Bora karaali mi can kopal mı daha iyi

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
Can beymi bora karaalimi cumartesi bora karaaliye randevuya gideceğim bakalım ne olcak ama bi aklımda can kopalda karar veremiyorrum.

ben doktor araştırmasına girdiğimde bora karaaliyle görüştüm beğenemedim yaptığı burunları daha sonra can kopala amelıyat oldum daha çok yeni benim ameliyatım o yüzden fazla bişe dıyemıcem ama şimdilik memnunum bi sorunum yok

ben doktor araştırmasına girdiğimde bora karaaliyle görüştüm beğenemedim yaptığı burunları daha sonra can kopala amelıyat oldum daha çok yeni benim ameliyatım o yüzden fazla bişe dıyemıcem ama şimdilik memnunum bi sorunum yok

canım bende iştte bora karaalinin yaptığı burunları pek görmedim zaten burda bi kaç taneydi.ama can kopalın daha fazla var.simdi burdan tanıştığım bi arkadaşla facede konustum beğendim yani sanırım onunda bi bucuk 2 yıl falan olmus.yarın can kopaldan randevu alıp ona gidicem.fiyatlar neydi canım.

ikisiylede görüş en iyisi onlar zaten fotograflar gösterır sana bakarsın hangisi kafana yatarsa:40: bora karaali 3.5 demişti hatırladığım kadarıyla can beyde 3.250 dıye fiyat vermıştı tabi buruna görede değişebilr bu bana söledıklerı fıyat

Bende can beyle görüstüm.yurtdisindan gelecegim onda burnumu yaptirmak icin.baska tecrübede bulunanlar varsa yoruma sevinirim.

ben bora beye 4 sene önce amelıyat oldum burnum da ıcerden yamuk ablamın da burnu düştü tavsıye etmıyorum tekrar melıyat olcam bora karaalıye kesınlıkle ma kesınlıkle olmayın!

Arkadaşlar ameliyatını uzun süre önce olmuş olanlar memnuniyet durumlarını bizimle paylaşabilir mi acaba?

Back
X