• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

üniversiteden bir erkek arkadaşım para istedi benden. Düğün yapıcam bende de yok dedim salladım gitti. O da 1000 lira gibi bişeydi. Para veripte arkasından geri ödeyecek mi derdine düşemem.

Çok acil ihtiyacını giderecek kadar az bir miktar gönderirdim.

Ne kadar istedi sizden?

Edit:3000 demişsiniz sanırım. Kesinlikle vermezdim böyle bir rakamı. 200/300 gönderin, birkaç günlük yeme-içme, benzin masrafına yeter.

İstenen rakam 3000 mi? :KK57:

Deli misiniz tabi ki göndermeyin. Üstelik kendiniz borç yapıp bir de faizini ödemeyi düşünüyorsunuz. Bu kadar iyi niyet pes..

Galiba kaziklanmak uzereyim :-)
Cidden sarj falan nasil oluyor ne guzel yere degindin lavantam. Sanirim sirf yuz yuze bakacagiz diye 100 lira yollayacagim basimin gozumun sadakasi olsun derim ne yapalim artik
işlerimi halledip döndüğümde hallederim demiş sana ceylin
ya dönmezse

3000 kadar

Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun

Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
Müsadenizle yuhhh demek istiyorum ceylin iyimisin senn fazlaca iyi niyetlisin ama resmen bu kişi seni yiyor anacim sakın verme sen o parayı kolay mı kazanıyorsun

Ben bir kuruş göndermezdim , çok canım yandı zamanında. Keşke yollarım demeseydin hiç 100 TL yolla gitsin , geri vermezse de sadakan olur.

Kesinlikle mahsur kalmış biri için 100-200 yeterli atlasın otobüse gitsin nereye istiyorsa. 3000 verilmez yeni tanışılan kişiye. Artı yeni tanışılan kişi 3000 istememeli. Tabi daha yakınlarından daha önce defalarca borç alıp geri ödemediyse şansını yeni tanıştıklarından yana kullanıyor olabilir

Benim de aklıma ilk bu geldi.

Ben söke söke aldım valla ne erdemlisiniz takdir ettim. Benim arkadaşlar böyle yapsa birkaç ay sonra mesajlarla taciz etmeye başlarmışım herhalde :KK70: En sevmediğim insan tipi çünkü bu "lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee" ciler.
Pardon da ilgili arkadaş şehir disinda calismaya başlamış ve telefon hattını değiştirmiş. Nereden bulacağım da parayi isteyeceği m. Ayrıca elden vermisim parayi ispat edecek hiçbir delilim yok. Yani bu durumda değil sen milyon kişi hicbirsey yapamaz.

3000 kadar

Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun

Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
Hahaha şaka mı ya bu şaka kesin.
Baya baya karttan falan avans çekip yollayacaksınız?
Yahu utanmadan 3 4 kez oturup kalktığı birinden insan nasıl 3bin lira ister bu milletteki arsızlık nereden geliyor?
Ben anamdan babamdan isteyemem o parayı yahu.
Bir kuruş bile yollamam arsız biri çünkü çok net ve buraya da yazıyorum ödemeyecek ve burnunuzdan getirecek .

Esim askere gitmeden once elimizde toplu para olsun diye cikisini istemisti tazminatini almisti (6000 civari bi rakam). Askere gittiginin ilk ayi kaynanam hayat memat meselesi, yemeye ekmegim yok, para gelecek hemen oderim diye acilen para istemisti o paradan yollamistik 3000 kadar. Meger kadin karadeniz turu yapacakmis :KK53: Ki evliligimiz boyunca balayi dahil bi tatile bile gidemedik hep sikisiktik. Neyse seneler gecti o para unutuldu gitti. Hala bogrumde yaradir hatirladikca icim sizlar :D

oha nerde mahsur kalmış öyle 3bin istiyo teksasta filan mı?
yol parası ver dönsün o ne be o parayı verirsen bidaha görmezsin onu büyük ihtimalle :D

Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim

Kizlar merhaba. Uyandim gunaydin yazmis. Ben geldim buraya birinden borc aldim bana altin alabilir misin bozdurup onu vercem yazdi. Ceyrek altin galiba. Ne diyeyim? Bakmam lazim galiba limit dolmus dedim
Altın ne alakaymış? Madem bozdurup ödeyecek niye para olarak istemiyor?ay bence sen bu arkadasinla muhattabligi kesmelisin ceylin

Ustelik ceyrek altın istedigini falan zannetmiyorum ben

Sana yardım etmek isterdim ama kartımda kullana bilecek okadar limitim yok son dönemde ödemelerim geçikti kartım alışverişe kapatılmış elimde maaşımdan kalan 500 tl var gibi bişey uydurabilirsin bence lütfen o 3000 tl vermeee. Ya da biz görüşelim bana ver yeni evleneceklere destek fonu :D

Back
X