çok suçladim ve kötü hissettim ama geçiyor işte. Şimdi kızgın değilim çok bi hissim de yok. Çok iyi olmani isterim. Bunlar klişe değil:)
-Tesekkur ederim
+Şimdi müsait değilim uygun olunca devam ederiz. Hoşgeldin

Yorumunuz nedir?
Bana git ve gelme dediğinde sinirden ben bile tüm mesajları numarasını silmiştim. O, o kadar kızmasına rağmen adımı bile silmemis. Hayatına giren çıkan olmuştur mesajlarımı silmemis. Ben acaba onun da aklına arada geliyormuyum dedigmde o zaten hep iyi miyim diye düşünüyormus.
Ben engelimi kaldırdı acaba daha yazmam diye mı kaldırdı derken o zaten whatsapta beni görebiliyormus. Tıpkı benim çevrimiçi mı diye ona bakmam gibi.

Bu aşamadan sonra nasıl davranmalı? Onu hiç sıkmak istemiyorum. Belki başkası vardır hayatında ama beni de bütünüyle atmamış. Bunu algılıyorum.
Yazma yazma diyenleri dinlemedim yazdım ve içimdeki o şüphe geçti. Mutlu oldum. Erken gelin güvey olmak da istemiyorum ama bu bile bana yetti. Yeni tavsiyeler nelerdir bu adam hangi kafayı yaşıyor. Bakın uyuyamadım bile . Bari kızlara soyliyim dedim. Bombilibuya destek ekibinin katkılarını bekliyorum. Hepinize günaydınlar

Edit: bold kısmı anlayan açıklasin.

Son düzenleme:
bombilibu mesajlaşmanızı okudum, mavi boncuk dağıtan erkek tipi.
Lazım olduğunda elimin altında olsun istiyor.
Bence sevgilisi var.
Umutlanmayın bu adam için.

Bana elimde dursun bi kenarda havası var gibi geldi ay ben çpk karamsarımdır böyle şeylerde bana sorma hiç

yaz en azından aklında kalmasın

Valla tam olay ne bilmiyorum ama karşındaki insana göre değişir bu durum. Benim arkadaşım yazmıştı karşısındaki kişi onun geri dönmeyeceğini düşündüğü için yazmadığını öğrendi şu anda da gayet mutlular. Şu an bende sen gibiyim benimde 2,5 yıllık bir ilişkim vardı ayrıldık 3 aydır gel gitlerle uğraşırken ben sinirden bir sürü bir şey söyledim oda bitirdi, ister istemez yokluğunu arıyorsun, özlüyorsun ama hani yazınca da bir şeyi değiştiremediğin durumlar oluyor sırf için rahatlasın diye yazacaksan kağıda yaz en azından biraz ferahlayacaksın. Ama içinden geçiyor dur bir yazıyım diyorsan yazdıktan sonra pişmanlık yaşayacaksın eminim

herkes aşağı yukarı aynı hisleri yaşıyor, ben de benim oduna yazdım, biraz konuştuk ve şuan yine cevap yok, hepsi tepemde yüzüm kızardı yine ve tabiki de pişmanım !!!

Seni birakmissa daha ne yazicaksin bacim birak gitsin sevseydi gitmezdi uzak durmazdi senden demekki istemiyomus birakmis simdi gine mi bu yazdi diye simarir ezer filan uzulen sen olursun bosver bence

herkes aşağı yukarı aynı hisleri yaşıyor, ben de benim oduna yazdım, biraz konuştuk ve şuan yine cevap yok, hepsi tepemde yüzüm kızardı yine ve tabiki de pişmanım !!!

Ya zaten biz her ne kadar hissettirmedik özlediğimizi desekte ses tonumuz bile ne kadar özlediğimizi ele veriyor, yok yaranılmaz bunlara..

Ya zaten biz her ne kadar hissettirmedik özlediğimizi desekte ses tonumuz bile ne kadar özlediğimizi ele veriyor, yok yaranılmaz bunlara..
Aynen öyle, ne kadar acı kii bnmki evlilik düşünmüyormuş beyfendi 32 yaşında yani...bnm de fikrim belli oldugu için başlayamadık bile doğru dürüst!!! Mal herif oysa ki beğenmiştim bn onu bunu sonuna kdr belli de ediyorum ama yok...

Yazdım sonucları yukarılarda biyerde

Pek bi umut veren bi konusma olmamis.
Bana tavirlari daha cok "bak dusman degiliz" der gibi geldi. Yani yaziyor ama iste size karsi iyi veya kotu bi niyetinin olmadigini vurgulama amacli gibi.

Icinizdeki merakin giderilmesine sevindim.

Simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Canım seni anlıyorum ama bazıları belli ettiğin için üstüne bile basmaz sen söyleyeveksin ben istemiyorum yani istediğini bilsen de belli etmeyeveksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…