- Konu Sahibi scrolllock
-
Iste ben boyle durumlarda herzaman mantiktan yanayim zaten sende biliyorsun evliligini icinde bulundugun durumu gidisati ve farkindasin neler olabilir uzulmeni istemem umarim dogru karar verirsin Allah yardimcin olsun
Miranda, hangi erkek bebek fikrine hayır der ki?ben eşinin ne düşündüğünü merak ettim.
yani "sağlığın açısından sıkıntı yoksa doğur" demiş ama.
gerçekten istekli mi ?
sorumluluk paylaşmayı düşünüyor mu?
bunları etraflıca konuşmanız lazım.
Bugün doktora gittim 4 haftalıkmış.Ne kadarlık hamilesiniz ?
KIZ ÖYLE KIZZZ ODA Bİ CANN RABBİM SENİ DENİYORDUR BELKİDE ÖYLE DEME BENİM BURDA İÇİM ACIOBugün doktora gittim 4 haftalıkmış.
kese görüldü ama henüz kalp atışını duyamadık.ne yalan söyliyim boş gebelik çıksın diye dualardayım
Arkadaşlar Merhaba,
Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler,
Sorunlu bir eşim ve evliliğim 1 yaşında da bebeğim var.
Henüz diğer problemlerimi çözememişken, ve daha düne kadar çözüm bulmak için burada ki arkadaşlarımdan fikir almaya uğraşırken dün akşam hamile olduğumu öğrendim.
Üstelik bebek emziriyorum (prolaktin hormonum yüksek) bunun yanında da çift korunma yöntemi kullanıyoruz.(hem eşim hem ben korunuyoruz)
Rabbimin hikmetinden sual olmaz ya..
Tutamıyorum kendimi, çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.
Ne düşüneceğimi, nasıl karar alabileceğimi bile bilmiyorum.
Tamamen kendimi kaybetmiş durumdayım,
Bu evliliğe bu eşe.. bi bebek daha verme düşüncesi beni kahrediyor.
Diğer taraftan yıllarca uğraşmasına rağmen bebeği olamayan ablalarımı, kardeşlerimi düşünüyorum.
Onlara haksızlık ediyormuşum düşüncesine kapılıyorum.
Dün gece sabaha kadar eşimle omuz omuza verip hüngür hüngür ağladık.
"Eğer sağlık açısından sorun olmazsa doğur (1yıl önce sezeryan doğum yaptım) ben elimden gelen desteğin fazlasını veririm dedi, yok sorun olur doğuramam dersen anlarım seni" dedi.
Ne maddiyat var, ne geçim var..
Eşim gün geliyor melek gün geliyor şeytan.
Gün geliyor çok iyi bi eş, müthiş bir aile babası, gün geliyor paçasından tutup sokağa atılası..
Ne yapacağımı şaşırdım.
Akıl verin desem bu konuda kim ne diyebilir ki?
Kimden ne isteyebilirim?
Rabbim en doğru kararı alabilmemi nasip etsin inşallah.
Dua edin bana hanımlar.
Böyle düşünürsek hiç bir yöntem %100 değil zaten.ne yazık ki ikisi de tam koruma sağlamıyor..gerçi şu anda konuşulacak konu değil olan olmuş ama ,konuyu okuyanlar faydalanır belki.spiral sağlıklı bir korunma yöntemi değil ne yazık ki,ben de spiral çocuğuyum..geri çekilmeyi söylemey gerk bile yok zaten..
CANIM TUTMAMIŞ OLABİLİR YERİNDEN KAYMIŞ OLABİLİRBöyle düşünürsek hiç bir yöntem %100 değil zaten.
Spiral %98 oran veriyor, geri çekilmeyle bu %2lik kısmı ekarte edebiliriz diye düşünüyorduk ve çokta güveniyorduk korunma şeklimize.ne diyim....?
NE DİOSUNUZ SİZ YA KONU SAHİBESİNİN KAFASINI KARIŞTIRIOSUNUZ SADECE RABBİM Bİ CAN VERMİŞ SİZ KİMSİNİZDE ALDIR DİYORSUNUZDaha bebek görünmeden aldırsaydın bence. İlerde çok zorlanırsın.
Canım Allah yardım etsin. Sana sunu söyleyebilirim belki de bu doğacak çocuk sana ömür boyu arkadaş olacak. Bu kadar korunmaya rağmen bu bebek can bulduysa belki sana derman olmaya geliyordurArkadaşlar Merhaba,
Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler,
Sorunlu bir eşim ve evliliğim 1 yaşında da bebeğim var.
Henüz diğer problemlerimi çözememişken, ve daha düne kadar çözüm bulmak için burada ki arkadaşlarımdan fikir almaya uğraşırken dün akşam hamile olduğumu öğrendim.
Üstelik bebek emziriyorum (prolaktin hormonum yüksek) bunun yanında da çift korunma yöntemi kullanıyoruz.(hem eşim hem ben korunuyoruz)
Rabbimin hikmetinden sual olmaz ya..
Tutamıyorum kendimi, çığlık çığlığa bağırmak istiyorum.
Ne düşüneceğimi, nasıl karar alabileceğimi bile bilmiyorum.
Tamamen kendimi kaybetmiş durumdayım,
Bu evliliğe bu eşe.. bi bebek daha verme düşüncesi beni kahrediyor.
Diğer taraftan yıllarca uğraşmasına rağmen bebeği olamayan ablalarımı, kardeşlerimi düşünüyorum.
Onlara haksızlık ediyormuşum düşüncesine kapılıyorum.
Dün gece sabaha kadar eşimle omuz omuza verip hüngür hüngür ağladık.
"Eğer sağlık açısından sorun olmazsa doğur (1yıl önce sezeryan doğum yaptım) ben elimden gelen desteğin fazlasını veririm dedi, yok sorun olur doğuramam dersen anlarım seni" dedi.
Ne maddiyat var, ne geçim var..
Eşim gün geliyor melek gün geliyor şeytan.
Gün geliyor çok iyi bi eş, müthiş bir aile babası, gün geliyor paçasından tutup sokağa atılası..
Ne yapacağımı şaşırdım.
Akıl verin desem bu konuda kim ne diyebilir ki?
Kimden ne isteyebilirim?
Rabbim en doğru kararı alabilmemi nasip etsin inşallah.
Dua edin bana hanımlar.
BRAVO CNMCanım Allah yardım etsin. Sana sunu söyleyebilirim belki de bu doğacak çocuk sana ömür boyu arkadaş olacak. Bu kadar korunmaya rağmen bu bebek can bulduysa belki sana derman olmaya geliyordur
eğer bu şekilde korunduysan sen elinden geleni yapmışsın bence.Böyle düşünürsek hiç bir yöntem %100 değil zaten.
Spiral %98 oran veriyor, geri çekilmeyle bu %2lik kısmı ekarte edebiliriz diye düşünüyorduk ve çokta güveniyorduk korunma şeklimize.ne diyim....?
maalesef ıstarlı kuarta, maalesef herşeye rağmen ve bunca lafıma çabama rağmen ısrarlı.bu arada eşiniz hala kendi işini yapmakta ısrarlı mı? sabit maaşlı bir işte çalışmalı..
yazdıklarınız beni umutlandırdı..öncelikle hayırlı olsun. iki kızımın arası 18 ay. muhtesem birsey birlikte büyümeleri. bgn iki yasında olan srkiz aylık olanı evde bırakıp teyzesiyle markete gitmiş. ams yolboyu bibik yok bibik evde diyip duröuş. bebeksiz nefws bile almaz. bebek dersen keza.
eşinizle olanı bilmem zaten yeni evlisiniz her evde zaten anlaşmazlıklar var. esiniz merhametli sevgi dolu biriymiş. destek olurum da demiş. bu bebeği bir hayır görün sorunlarınızı çözün bence. biraz zorlanCaksınız ama seneye bu zamanlar tadından yenmez bir hayatınız olacsk.
sezaryene gelirsek bir sorun olmaz merak etmeyin. olmadı iki üç hafta önce alırlar. hiiiç üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?