benim saçlarımda kaynak yaklaşık 2 ay falan oldu. bir sorun ile karşılaşmadım henüz. yarın kuaföre gidip çıkarrtırıp tekrar taktıracağım. uzadığı için biraz aşağı indi. yaklaşık 3 santim falan. şimdi burda yazılanları okuyunca biraz korktum. neyse yarın olsun bakalım saçlarım ne durumda yasakkelime
ben sürekli yaptırıyorum en son resimde bunlarr Eki Görüntüle 131664 Eki Görüntüle 131665
selam kızlar sormak istediğim bikaç soru var saçlar hava almıyor demişiniz ama saç uzamıyor mu kaynaklar saçta olduğu sürece nasıl hava almaz yani ha bide aşağı doğru kaydığını duymuştum zamanla kaynağın :26: bu arada paslanma filan demişsiniz acaba diyorum o küçük şeyleri ojeyle boyasak nasıl olur benim adetimdir paslanmasın yada taşı düşmesin diye takılarımı bile ojelerim cila veya normal ojeylenasıl olur sizce bu
canım plastık uclar var sac rengıne göre secıp taktırıyorsun metal zaten acıtır daha fazla.
ayrıca herkes cok dokuluyyor demıs normal degılmı normalde gunluk dokılmesı gereken sac dokulemedıgı ıcın o boncuk kaynagın ıcınde sıkısıp kalıyor e halıyle dört ay sonra duzelttırmeye gıttıgınızde bu surede bırıken saclar o anda dokuldu sanılıyor. aslında o dort ayda zaten dokuleek olan sac. tabıkı takarken kullanırkende fazladan dokuyordur yabancı madde sonucta
bende de boncuk kaynak var çok memnunum bazen saçımda olduklarını bile unuturuyorum.korkmadan kullan cnm hiçbişey olmuyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?