Ayy çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim :) inşallah gönlünce olur herşey :))
Amin canimm tum isteyenlerin insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim :) inşallah gönlünce olur herşey :))
Amin canimm tum isteyenlerin insallah![]()
Amin amin.. Rabbim herkezin gönlüne göre versin eyvah dedirtmesin inşallah.. Bellimi amlyt günün
Evet cumabugun can beye sizin fotografinizi gosterim cok ii olmus cok begendim dedim
. İsminizi soyledi fransadan gelmissiniz sanirim..
Hahaha bak sen yaaa.. Bende şimdi herkeze can beyin numarasını dağıtmazmıyım :))) cnm çok mutlu oldum.. Vallahi gözlerim doldu. Bende birgün o burundan kurtulacak üstelik beğenilip model i gösterilecekmiydim .. Çok mutlu oldum.. Ayyy((
Mutlu olun tabii allah yardimciniz olmus her sey yolunda gitmis super bir gorunumozguveni dusunemiyorum
![]()
Mutlu olun tabii allah yardimciniz olmus her sey yolunda gitmis super bir gorunumozguveni dusunemiyorum
![]()
Fıstııık son 3 gün :)) ne alemdesin? Ateş ter korku bastımı :)))
Orasına takılma bence .. Kombine olsan evet araştır ben çok kişiye sormuştum sonuçta iki gün yada daha fazla muhtaç olacaktım.. Ama burun öyle deilki bir gün kalıosun ve çoğu kişi kalmıyor bile.. 2.3 saat sonra evlerine gidip dinleniyorlarbora bey ve can bey arasında feci kararsız kaldım peki ya ekol mu egepol mu daha iyi hizmet veriyor hastasına? memnun olmadığınız noktalar var mı kızlar?
Orasına takılma bence .. Kombine olsan evet araştır ben çok kişiye sormuştum sonuçta iki gün yada daha fazla muhtaç olacaktım.. Ama burun öyle deilki bir gün kalıosun ve çoğu kişi kalmıyor bile.. 2.3 saat sonra evlerine gidip dinleniyorlar
peki ameliyattan sonra ayakta rahatca gezebiliyor musun ameliyata gitmeden zaten yemekleri falan yaparım 2 gün idare ederde ben ne yiyip içicem 2 3 gün çiğneyebilcek miyim puff cok korkuyorum
Saf gibiyim yaheyecan var tabii
![]()
Bora karaaliye yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum kızlar kararsız kalan varsa kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor işinde çok başarılı. Benim şişlikler yeni yeni iniyor ve çok memnunum daha şimdiden ki Hergün daha da Güzelleşiyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
solunum problemin var mıydı yoksa sadece estetik amaçlı mı oldun? birde foton varsa bizim gibi kararsız insanlara yardımcı olmak için paylaşır mısın?
teşekkürler....![]()
Solunum açısından çok aşırı problemim yoktu yalnız kışın sürekli tıkanıklık ve baş ağrısı yaşıyordum benim kemik ve et vardı burnumda. ayrıca kemerliydi burnum özellikle yan profilden çok rahatsız oluyordum. Bir ay kadar doktor araştırdım ve sonunda bora beyde kadar kıldım iyiki de öyle yapmışım. Bora bey doğallığa çok önem veriyor benim için en önemli kriter doğallıktı. Hafif Kavisli yüzünüze yakışan bir şekil yapıyor. Şuan bile ameliyatlı olduğum belli olmuyor diyebilirim o kadar doğal oldu. Sitede yeniyim ama resim yüklemeye çalışırım kararsız kalan tüm arkadaşlar için :)
lütfeeeen yükle ameliyattan önce ve sonra nasıl oldu cok morardın mı ne yedin ne içtin![]()
Morarma ve şişme kişiye göre değişiyor bence. bende kemik alınan taraf daha fazla şişti ve morardı 2 hafta sonrasında Morluklar tamamen geçti diyebilirim. Şişmeyi azaltmak için buz koymayı ihmal etmemek lazım buz şişmeyi azaltıyor yarım saatte bir buz koydum ben zaten ilk 3 gün şişiyor yüzünüz sonra inmeye başlıyor yerini Morluklara bırakıyor. Yeme kısmına gelince ilk günler sıvı tüketmek daha iyi oluyor. Ben boğaz enfeksiyonu oldum ameliyattan sonra 1 haftada ondan çektim maalesef. Ağız sürekli açık olduğu için Yada hortum tahrişinden olabilir. Bu herkeste olacak diye birşey yok tabi kardeşimde ameliyat geçirdi onda ne benim kadar morluk oldu nede boğaz ağrısı. Bünyeye göre cilt yapınıza göre değişir. Bu ameliyatın bana göre ilk 1 haftası sıkıntılı geçiyor sonra iyileşme süreci hızlanıyor ama sonuç güzelse çektiğimize değiyor inanın :)