Merhaba ablalalrım,
Ben 17 yaşındayım ve tam 22 kilo fazlam var.
5 gün oldu diyete başlayalı başladığımda 73.4 idim ,boyum 1.58 .Şimdiki kilom 71.9
Çok üzülüyorum bu duruma çok kilolarım yüzünden genç yaşımda içime kapandım,utangaç biri oldum çıktım.
Okul başarımı bile etkiliyo bu durum,kilom var diye tahtaya çıkamıyorum.
Yüzümü hiç beğenmiyorum artık aynalardan kaçıyorum.
Benim için moda diye bir şey yok ne olursa üstüme onu alıyorum.
Gıptayla bakıyorum elbise vs. giyenlere ve bu gidişe dur demenin zamanı geldi artık .
Geçen denize gittik yengemin kızı ve ailesi ile.Aynı şortu aldık yengemin kızıyla.O incecik ,şort çok yakışmış,ben kapkalın bacakalrla bi garip duruyorum öyle.
Geçen yıl kilo vermeye çalışmıştım,bi çocukla tanışınca ve aynı kilodan 63 e düştüm sadece yediklerime dikkat edip , dans ederek .Şu sıralar doktora gidemem ama bir sorun olacağını sanmıyorum .
Düşünyorum bu yıl yaptığım diyette neyi yanlış yapıyorum kilo veremiyorum diye.Spor yapıyorum mesela ama o akşam saat 11de tulumba tatlısı yiyorum ve abur cubura hayır diyemiyorum.
Evde yürüme bandı var ben aldırmıştım aldılar annemle babam.
Hiç zayıf bi halimi hatırlamıyorum,4. sınıfta başladım kilo almaya ve böyle devam etti.
Annemle babam kavga edermiş bu çocuk niye zayıf diye,annemde bıkmış artık yağlı ekmekler yedirmiş bana ve sonuç
Ama annemin iyi niyetini biliyorum ben bunu okuyan ablalara sesleniyorum çocuğunuza kilo aldırmaya çalışmayın ,spora teşvik edin.
İçim gidiyo ya elbiselere bakarken ama kararlıyım 6 ay süre verdim kendime gelecek yaza kadar incecik olucam.
Evde ne yemek varsa(çok yağlı olmadığı sürece)ondan yiyeceğim ölçüsünde.
Her gün 1 saat koşucam ,
Jillian'a başlayacağım .
Yeşil çay içicem ,ve dans edicem
6'dan sonra yemek yok
Aralarda abartmadan meyve yoğurt vs. yemeyi düşünüyorum.
Buraya gün gün ne yaptığımı yazıcam inş. sizde yanlışlarımı söylersiniz.
Gelecek yaz çok kilo almışsın gibi herkesin ortasında konuşma yapan densiz akrabalarımı susturucam .
Ve et tavuğundan çıtır tavukluğa terfi edicem