"borç borç borç" ve "hergün kavga hergün stres" başlıklarının yazarından; HAMİLEYİM!!

Öncellikle "geri çekilme" bir korunma yöntemi değildir. Söylemeden geçmek istemedim. Spirale rağmen hamile kalmışsınız. Olabiliyor, duymuştum.
Okurken acaba eşinizin değişmesine vesile olur mu bu durum diye düşündüm. Vardır bir hayır gibime geliyor.

Bakamayacak olsa bile dogurmali, hic istemiyosa evlatlik verir. Cocugum yok die 10 yil tedavi gorup 100bin tl para harcayan insanlar biliyorum, onlara verilebilir? Cocuk icin olmekten iyi anne icin de öldürmekten iyi bence.
Kimse acliktan ölmez, hayat standardi cok kotu olablir ya da mutsuz olabilir ama acliktan ölmez kimse. Sosyal devlette yasiyoruz , hangi aile cocugum ac dedi de devlet 3 kurus vermedi ?

Hangi vicdanli insan evladini verir cok zorda kalmadikca kimse vermez ne fakirler bakiyor cocuklarina

Diğer konularını okudum, şu borç meselesi ile ilgili olanı, pek çok ortak noktamız var
Okurken kendimi gördüm resmen.
Benim eşim de seninki kadar olmasa da zamanında borç yapmış millete kredi çekmiş kimi ödenmiş kimi ödenmemiş...bunlardan da hiç haberim yoktu evlendik sonra süpriz şekilde öğrendim...ortada birşey de yok üstelik. ödemeye çalışıyoruz ama hep kavga hep kıyamet..şimdi maaşlı işte ama güvenim gitti bir kere..
daha hala kredi çekelim borçları toplayalım bir araya diyor bana...
çocuğum yok ben bu halde düşünemiyorum bile bir bebeği...allah yardımcın olsun..işin varsa sakın bırakma...ve kendini düşün eğer doğuracaksan bebeğine çocuğuna öncelik ver eşinin borcuna değil...

Çocuk 2-3 haftalıkken "çocuk" sıfatını bile taşımazken onu 9 ay taşıyıp, bir insan olarak doğurup başka bir aileye vermek? Anne babamın böyle bir şey yapmasını asla istemezdim, hayatım boyunca da onlardan nefret ederdim. Aa ama bak doğur çocuğu olmayanlar var demek bana saçma geliyor. Bilemiyorum. Herkesin kendi tercihleri, kendi hayatı. Biz sadece düşüncelerimizi söylüyoruz. Ben böyle yaparım, siz öyle yaparsınız, başkası başka yapar.

Canim durumun zor hemde coook zor biliyorum ama evlat bu kiyabilecek misin?bebegine bak onun gibi bi can daha var karninda sana tutunmus onun ne gunahi var ki sen guclu bir kadinsin gerekirse onlara tek basinada sahip cikarsin

Bu kadar korunmaya bu kadar soruna bu bebek geliyosa ugurlu gelcek size.darisi basima

hamileyim hamile kalma riskim yok esim hala kondom kullaniyor. nasil bir aliskanlik olduysa
iki bebegime de gayet bilincli ilk denemede hamile kaldigima gore gayet dogurganim.
o sebeple diyorum ki, kondom her iliskiden sonra patlak catlak var mi diye kontrol edildigi takdirde %100 korur. bosa strese ne gerek var. hem tertemiz . oh mis.

Ben kurtaja alternatif olarak soyledim.

Evlatlik olayina neden bu kadar kotu bakiliyo anlamiyorum?guzel bi yuvaya hasret o kadar cok cocuk var ki!
Fakirler bi ton cocuk yapiyo zor zoruna buyutuyo,bazi zenginler de 100binlerce para harciyo cocuk olsun diye, o harcanan para bosa gidecegine al bi cocuk besle buyut, mantiksiz mi?

Tek zevk besleyip buyutmek mi insanlar kendi bebeklerini ister dogurmak emzirmek ister oyuzden evlat edinmeyi son care goruyorlar

Tövbe de yahu ne ölmesi.

Okuyunca direkt Aaaaa dedim, sok oldum. .
Konularıni biliyorum ama bu benim fikrim oturur doğurur dum cana asla Kıyamam. .kocanda desteği haketmiyor zaten, kendi fazla çalışsın beyefendi erken kalkip yataktan. ....

Ben olsam gelecekte neler olabileceği gibi belirsiz bir durumu düşünerek karar vermektense şu anki duruma göre karar verirdim.
Şu anki borcumla, eşimle olan durumumla, eşimin yardımı ile bu bebeği doğurur muydum? Şu an hissettiklerim neler?
Gelecekte ne olabilir, ne bitebilir sınırsız kombinasyon zinciri ile uğraşmak uyku kaçırır çünkü.

Tek zevk besleyip buyutmek mi insanlar kendi bebeklerini ister dogurmak emzirmek ister oyuzden evlat edinmeyi son care goruyorlar
Yaw konu sahibi olmek istiyorum diyor, o kadar kotu durumu, ben de bi fikir soyledim , son care olarak evlat edinmek isteyen birisini bulup kendisi icin de son care olabilir. Kurtaj dan.iyi mi teklifim kotu mu? Herkes 2 secenekten bahsediyo, kurtaj yada dogur, ben de 3. Secenek olabilir diyorum.

Her çocuk rızkıyla, nasibiyle kısmetiyle gelir arkadaşım.Kürtajı düşünme derim, Rabbim çok büyük yardımcı olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…