Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

[SUB][/SUB]

Bencede cok haklısın kısıden kısıye degısır ve memnun olacaksak varsın morarsın gecıcek sonucta foto koyar mısın yda maıl adresımıde verebılırım bende senın gbı dogal olsun yakıssın ıstyorum

Olur Faceden de görebilirsin ya bu sitede yeniyim özelden mesaj olmuyor galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bora karaaliyi düsünüpte fotoğraf görmek istiyen varsa albüm yaptım herkese acık bakabilirsiniz sorularınız varsa da mesaj atabilirsiniz seve seve cevaplarım :)

Kızlar bora karaaliyi düsünüpte fotoğraf görmek istiyen varsa albüm yaptım herkese acık bakabilirsiniz sorularınız varsa da mesaj atabilirsiniz seve seve cevaplarım :)

Haftaya Sali gunu Bora Beyle randevum var .Bora Beyden memnun olan cok . Fotograflarinizi nasil gorebilirim acaba ?

Bora karaaliye yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum kızlar kararsız kalan varsa kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor işinde çok başarılı. Benim şişlikler yeni yeni iniyor ve çok memnunum daha şimdiden ki Hergün daha da Güzelleşiyor :)
Mrb. Bnde sureklı arastırıyorum. Bora beyın amelıyat ucretı nedır paylasırsan cok sevınırım . Dr arastrdım cok smdıde fıyat arastırıyorum

Son düzenleme:
bende 21 görüşmeye gideceğim bora beye görüştükten sonra yorumlarını bizimle paylaşın lütfen

ikisiyle gorusecek olan benim 😊haftaya sali gunu 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa kız sebden haberim yok :)) sendeni can bey ve bora bey arasında kaldın? Kolay gelsin . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

İnşallah hakkında hayırlı olan kişiye karar verirsin. Gönlünce olur.. Bizde burdan fotolarını yorumlarız :)
cok tsk ederim canim. umarim operasyonu dusunen herkes aradigi dr bulur ve istedigi sonuca ulasir .resim ve deneyimlerimi paylasmak isterim tabiki sizde yorumlarsiniz artik 😊

Back
X