Bonus oldum!!! yardımmmm

Jansine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
96
1
0
İstanbul
Arkadaslar,şu sıralar atraksiyon çok bende konu açıp duruyorum kusuruma bakmayın luten ama;
Değişiklik olsun diye (nerden estiyse aklıma )gittim perma yaptırdım.
Saçların yıpranmıs perma tutmaz dedi tuttu kesti yarısını kuaför:s
Kısacık kaldı saçlarım üzerine de en incesinden perma...Bildiğiniz bonus oldum :S ciddi ciddi bonuss!
Manisaya gittik nişanlımla 2 günlüğüne .Babasının saçlarıda kıvırcık ve kabarıktır.Üzülme kızım benim saçım seninkinden daha berbattı dedi yaa:)))))
(güya moral veriyor:)))))))
Defrizede cok yıpratır diyorlar..Ne yapsammm bilgisi olan????

saç düzleştiricin varsa sürekli düzleştir yada fön çek.o şekilde biraz açılıyor kıvırcıklar dalgalı bi hal alıyor.bi ara başıma gelmişti :)

kayınpedere bayıldımya perma modasımı kaldıya nekadar yapay duruyor saçlar teltel jöleli bolbol yıkada salınsın barı onun dışında nasıl kurtulunur bılmıyorum

saç düzleştiricin varsa sürekli düzleştir yada fön çek.o şekilde biraz açılıyor kıvırcıklar dalgalı bi hal alıyor.bi ara başıma gelmişti :)

Düzleştirici kullanma sakın dedi kuaför var düzleştiricim ama...Bu sefer daha kötü olmasın ??

kayınpedere bayıldımya perma modasımı kaldıya nekadar yapay duruyor saçlar teltel jöleli bolbol yıkada salınsın barı onun dışında nasıl kurtulunur bılmıyorum

Kayınpederim birtanedir:)))Şeker adam vesselam!
Yapay durmuyor Allah tan ama bildiğiniz bonus!
Şapkada takamıyorum ki kabarık kafam kocaman duruyor..

hiç bir bakım yapma saçlarına, jöle, köpük, vigo falan kullanma..ıslak saçlarını parmaklarınla aşağıya çekiştir, kurutma makinesi kullanma... kısa zamanda özelliğini kaybeder, normale döner dalgalar...

Yıkadıkça bir iki ayda salıyor kendini yani o havada durur gibi şekli kalmıyor aşağı doğru süzülüyor bukleler. Bi'süre dağınık topuz gibi tuttur tokalarla olmazsa ama çok kötü olduğunu sanmıyorum arkadaşım da yapmıştı kendi de senin gibi tepki verip, üzülmüştü ama çok hoş gözüküyordu doğal durmuştu

Toplanıp tokalanacak kadar uzun değil..
Kadir inanır bonusu işte reklamlardaki gibi

Fön günü kurtaracak kadar kalıcı olur mu permalı saçta?

Oyy oy oy o zamanlar bonus yoktu ben arı maya olmuştum:))
sürekli fön çektir , zamanla iri bukleler haline gelecek.
Bu kuaförleri o makasla doğramak istediğim çok oldu inan

Toplanıp tokalanacak kadar uzun değil..
Kadir inanır bonusu işte reklamlardaki gibi

Fön günü kurtaracak kadar kalıcı olur mu permalı saçta?

Arkadaşımın da kısacıktıTel tokalarla hallediyordu
Fön oluyor ama gün sonuna doğru dalgalanmalar başlıyor sanırım spreylersen süreyi uzatabilirsin

Eyvahlar olsun öncelikle :)

Fön ve düzleştirici yaparsın kuzum, çok dert etme derim ben.

Jole krem vs vs
Bitli gibi duruyor ya yağlı yağlı saçlarım!
Ayhh öleyim ben!
Kazıtcam o olacak

Jole krem vs vs
Ayhh öleyim ben!
Kazıtcam o olacak

köpük kullan bende tee 10sene evvel yaptırmıştım biryantın bile kullanmıştım doğru dursunlar dıye ama ben düzleşsın dıye uğraşmıyordum bukle bukle olsun dıye suruyordum köpüğü

iyi cesaret edip yaptırmıssınız .ama çok sevimli olmuştur yaa

foto yükleme şansınız var mı ? merak ettim :)

Jole krem vs vs
Ayhh öleyim ben!
Kazıtcam o olacak

Off off offf diyorum ayni hataya ben de dustum canim kivircik sac merakimdan benimde saclarim kisaydi ama ben iri dalga perma yaptirdim bonus olmadi ki :)) ne desem bilemedim sana.

Brezilya fönü(keratinde diyorlar) yaptır. Fiyatı 200 tl den başlıyor. Kalıcı6 ay düZlük sağlıyor. Ben 2 senedir kullanıyorum.

canım fön veya düzleştirici uygula açsın biraz
kıyamam ya çok geçmiş olsun valla , kendimi o halde düşenmiyorum acillik olurdum:
kayınpederde süper moral vermiş

Bence toplamak en iyi çözüm şu anda nekadar kısa da olsa saçın tel tokalarla falan halledebilirsin :26: zaten saçın yıpranmış bir de fön iyice yıpratacak bu sefer gerçekten kazıtmak zorunda kalırsın allah korusun:) Keşke kuaför saçını kestiğinde vazgecseydin permadan.haftasonu perma yaptıracak biri olarak bu knuyu okumam hiç iyi olmadı:26: :18:

*canım sen gecen gün perma yaptırsam mı diye konu açan arkadaş mısın ? :) öyleysen üzülücem cünkü tam yorum yapıcaktım o konuya bence yaptırma yaptırırsan da ince değil en kalın olan permadan yaptır doğal maşalı gibi olur dicektim. ben senelerdir kuafore gitmiyorum işte bu yüzden. ucundan al dendiğine hakkaten ucundan alan bi kuafor bulursam ancak onun ellerine teslim edebilirim kendimi :) saçımı bile kendim kesiyorum, kendim boyuyorum hep de sorarlar kuaforumu kendi kendinin kuaforu olucaksın :) bi süre toplayarak idare et sonra sağlam bi kuafora git danış inşallah vardır çozümü kısa vadede

canım çok kısa ve kötüyse anlattıgın gibi tek çözüm peruk bi süreliğine

ay kızlar ßende çok istiyorummm permayı :)) kabarık dalgalı saçı severim:) ama korkuyorumm saçlarım çOk ince ve yıpranık bişe olur mu:)))
yaptıran arkdasım çok zarar gördümü saçın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…