- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Yol parası yollayın o zaman sadece. Ben asla vermezdim. Vermeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işlerimi halledip döndüğümde hallederim demiş sana ceylinGaliba kaziklanmak uzereyim
Cidden sarj falan nasil oluyor ne guzel yere degindin lavantam. Sanirim sirf yuz yuze bakacagiz diye 100 lira yollayacagim basimin gozumun sadakasi olsun derim ne yapalim artik
Müsadenizle yuhhh demek istiyorum ceylin iyimisin senn fazlaca iyi niyetlisin ama resmen bu kişi seni yiyor anacim sakın verme sen o parayı kolay mı kazanıyorsun3000 kadar
Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun
Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
Kesinlikle mahsur kalmış biri için 100-200 yeterli atlasın otobüse gitsin nereye istiyorsa. 3000 verilmez yeni tanışılan kişiye. Artı yeni tanışılan kişi 3000 istememeli. Tabi daha yakınlarından daha önce defalarca borç alıp geri ödemediyse şansını yeni tanıştıklarından yana kullanıyor olabilir
Pardon da ilgili arkadaş şehir disinda calismaya başlamış ve telefon hattını değiştirmiş. Nereden bulacağım da parayi isteyeceği m. Ayrıca elden vermisim parayi ispat edecek hiçbir delilim yok. Yani bu durumda değil sen milyon kişi hicbirsey yapamaz.Ben söke söke aldım valla ne erdemlisiniz takdir ettim. Benim arkadaşlar böyle yapsa birkaç ay sonra mesajlarla taciz etmeye başlarmışım herhaldeEn sevmediğim insan tipi çünkü bu "lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee" ciler.
Hahaha şaka mı ya bu şaka kesin.3000 kadar
Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun
Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
Altın ne alakaymış? Madem bozdurup ödeyecek niye para olarak istemiyor?ay bence sen bu arkadasinla muhattabligi kesmelisin ceylinKizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim
Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim