Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim

:KK70::KK70:
sen altın alcan ona vercen o bozdurcak..
akıl noksanlığı var galiba bu arkadaşın.
nakit verecekse niye nakit istemiyor.
tamamen ikna oldum yalan söylüyor.

ceylin kusura bakma bende de nakit yok kredi kartından çekerim yollarım diye düşünmüştüm ama limitim dolmuş çekemedim diye cevap yaz.

Sakin altinda vermeyin para da

Verip kötü olacaginiza vermeden kötü olun

Başıma geldi biliyorum sakın sakın vermeyin .

Ya Allah aşkına ceylin kaybedecek neyin var vermiyorum arkadaşım de yürüsün gitsin küserse de küssün lazım değil böyle karakterde biri zaten

Elim çok açıktır ama arkadaşlarıma!! 3 aydır tanıdığım birine yollamam Çok zor durumda kalsa yol parası yollarım.

Ayrıca sende nakit yok bi nevi bankadan borç alıcaksın borç vericeksin. Vermeee gelmez o para

Bu arkadadiniz sizden bu parayi isterken kendi şahsi telefon numarasıyla mı aradı yoksa sosyal medya üzerindenmi bendende böyle čok isteyen oldu sosyal medya üzerinden sen ver hele nunarani bi arayım deyince pırrrr
Sizinkide böyle bi dolandırıcı olabilir ayrıca ben 100 bile yollamazdım ne münasebet

Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim
3 bini buldum guvenilirim baskasi verdi sende altin ver diyor.
Sakin verme.

Altın mevzusunu anlamadım??

Borç işlerinden nefret ediyorum, ne alırım ne veririm.
Haa sevdiğim bir insan olur, verebileceğim bir miktar olur, yardım ettim gözüyle bakabilirim.
Borç oldu mu gerilirim yani pff.

Çok var etrafımda kimden ne kadar koparabilirim şeklinde yaşayan.

İnsan utanır bu kadar kısa sürede tanıdığı birinden istemeye.
Şahsen ben itibarım zedelenir diye bile istemezdim.
Kaldı ki herkesin birçok kredi kartı, bunların içinde nakit avansları varken, borç isteme sırasının size gelmesi bu kişiye pek güvenmemeniz gerektiğinin göstergesi.
5 kuruş bile vermeyin.

Esim askere gitmeden once elimizde toplu para olsun diye cikisini istemisti tazminatini almisti (6000 civari bi rakam). Askere gittiginin ilk ayi kaynanam hayat memat meselesi, yemeye ekmegim yok, para gelecek hemen oderim diye acilen para istemisti o paradan yollamistik 3000 kadar. Meger kadin karadeniz turu yapacakmis :KK53: Ki evliligimiz boyunca balayi dahil bi tatile bile gidemedik hep sikisiktik. Neyse seneler gecti o para unutuldu gitti. Hala bogrumde yaradir hatirladikca icim sizlar :KK70:
Zıkkımın köküne gidesice

Kartin nakit avans ozelligi kapaliymis cekemedim limitde dolmus zaten nakit olarak elimde 50 lira var isini gorur mu ? Desem yeterli mi?
Neden altin yani cok komik.Paraya cevirmeyip kenara atacak belli :KK70:
Ugrasmak istemiyor kuyumcuyla.

Ceylin kayboldu bak kesin vercek birsey.

Altın mevzusunu anlamadım??

Borç işlerinden nefret ediyorum, ne alırım ne veririm.
Haa sevdiğim bir insan olur, verebileceğim bir miktar olur, yardım ettim gözüyle bakabilirim.
Borç oldu mu gerilirim yani pff.

Çok var etrafımda kimden ne kadar koparabilirim şeklinde yaşayan.

İnsan utanır bu kadar kısa sürede tanıdığı birinden istemeye.
Şahsen ben itibarım zedelenir diye bile istemezdim.
Kaldı ki herkesin birçok kredi kartı, bunların içinde nakit avansları varken, borç isteme sırasının size gelmesi bu kişiye pek güvenmemeniz gerektiğinin göstergesi.
5 kuruş bile vermeyin.

Zıkkımın köküne gidesice

dönmüş madem anasından istesin.
bence bu zamanında başkasından altın borç almış onu verecek. borcu borçla kapatacak:)

Back
X