Arkadaslar,şu sıralar atraksiyon çok bende konu açıp duruyorum kusuruma bakmayın luten ama;
Değişiklik olsun diye (nerden estiyse aklıma )gittim perma yaptırdım.
Saçların yıpranmıs perma tutmaz dedi tuttu kesti yarısını kuaför:s
Kısacık kaldı saçlarım üzerine de en incesinden perma...Bildiğiniz bonus oldum :S ciddi ciddi bonuss!
Manisaya gittik nişanlımla 2 günlüğüne .Babasının saçlarıda kıvırcık ve kabarıktır.Üzülme kızım benim saçım seninkinden daha berbattı dedi yaa:)))))
(güya moral veriyor:)))))))
Defrizede cok yıpratır diyorlar..Ne yapsammm bilgisi olan????
Bugün fön cektirdim.İlk 2 saat hersey yolundaydı ama iki saat sonra kabarmaya başladı daha kötü oldu..
Üstelik fön cekerken de kısa kısa kırılmış gibi döküldü saçlarım......:S:S:S
Kabullenmem lazım sanırım bir kaç ay bonusum.Akşam foto yüklemeyi planlıyorum belki o zaman daha iyi fikirler verebilirsiniz...
Arkadaslar,şu sıralar atraksiyon çok bende konu açıp duruyorum kusuruma bakmayın luten ama;
Değişiklik olsun diye (nerden estiyse aklıma )gittim perma yaptırdım.
Saçların yıpranmıs perma tutmaz dedi tuttu kesti yarısını kuaför:s
Kısacık kaldı saçlarım üzerine de en incesinden perma...Bildiğiniz bonus oldum :S ciddi ciddi bonuss!
Manisaya gittik nişanlımla 2 günlüğüne .Babasının saçlarıda kıvırcık ve kabarıktır.Üzülme kızım benim saçım seninkinden daha berbattı dedi yaa:)))))
(güya moral veriyor:)))))))
Defrizede cok yıpratır diyorlar..Ne yapsammm bilgisi olan????
eveeeet
resimleri yükledim.
1.resim önceki hali.
2.resim yapabildiğim en düzgün sekli
3.resimde .......
depresyondayım!
yaa moral verıcek bişi diyemıycem malasef bikaç ay sabret bozulur 6 ayda 2.resımde eski türk filmlerındeki parlak cırtlak tayt gıyıp dans eden kızların saçına benzemiştoplu kullanarak bıraz durumu kurtarabılırsın
Defrize ettiricem son kararım budur.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?