boncuktan örtü

ebruli22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
2.086
58
116
45
Diğer
kızlar nette gördüm ve çok hoşuma gitti,denıyeyım dedim ve çiktı.

burda boncuklarım bitti bir çiçek eksik,ama yarın almaya gidecam

buda kırmızı,beyaz birtane yapmaya başladım

1. aşama: 11 tane boncuk diziyoruz ve resimdeki gibi bir yuvarlak oluşturuyoruz.

2.aşama: boncuklarımızı 1 boru 3 boncuk 1 boru şeklinde diziyoruz ve dipteki ilk boncuktan geçiriyoruz sonuç aşağıdaki gibi olacak.

bu şekle getirdikten sonra diğer sıraları 1 boru 3 boncuk şeklinde devam edeceğiz. aşağıdaki gibi iğnemizi borudan yukarıdan aşağı olacak şekilde geçiriyoruz ve dipteki boncukve yanındaki boncuktan da geçirip çekiyoruz. boru boncuklarımız 11 tane olana dek aynı şeyi tekrarlıyoruz.

12. boru boncuğumuzu da taktıktan sonra 1. sıradaki boru boncuktan yukarı çıkıyoruz.
e 3 tane kum boncuğumuzla 1. sıradaki 3lü kum boncuğumuzun 2 tanesinden de iğnemizi geçirerek motifimizin göbeğini oluşturuyoruz.

3. aşama: 5 tane kum boncuk diziyoruz ve 3lü boncukların ortasında kalan(2.lerden) boncuklardan geçirerek çiçek şeklinde sıramızı tamamlıyoruz.

5li boncuk sıramızı resimdeki gibi tamamlıyoruz.

sırasıyla 7 boncuk ve 9 boncuk dizerek motifimizin orta kısmını da tamamlıyoruz.

4. aşama: 1 boru 3 boncuk 1 boru dizereken son sıramızı tamamlıyoruz.

NOT: motifleri birleştirmek için son sıramızı dizerken 3'lü kumları diğer motifin içinden geçirerek yapıyoruz.

Son düzenleme:
ellerine sağlık. bende yeni öğrendim ve hemen yaptım gerçekten değişik ve farklı b ir örtü çıktı ortaya. eeee el emeği göznuru herşey güzel olur.
güle güle kullan

çok hoş olmuş ellerinize sağlık.zor mu peki yapması bir parçayı bitirmek ne kadar sürüyor?:hulya:

elinize saglık güzel olmuşlar yapımını anlatırmısınız

tek kelimeyle HARıKA vallah çok sabırlısın,biraz uğraştırdı seni,ama çok güzel olmuş.

canım çok güzel olmuş.bende yapmak istiyorum,fakat yapabilir miyim burdaki anlatımla bilmiyorum.ip olarak ne kullandın?

moon seninki de harika olmuş canım.güle güle kullan..

canım çok güzel olmuş.bende yapmak istiyorum,fakat yapabilir miyim burdaki anlatımla bilmiyorum.ip olarak ne kullandın?

moon seninki de harika olmuş canım.güle güle kullan..

yapabilirsın cnm,zaten yapılışın resimleri ekledim,ip dantel ipi normal olan değil naylon olan varya onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…