- 12 Kasım 2018
- 3.498
- 4.816
- 133
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
bu zamanda eviniz var ve satmayı düşünüyorsunuz. hiç gereği yok. 7 bin tl ödenir zaten sıkıştırmıyormuş da,sıkıntı yok o zamanMerhabalar
Arkadaşlar ben çok yakın bir akrabam ile ortak ev aldım geçen yaz. Onun da bir miktar parası vardı benim de birleştirip aldık. Yalniz evi alırken beklenmedik masraflar çıktı ve param yetişmedi. Diğer akrabam ödedi. Ben şimdi ona 7 bin lira borçlandım. Bu borç daha fazlaydı aslında bir kısmını ödedim çalışarak. Yalniz su an calistigim is beni inanılmaz mutsuz ediyor is sekreterlik ve cay kahve ikramı da yapıyorum. Üni mezunu olduğum için çok zoruma gidiyor ama borç yüzünden dışımı sıkıyorum. Daha önce hiç bu iste çalışmadım gerçekten çok sıkıntılı bir işmiş.
Akrabam ile konuştum en kötü ihtimalle evi satıp sana borcu odiycem dedim o da tamam dedi. Yani bana öde diye aşırı baskı yapmıyor. Ama bu iste dışımı sıkarsam evi satmiycam ve kira geliri de geliyor birlikte bölüşüyoruz. Sizce bu durumda ne yapmalı. Sabir gösterip borcu mu ödemeli yoksa evi satışa mi çıkarmalıyız? Fikir bekliyorum. Aynı durumda siz olsanız ne yaparsınız?
çalış öde paranı. ben de üniversite mezunuyum ve firma sahibine çay götürüyorum isterse. ayıp bişey mi?
Bicogumuz mezun oldugumuz işi yapmıyorIşte kira bedeli çok düşük bölüşünce 300 tl gibi birşey kaliyor
Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alamadığım için zorlandım sebebi bu yani
ne kadar maaş alıyorsunuz ve ne kadar ödeme yapıyorsunuz? eğer ailenizle kalıyorsanız bu borcun hemen bitmesi lazım zaten 7bin çok büyük bi miktar değil.
Ne kadardır borcunuzu ödemiyorsunuz?
Maaşınız ne kadar ve mesleğiniz ne?
Masraflı biri misiniz bir ayda kenara ne kadar atıyorsunuz?
Her ay 1000 lira + kira=1300Maaş asgari ücret. Ailemle yasiorum. şimdiye kadar ayda 1000 tl olarak düzenli ödeme yaptım. Yani bu ayki maaştan da 1000 tl göndermeyi dusunuorum hatta asgari ucret 2000 oldugu icin daha fazla da yollayabilirim 1400 gibi
Borcu aralıksız ödedim ağustos ayında aldık zaten evi. Eylulden beri 1000 tl her ay ödedim. Maas asgari
Mesleğim müşteri temsilcisi idi
Masraflı değilim. Çok alışveriş yapardım ama marka takındım yoktur zaten bu borç nedeniyle bikac aydır hiç ekstra harcamam yok. Şu an kenara hiç para atmiorum borcu kapatırım maasimla
Kirayı almayın ve çalışın bitsinsonrada kafa rahat çıkarsınız bir kaç ay dayanın
C Crazypinkpink belki yazan olmuştur okumadım. Evde kiracı varmış sanırım. 7 bin lira kaç aya tekabul ediyorsa o kadar ay kiranın tamamını akrabaya verseniz daha iyi değil mi
damlaya damlaya gol olur, 300 tl de birikim.Onu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu
Evi kiraya verin 7 bin borcunuz bitene kadar payınızı almayın olmaz mıSanırım dogru soyluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?