Arkadaşım akademisyen eşi mühendis. KV lüks içinde yasiyordan kasti kadın her yere taksiyle gider marka giyer beş altı yılda bir evi dekore etmeye çalışır gibi şeyler. Kredi kartına yükleniyorlar haliyle sonucu da böyle oluyor. Bu arada kız tarafının durumu epey yerinde arkadasimin babadan gelen bir evi var onun kirasını da alıyorlar
ama o gelir tek bir kişiye ait değil ki o gelirde çalışan kadın eşin de hakkı var ve onun para verilmesine rızası yok..aylık 9-10 bin tl gelirim olsa arada ne geçerse geçsin babama 20 bin tl'nin lafını etmezdim. iyi ya da kötü bana kaç sene baktı okutttu meslek sahibi etti. onun sayesinde kazandığımı ondan mı esirgeyeceğim?
ha tabi benim aylık 9-10 bin gelirim olsa birikmiş param da 40 bin olmazdı. asgari ücretin az üzerinde alıyorum, aylık toplam gelirimiz 5000 tl'nin altında, benim bile buna yakın birikmişim var, iki kişi de değiliz bebeğim var, ona baktığı için annem de bizde.
kaynananın lüksünü sorgulayan gelin kendi lüksünü de bir sorgulasın bence.
Evlilik içinde edinilen mal olduğu için kimin üzerine olduğu fark etmez ki.o 20 bini veriyorsa alacakları evi de sadece arkadaşının üstüne yapsın
değişen birşey yok ki olası boşanma durumunda edinilen mallar ikiye bölünüro 20 bini veriyorsa alacakları evi de sadece arkadaşının üstüne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?