- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Kredi karti avans vermedi de gonderirim dedigin icin az bi miktar gonder geri gelmezse uzulmezsin. Mahsur kaldiysa yol parasi olsun keyif parasi degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otobüs ve yemek parası gönder. Sıkıntı sende istedigi miktar yok. Ne kadar istedi bu arada?Baska sehirde mahsur kalmis yol parasi dahi yok o aklimi kurcaliyor. Bilemedim ki ya.
vermezdımMerhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Az önce elinizle olanı gönderin demistim ama değiştiriyorum.3000 kadar
Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun
Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
En azndan bu kadari benm icin fazla diyip kibarca geri cevirebilirdin. Bende bu kadar guzel niyetli olup guvenip kendinizi zorlamayin. Hesaplarimi yaptim bu kadari beni zorlayacak ama az miktar verebilirim diyebilirsinizMerhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
vermeyin ya bu devirde. bu yaşına kadar siz mi vardınız hayatında. Size gelene kadar başkasından bulsun. orda kaldıysa da kaldı. Hani en azından bilet parası istese neyse de birde nakit avans çekecekmişsiniz. cıx.Merhaba hanımlar.
verme ceylinBaska sehirde mahsur kalmis yol parasi dahi yok o aklimi kurcaliyor. Bilemedim ki ya.
Sanirim istedigi miktari vermek riske atmak olur. 100 200 lira gondereyim kartin limiti kalmamis gibi bi bahaneyle. Cunku odemezse ciddi manada sıkıntıya duserim