Bonus oldum!!! yardımmmm

bence hiç canını sıkma. çok sevimli olduğunu düşünüyorum.

o kuaförü ıslak sopayla dövmek lazım
yahu ince perma yapılır mı, hangi devirde kaldık, neden seni uyarmadı ki??
nasıl düzelir bilmiyorum ama; perma denen illet tuttu mu tam tutuyor

toplu kullanıcaksın yada fön başka seçeneğin yok. toplanabilcek haldemi bari az da olsa?

bundan yıllar önce bende yaptırdıydım aynen sen gibi bonus dolanıyordum.hele duştan sonra bildiğin iki kafam varmış gibi duruyordu.bir süre sonra saldı kendini bukleler güzel oldu.biraz sabır..

Babası bilmeden çam devirmiş..
Ama yapacak bir şey yok. Yok kaliteli saç düzleştiriciler var kuaför salonundan çıkmış gibi yapıyor. Uzayana kadar kullanabilirsin..
Bonus da şirin bir saç modeli aslında, tarz olabilir..

Bugün fön cektirdim.İlk 2 saat hersey yolundaydı ama iki saat sonra kabarmaya başladı daha kötü oldu..
Üstelik fön cekerken de kısa kısa kırılmış gibi döküldü saçlarım......:S:S:S
Kabullenmem lazım sanırım bir kaç ay bonusum.Akşam foto yüklemeyi planlıyorum belki o zaman daha iyi fikirler verebilirsiniz...

fotoyu merakla beklıyorum

çok zor bi durum,
ben olsam birkaç ay sürekli toplardım, saçlarım uzayıncaya kadar

eveeeet
resimleri yükledim.
1.resim önceki hali.
2.resim yapabildiğim en düzgün sekli
3.resimde .......
depresyondayım!

eveeeet
resimleri yükledim.
1.resim önceki hali.
2.resim yapabildiğim en düzgün sekli
3.resimde .......
depresyondayım!

saçların toplanabilmiş ve dağınık halinden iyi olmuş bence. ama keşke yaptırmasaydın tabi, en güzeli ilk fotograf....

yaa moral verıcek bişi diyemıycem malasef bikaç ay sabret bozulur 6 ayda 2.resımde eski türk filmlerındeki parlak cırtlak tayt gıyıp dans eden kızların saçına benzemiş toplu kullanarak bıraz durumu kurtarabılırsın

Defrize ettiricem son kararım budur.!

Son düzenleme:
Defrize ettiricem son kararım budur.1

canım bnde yaptırmıştım perma hatta kardeşim görünce bana evin kapısını açmadı o kadar kötüydüm yani

sonra düzleştirici kullandım sürekli bn bi sorun yasamadım açıkcası düzgünce fönledikten sonra uzun süre durdu

istersen dene tecrübeli biri olarak fikrimi söylüyorum kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…