20.000 tl az değil.Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
Arkadaşım üç yıldır evli toplam kazançları 9 10 bin lira civarında. Ev almak için para biriktiriyorlar. Dün KP eşini aramış 20 bin lira borç istemiş. KP emekli şu an çalışmıyor. KV ise hala lüks içinde yaşamaya çalışıyor büyük ihtimal o yüzden bu kadar borç birikti. Ve KVarkadasimi hiç istemedi en başından beri akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı. Arkadaşım bu parayı vermek istemiyor ama eşi tutturmuş verecegim diye. Bu arada eşi tek çocuk KP başka kimseden isteyemez yani.. Şu an bankada 40 bin lira kadar birikmisleri var. Ne dusunuyorsunuz..
Sanırım ilk kez para istemiş babası ben olsam verirdim zaten borç olarak bile veremem sanırım verdiğim parayı eğer para vermem gerekirse sonuçta belirli bir yaşa getirinceye kadar o ailede arkadaşının eşine bir sürü para harcamıştır zamanında belkide kıt kaanat geçindirip meslek sahibi yapıp evlendirdiler.Aynı durumda arkadaşının babasıda para isteyebilirdi yine de vermek istemeyecek miydi arkadaşınız.Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
Arkadaşım üç yıldır evli toplam kazançları 9 10 bin lira civarında. Ev almak için para biriktiriyorlar. Dün KP eşini aramış 20 bin lira borç istemiş. KP emekli şu an çalışmıyor. KV ise hala lüks içinde yaşamaya çalışıyor büyük ihtimal o yüzden bu kadar borç birikti. Ve KVarkadasimi hiç istemedi en başından beri akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı. Arkadaşım bu parayı vermek istemiyor ama eşi tutturmuş verecegim diye. Bu arada eşi tek çocuk KP başka kimseden isteyemez yani.. Şu an bankada 40 bin lira kadar birikmisleri var. Ne dusunuyorsunuz..
Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bu destek uğraşıyor o yüzden onun adına yazıyorum birlikte okuyacağız cevaplarinizi :)
Arkadaşınız ayıp ediyor. Valla benim babam istese eşim böyle diretse kapıyı gösteririm.KP çok iyi kendi halinde bir adam , arkadaşımın vermek istememe sebebi KV tamamen. Çok sinirli esim vermek icin israr ederse boşanmaya kadar gider diyor
KP çok iyi kendi halinde bir adam , arkadaşımın vermek istememe sebebi KV tamamen. Çok sinirli esim vermek icin israr ederse boşanmaya kadar gider diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?