Aylık 10 milyar kazanan bir insan için 20 milyar sorun olmamalı bence. 10 milyar kazandığınıza emin misiniz? 2 aylık paranı sevdiğin adamı yıllarca büyütüp okutup evlendirip o hale koyan insana ben cok görmezdim. çok mu gözüm tok ne:) bu arada ev mi aldınız 3 yıl için çok az bir birikim değil mi 40 bin? Ev alındıysa fazla bile :) bu arada mesleklerinin ne iyi para var sizin meslekteMerhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
Arkadaşım üç yıldır evli toplam kazançları 9 10 bin lira civarında. Ev almak için para biriktiriyorlar. Dün KP eşini aramış 20 bin lira borç istemiş. KP emekli şu an çalışmıyor. KV ise hala lüks içinde yaşamaya çalışıyor büyük ihtimal o yüzden bu kadar borç birikti. Ve KVarkadasimi hiç istemedi en başından beri akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı. Arkadaşım bu parayı vermek istemiyor ama eşi tutturmuş verecegim diye. Bu arada eşi tek çocuk KP başka kimseden isteyemez yani.. Şu an bankada 40 bin lira kadar birikmisleri var. Ne dusunuyorsunuz..
Toplam ikisinin aylık kazancı 9-10 bin sanırım.Eğer arkadaşın çalışıyorsa,eşi tabiki onun da fikrini almalı.Kendi kafasına göre ortak biriktirdikleri parayı veremez.Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
Arkadaşım üç yıldır evli toplam kazançları 9 10 bin lira civarında. Ev almak için para biriktiriyorlar. Dün KP eşini aramış 20 bin lira borç istemiş. KP emekli şu an çalışmıyor. KV ise hala lüks içinde yaşamaya çalışıyor büyük ihtimal o yüzden bu kadar borç birikti. Ve KVarkadasimi hiç istemedi en başından beri akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı. Arkadaşım bu parayı vermek istemiyor ama eşi tutturmuş verecegim diye. Bu arada eşi tek çocuk KP başka kimseden isteyemez yani.. Şu an bankada 40 bin lira kadar birikmisleri var. Ne dusunuyorsunuz..
Eger arkadasin istemedigi halde esi ikisinin kazancini verirse ben olsam o saatten sonra kurus para vermem esime kendi hesabima yatırırım ne demek ortak kazancı geri gelmeyecegini bile bile vermek hemde kvsinin lüksüne.. hastalik olsa ameliyat filan tamamda kimsenin zevkine verememMerhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
O parayı beraber biriktirmişler .Kocası keyfi karar veremez .Hastalık,kaza bela olur yardım edilir o başka .Eşi tek çocuk olduğu için aşırı aileci arkadaşımı asla konusturmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?