- 8 Ocak 2015
- 6.081
- 19.090
- 448
- Konu Sahibi zorunlualann
-
İnsanın bir güvendiği olmalı ki borca girsin.İllegal olanında da zorunlu toparlayamaz, 300 binlik illegal gelir sağlar 500 binlik saat alır kocişkosuna. O da işlemez ona maalesef
Haaahhh şimdi de paraları oraya bayil Feriha.Cidden destek almam gerekiyor
Hep dalga geçiuorsun tolin benimle heHaaahhh şimdi de paraları oraya bayil Feriha.
Ah be kardeşim neden bu kadar borç dur artık lütfenValla bilmiyorum 126 bin tl lik kredi kartı full dolu, 10 bin tl lik kredi kartı full dolu , 32 bin ek hesap full dolu ödediğim kredi miktarları aylık 9360 ve üstüne üstlük çeyiz borcu 100 bin var ;( ne yapacağım ben ;( toplam kredi miktarı borçlarım 42 bin 15 bin ve 6 bin üç Farklı kredim var
Çünkü mantıklı yorumları ciddiye almıyorsun çiçeğim. Hem lazer gidiyorsun hem gidip evde kullanayım diye ipl cihaz almışsın bu ne perhiz bu ne lahana durşusu.Hep dalga geçiuorsun tolin benimle he
Cidden destek almam gerekiyor
Sen herkesle dalga geçiyosunHep dalga geçiuorsun tolin benimle he
Hergun s.ks yapmaktan umrunda mi sence ? Zorunluyu sagilacak inek gibi kullanıyor iki gün sonra hevesi geçince de atacak bence başından.Hallederiz kadir düşünsün buçukluk
Hergun s.ks yapmaktan umrunda mi sence ? Zorunluyu sagilacak inek gibi kullanıyor iki gün sonra hevesi geçince de atacak bence başından.
Borcun asıl kaynağı eski sevgilisi , sonra da zaten toparlanamadi battikca battiHergun s.ks yapmaktan umrunda mi sence ? Zorunluyu sagilacak inek gibi kullanıyor iki gün sonra hevesi geçince de atacak bence başından.
Maddi destekten bahsediyor bence.Zorunlu destek alacaksan Gülseren Hanıma git bari. Senden alamadığımız cevap ve ayrıntıları TV.den izleriz belki
Algıda seçicilik.Hayır ben bi de ceyizlerini merak ediyorum zorunlu ne aldın hangi markadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?