Borç ödemek için bu is yapılır mi

bu zamanda eviniz var ve satmayı düşünüyorsunuz. hiç gereği yok. 7 bin tl ödenir zaten sıkıştırmıyormuş da,sıkıntı yok o zaman

Üç üniversite mezunuyum.Çok Baska bir mesleğin de eğitimini aldım. Vücut gücüne dayalı bir iş ve hiç gocunmuyorum inanın. İş bu sonucta hepimiz para için yapmak zorunda oldugumuz seyler var. Türkiye nin durumu da belli. Dişinizi sıkın derim ben.

çalış öde paranı. ben de üniversite mezunuyum ve firma sahibine çay götürüyorum isterse. ayıp bişey mi?

Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alismadığım için zorlandım sebebi bu yani

Son düzenleme:
Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alamadığım için zorlandım sebebi bu yani

ne kadar maaş alıyorsunuz ve ne kadar ödeme yapıyorsunuz? eğer ailenizle kalıyorsanız bu borcun hemen bitmesi lazım zaten 7bin çok büyük bi miktar değil.

ne kadar maaş alıyorsunuz ve ne kadar ödeme yapıyorsunuz? eğer ailenizle kalıyorsanız bu borcun hemen bitmesi lazım zaten 7bin çok büyük bi miktar değil.

Maaş asgari ücret. Ailemle yasiorum. şimdiye kadar ayda 1000 tl olarak düzenli ödeme yaptım. Yani bu ayki maaştan da 1000 tl göndermeyi dusunuorum hatta asgari ucret 2000 oldugu icin daha fazla da yollayabilirim 1400 gibi

Ne kadardır borcunuzu ödemiyorsunuz?

Maaşınız ne kadar ve mesleğiniz ne?

Masraflı biri misiniz bir ayda kenara ne kadar atıyorsunuz?

Borcu aralıksız ödedim ağustos ayında aldık zaten evi. Eylulden beri 1000 tl her ay ödedim. Maas asgari
Mesleğim müşteri temsilcisi idi
Masraflı değilim. Çok alışveriş yapardım ama marka takındım yoktur zaten bu borç nedeniyle bikac aydır hiç ekstra harcamam yok. Şu an kenara hiç para atmiorum borcu kapatırım maasimla

Maaş asgari ücret. Ailemle yasiorum. şimdiye kadar ayda 1000 tl olarak düzenli ödeme yaptım. Yani bu ayki maaştan da 1000 tl göndermeyi dusunuorum hatta asgari ucret 2000 oldugu icin daha fazla da yollayabilirim 1400 gibi
Her ay 1000 lira + kira=1300
5-6 ay’a kadar borcunuz bitiyor, sorun olmaz bence. Siz belirtin durum böyle böyle diye madem ortağınız sizi zorlamıyor. O da bilir en azından borcun tam olarak ne zaman ödendiğini.

Bence ayda 1000 tl gayet makul. Bu şekilde biraz daha dişinizi sıkın en iyisi.

C Crazypinkpink belki yazan olmuştur okumadım. Evde kiracı varmış sanırım. 7 bin lira kaç aya tekabul ediyorsa o kadar ay kiranın tamamını akrabaya verseniz daha iyi değil mi

Evet ama işten çıkıp kirayı da akrabam verirsem tüm birikmişim de eve gittiğinden tamamen zil kalıcam. Annemden istesem surat asar zoruma gidiyor bir de sigara içiyorum biraz masrafım var. Bu işi de aciliyetten kabul etmiştim zaten

7 000 TL için ev hakkından vazgeçmek
nasıl bir beyin uyuşmasıdır

hiçkimsenin işyerinde mutlu olduğunu düşünme
borç ödemek insana ayrı bir yük gibi omzuna çöktüğü için
bunun ayrı bir ağırlığını hissetmeniz normal
mevsimsel yorgunluk
ödemek zorunda olunan borç da eklenince ağırlık yapıp sinir stres yapması normal
kendinize zaman ayırın
2-3 gün iş veya ev işi olmayan sadece kafa dinlemek için şehir yakınında bir pansiyonda kalabilirsiniz
gerçekten terapi gbi gelecek
evde olsanız ev işi yapmayınca suçlu hissedeceksiniz

Onu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu
damlaya damlaya gol olur, 300 tl de birikim.
kimse guzel alli pullu sartlarda calismiyor, calisip odeyin borcunuzu. bu arada baska is de bakarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…