bonprix

EXELON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
427
0
46
Diğer
dün limangodan gelen kolinin içinden katoloğu çıktı yeni bir siteymiş katologta çok güzel elbiseler var her vücuda uygun göbek toplayan kalça küçülten jeanlar falan var

daha önce duyan bilen varmı bu ismii

alman markasıymış türkiyede yeniymiş sanırım

haberiniz olsun

dün limangodan gelen kolinin içinden katoloğu çıktı yeni bir siteymiş katologta çok güzel elbiseler var her vücuda uygun göbek toplayan kalça küçülten jeanlar falan var

daha önce duyan bilen varmı bu ismii

alman markasıymış türkiyede yeniymiş sanırım

haberiniz olsun

mhb , ben avusturya da yasiyorum ve bonbrix markasini bir kac kez internet üzerindn siparis vermisdi... ama hic tavsiye etmem görüntü olarak katalog da güzel duruyor ama resimdeki ile alakasi yok ... hem bedenleri normalinden cok cok büyük ve kalite cok kötü.. tavsiye etmem ....

mhb , ben avusturya da yasiyorum ve bonbrix markasini bir kac kez internet üzerindn siparis vermisdi... ama hic tavsiye etmem görüntü olarak katalog da güzel duruyor ama resimdeki ile alakasi yok ... hem bedenleri normalinden cok cok büyük ve kalite cok kötü.. tavsiye etmem ....

Gerçekten mi????????? :18: ben bayıldım ama giyisilere süperler ve çok iyi inceledim. sipariş vericem. Ankarada örgü elbise satan yer bulamıyorum burdakileri görünce ağzımın suyu aktı resmen. Fiyatlar da çok uygun. Ürünler hemen tükeniyo.Ne almıştınız ki siz daha önce??? Yaaa inşallah kalitelidir yaaa aradığımı bulamıyorum hiç bir yerde bu site tam benim zevkimi yansıtıyo. :18:

Back
X