Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

kizlar bende bu doktorlar arasindayim..bora beyin yorumlarina baktigimda herkesde bir sag tarafta yamukluk var gecer mi gecmz mi endisesi okudum..bu da korkuttu beni bir an..ama fiyat olarak da uygunlugu cazip geliyor bilemedim bi turlu :S:S

Selam,

Ben de İzmir'de oturan ve burun estetiği olmak isteyenlerdenim ama günlerdir buralarda yorum okumaktan kafayı yeme raddesine geldim ve bir arpa boyu yol gidemedim.
Benim burnum hafif kemerli ama asıl sorun iri olması. İstediğim yüzüme oturacak, doğal görünen ve tabi ki çok daha ufak bir burun. Ama fındık gibi olması, ucunun kaldırılması ya da kaydırak şeklinde törpülenmesindense, düz inmesini tercih ederim. Ancak böyle söylediğim zaman yeterince küçültülmeyecek diye de korkmuyor değilim.
Burada ve diğer doktorların başlıklarında çoğu kişi doğal burundan bahsediyor ama fotoğraflara baktığımda tam istediğim gibi yapan bir doktora henüz rastlamadım ve bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.

Bu iki doktordan hangisi sizce istediğim sonuca ulaşmamı sağlayabilir?

iki doktorla da yakın zaman önce görüştüm fakat hala karar veremedim ne yazık ki.
en geç iki haftaya ameliyat olmak istiyorum, doktora kesin karar verdikten sonra çok zor olmayacak gibi ama çok arada kaldım.
bora bey söylemesi gerekenleri söyledi, sorularımı cevapladı. çok sempatik ya da ilgiliydi diyemem ama bu ne kadar önemli bilmiyorum. sonunda istediğim buruna kavuşacaksam isterse mahkeme duvarı gibi olsun suratı çok önemsemiyorum açıkçası. tasarım da yaptı hemen. eğer gerçekten öyle bir buruna ulaşacaksam bir hayli beğendim tarzımı ama işte orası mechul. sonuçta hepimiz bilgisayar başına oturup tasarım yapabiliriz iki tıkla ama gerçek bir burnu kesip biçerek o hale getirmek kolay iş değil. kısacası önceden çok takılıyordum ama aslında bilgisayar tasarımı çok önemli değilmiş.
can bey bora beye nazaran daha sıcakkanlı ve ilgiliydi. daha fazla bilgilendirdi, sorularımı cevapladı, içimi rahatlattı. tabi tasarım yapmıyor ve gerçekçi konuşuyor. tavrını sevdim. ancak üstte de dediğim gibi önemli olan ne kadar maharetli bir doktor olduğu benim için.
yine de can beyin tavrı artı puan kazandırdı tabi ki. bora bey biraz daha otomatiğe bağlamış gibi, ancak can bey her ameliyatı çok önemsediğini ve ilk ameliyatıymış gibi baktığını söyledi.
tabi başa dönersek, sözler benim için çok önemli değil, önemli olan icraat

fiyat olarak ikisi de 3000 dedi ama kişiye göre değişir mi bilemem tabi ki -ki muhtemelen değişiyordur.

hala çok kararsızım ama. iki doktor hakkında da olumlu şeyler çoğunlukta. ancak ikisinde de arada olumsuz yorumlar okuduğum için çok fena arada kaldım. tabi ki şans işi bunlar ama ben ikinci kez ameliyat olmak istemiyorum, ilkine karar vermek bile yıllarımı aldı.

bir diğer nokta şu. bora bey ameliyat bir saati biraz geçer dedi, can bey 2.5-3 saat verdi. arada bu kadar fark olması normal mi? sonuçta aynı işlemden geçecek.
hangisi daha iyi karar veremedim:/ bir yandan 1 saatte ya çok aceleye getirilirsem diyorum, diğer yandan 3 saatte ya fazla oynayıp bir şeyleri bozarsa diyorum.

bora karaali hasta yorumları sayfasındaki kullanıcıların albümleri acık canım. bora beyin ayriyeten footo göstermesine gerek yok yanii:)

bende bora karaaliye randevu aldım önümüzdeki hafa carşambaya ama resimlere ben bakamıyorum sitede yeniyim bana yardımcı olurmusunuz nasıl bakılıyo ?

Henuz pzts gunu bora beye ameliyat oldum.cok memnunum.bir problem yaok,iletisim sorunu da yasamadik doktorumla.kisa ve net ne istedigimi soyledim.kisa ve net aciklamasini yapti.evet haklisiniz sanirim bora bey otomatige baglamis.bu bence bir artidir.eli artik iyice yatkinlasmis demektir.kendini cok gelistirmis demektir.o hastane icin soyluyorum.diger doktorlardan en az 3 kat fazla hastasi var estetik olmak isteyen.can beyle maillesmistik.o da bana soguk gelmisti.ilk intiba onemli deyip bora beyi tercih etmistim.iyi ki de etmisim.

slm burun dostlari.benim dort sene once burnum kirildi.hatta nazar degdi diyebilirim.okka gibi burnum vardi.kirildiktan sonra psikolojim felaket bozuldu.iki sene once yurtdisinda bir plastik cerrahine ameliyat oldum.adam fransada okumus.yasi elli vardi.cok cana yakindi.ama burnum hala tikali.ucu guzel.sagda pek problem yok.ama sol yamuk ve burnum yuksekten basliyor.daha once cok guzel bir burnum oldugu icin ben orda tajili kaldim.bir kbb ciye olmaya karar verdim.ilk amleiyatim kapali teknikti.yani burnum hic kesilmedi.kuzenim ve yegenim bora beye oldu.ozellikle yegenim birnu super.haftaya cts insaAllah bora beye ameliyat gunu aldim.ama bitmis durumdayim.risk alip baska bir dr a gitmek iatemiyorum.ama daha kotu olursa diye amelyattan vazgecebilirim.neticede burnum idare ediyor.eger daha kotu olursa izmirden manisaya gecip akil hastanesine yatarim diyorum.ne zormus bu burun olayi ya.ben eski burnumu ozledim.ben artik eski ben degilim.napayim bi akil verin arkadaslar.istihareye bile yattim o dereceyim.

bora beyin rahat bir "hallederiz" tavrı var, can bey "%100 diye bir şey yok ama elimizden geleni yapacağız" diyor yani daha gerçekçi bakıyor.

bora karali ile görüştüm ok iyi can beyle de görüşücem ama karar veremiyorum bi gün oldu tamam yarın ya kötü olduysa bıktım bu ikilemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…