Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

evett gösterdi canımm

bora karaali hasta yorumları sayfasındaki kullanıcıların albümleri acık canım. bora beyin ayriyeten footo göstermesine gerek yok yanii:)

ikinize de çok teşekkür ederim :) gerçekten içimi rahatlattınız. bu arada uyuzsirinecim mesajın için de ayrı olarak teşekkür ederim. cevap yazamadım, yine engel konuldu :) burnun çok güzel olmuş maşallah :) ayrıca facebookta arkadaşlık isteği gönderdim sana :)

tamam canım açıcam şimdi kabul ederımm :) tesekkür ederim ayrıcaa..

Bence Bora Karaali, tabiki diğer doktoru bilmediğim için asla kötüleyemem. benim henüz çok yeni operasyonum ama şimdilik memnunum

inşallah bende senin kadar mutu olurum canım. benim tamponların çıkmasına 4 gün var

Can bey ve Bora beyin fiyatları aynı denilmiş ortalama ne kadar gidip konusanlar yazabilirmi?

Can bey ve Bora beyin fiyatları aynı denilmiş ortalama ne kadar gidip konusanlar yazabilirmi?

ben 2,5 ay önce ameliyat oldum. Can bey 3000TL istedi, Bora bey 2500 TL...
Fakat hastane olarakta farklılıkları büyük bence. Bora bey Ekol KBB hastanesinde ameliyat yapıyor. Can bey Karataş Kadın doğum hastanesinin ameliyatlarını kullanıyor....

içimden bora bey geçiyor ama çene ve burun aynı anda olucam için bora bey çeneyle ilgilenmiyor galiba, can bey yapıyormuş çene büyütmeyi

içimden bora bey geçiyor ama çene ve burun aynı anda olucam için bora bey çeneyle ilgilenmiyor galiba, can bey yapıyormuş çene büyütmeyi

Bora bey KBB uzmanı, plastik cerrah değil maalesef. Ama yine de randevu alıp görüşebilirsin. Sağlık güvencen karşılıyor fark ödüyorsun muayene için.

Bora bey KBB uzmanı, plastik cerrah değil maalesef. Ama yine de randevu alıp görüşebilirsin. Sağlık güvencen karşılıyor fark ödüyorsun muayene için.

bora beylede konusmaya gidicem ama sanırım ya can kopal yada istanbulda olucam çene ve burun aynı anda çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…