Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

Senin görüşme 21 haziranmıydı?? İkisiylede görüşecektin galiba ? Yaşlandımmı ne unutuyorum valla :))))

ay yanlış alıntı yapmışım daha o kadar yaşlanmadın ikisiylede görüşecek benim doğru :) ama can bey ve bora bey ile :))))

evet neyseki onca doktordan son ikiye düşmekte güzel bi ilerleme :)

Bir ara eski mail lerimi sildim... Aboooo görüşmediğim dr kalmamış istanbuldan ve izmirden ... Sil Sil bitmedi :))))
Valla ben karar veripte ameliyat olamıycam diye ağladığım kadar varmış :))
Şükür bitti gitti .. Darısı karar aşamasında olanlara

Bir ara eski mail lerimi sildim... Aboooo görüşmediğim dr kalmamış istanbuldan ve izmirden ... Sil Sil bitmedi :))))
Valla ben karar veripte ameliyat olamıycam diye ağladığım kadar varmış :))
Şükür bitti gitti .. Darısı karar aşamasında olanlara

desene ben sansliyim basindan beri bora karaali ve cemil tugay arasinda kaldim 😊yarinda karar verilecek 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

desene ben sansliyim basindan beri bora karaali ve cemil tugay arasinda kaldim 😊yarinda karar verilecek 😊

Onlarlada görüşmüştüm :) hakkında hayırlısı cnm benim.. Yarın yaz buraya :)

Kizlar pazartesi gunu bora beye ameliyat oldum .Agri cok az agri kesicilerle geciyor morluklarim bekledigimden daha az oldu buz ve yag duzenli uyguladim cunku .Tek derdim silikon tamponlar yuzunden agizdan nefes alamiyorum ve uyuyamiyorum hic .Damaklarim sisti ki gargara kullaniyorum .Agiz kurulugu cok kotu bol bol su icmeme ragmen .Bu durum ne zaman gececek yoksa uykusuzluktan bayilicam artik 😊

Merhaba arkadaslar ben hem can kopala hemde Bora karaaliye gozuktum kime olmaliyim ameliyat emin olamiyorum olanlar Varsa bana yardimci olabilirler mi :(

Ayni zamanda ufuk bilkay ,yigit ozer tiftikcioglu Cemil tugay hakkinda bilgileri olan varmi onlarada gozuksem mi diye dusunmekteyim bir de Bu isimlerden birine gozuken oldumu hic Acaba arkadaslar

Canim ben cemil tugaya oldum cok basarili sifir morluk ameliyattan sonra sadece cok hafif sislik olyor yaptigi tasarim fotosunun aynisini yapiyor ben ilk gorusmeye gittiimde cok dogal bir burun istemistim oda öyle yapti kimse estetik oldugunu anlsmiyor ama simdi bend bundan pismanim keske daha kucuk bir buun isteseydim simdi bende revizyon olucam bende cok kararsizim kime gitsem acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben cemil tugaya oldum cok basarili sifir morluk ameliyattan sonra sadece cok hafif sislik olyor yaptigi tasarim fotosunun aynisini yapiyor ben ilk gorusmeye gittiimde cok dogal bir burun istemistim oda öyle yapti kimse estetik oldugunu anlsmiyor ama simdi bend bundan pismanim keske daha kucuk bir buun isteseydim simdi bende revizyon olucam bende cok kararsizim kime gitsem acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cok tesekkur ederim ve gecmis Olsun Cemil tugaya pazartesiye randevu aldim bende Fakat sen smdi revizyon olucam diyince nedenini merak ettim canim :(

ne dediler ve fiyat ?
3 -3 250 genel konusuldu ameliyatin ne sekilde olcagi bora bey fotolarini Cekip pc de nasil istedigini soruyor ve soylemi boylemi dio duzenliyor fotolarin ustunden Fakat can bey kesinlikle istedigini sormuyor herseyi ona birakmani istiyor gibiydi. Ama can bey baya ilgili Fakat bora bey konusmayi cok kisa kesiyor

bence benim aklıma çooook ihtiyacın var canım. daha yazdığın cümlelerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
bi zahmet kurduğun cümlelerdeki kelimelerini özenle seç.
fiyatı söylemem hoş olmaz demek, ayıp burada söyleyemem anlamına geliyor.
onun yerine ben şu fiyata ameliyat oldum, ama zorluk derecesine göre değişiyor. o yüzden doktor hastayı görmeden tam bir fiyat vermiyor, de..
insanlara yuvarlak cümleler kurup da meşgul etme..!
bende merak ediyorum

Back
X