Arkadaslar,şu sıralar atraksiyon çok bende konu açıp duruyorum kusuruma bakmayın luten ama;
Değişiklik olsun diye (nerden estiyse aklıma )gittim perma yaptırdım.
Saçların yıpranmıs perma tutmaz dedi tuttu kesti yarısını kuaför:s
Kısacık kaldı saçlarım üzerine de en incesinden perma...Bildiğiniz bonus oldum :S ciddi ciddi bonuss!
Manisaya gittik nişanlımla 2 günlüğüne .Babasının saçlarıda kıvırcık ve kabarıktır.Üzülme kızım benim saçım seninkinden daha berbattı dedi yaa:)))))
(güya moral veriyor:)))))))
Defrizede cok yıpratır diyorlar..Ne yapsammm bilgisi olan????
saç düzleştiricin varsa sürekli düzleştir yada fön çek.o şekilde biraz açılıyor kıvırcıklar dalgalı bi hal alıyor.bi ara başıma gelmişti :)
kayınpedere bayıldımyaperma modasımı kaldıya nekadar yapay duruyor saçlar teltel jöleli bolbol yıkada salınsın barı onun dışında nasıl kurtulunur bılmıyorum
Yıkadıkça bir iki ayda salıyor kendini yani o havada durur gibi şekli kalmıyor aşağı doğru süzülüyor bukleler. Bi'süre dağınık topuz gibi tuttur tokalarla olmazsa ama çok kötü olduğunu sanmıyorum arkadaşım da yapmıştı kendi de senin gibi tepki verip, üzülmüştü ama çok hoş gözüküyordu doğal durmuştu
Toplanıp tokalanacak kadar uzun değil..
Kadir inanır bonusu işte reklamlardaki gibi
Fön günü kurtaracak kadar kalıcı olur mu permalı saçta?
Jole krem vs vs
Bitli gibi duruyor ya yağlı yağlı saçlarım!
Ayhh öleyim ben!
Kazıtcam o olacak
Jole krem vs vs
Bitli gibi duruyor ya yağlı yağlı saçlarım!
Ayhh öleyim ben!
Kazıtcam o olacak
Arkadaslar,şu sıralar atraksiyon çok bende konu açıp duruyorum kusuruma bakmayın luten ama;
Değişiklik olsun diye (nerden estiyse aklıma )gittim perma yaptırdım.
Saçların yıpranmıs perma tutmaz dedi tuttu kesti yarısını kuaför:s
Kısacık kaldı saçlarım üzerine de en incesinden perma...Bildiğiniz bonus oldum :S ciddi ciddi bonuss!
Manisaya gittik nişanlımla 2 günlüğüne .Babasının saçlarıda kıvırcık ve kabarıktır.Üzülme kızım benim saçım seninkinden daha berbattı dedi yaa:)))))
(güya moral veriyor:)))))))
Defrizede cok yıpratır diyorlar..Ne yapsammm bilgisi olan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?