Borç ödemek için bu is yapılır mi

Evi kesinlikle satmayın, bu devirde ev almak kolay değil, krediler zaten uçtu, pişman olursunuz, biraz daha dayanın, ben de ünv. mezunuyum aynen ben de sizin gibi sekreterlik yaptım çay kahve yaptım, çok zoruma gidiyordu, ama başka iş bulunca bıraktım, diğer işleri sürekli araştırın elbette gönlünüzdeki işi bulursunuz

avukatım ben çay kahve de yaptım koli de taşıdım

üniversite mezunu olmayan sekreter kalmadı ki artık

burada çok yazdım kendi odamı sildiğim de oldu dosyaları sildiğim de

iş için gittiğim yerde çubuk kraker yediğim de çift kaşarlı tost yedim diye ama bu pahalı dendiği de 7

çalışma hayatı zor

daha iyisini bulmadan işini bırakma çay kahve getiriyorum diye de asla gocunma

Ben dış ticaret sorumlusuyum. Bizim sekreterde üni mezunuydu. Patronlada arası çok iyiydi, o tarz sekreterleri bilirsiniz. Sürekli izin alırdı,sürekli. Ben hep yerine bakmak zorunda kalırdım çünkü ben, sekreter, muhasebeci ve 2 patrondu. Takılırdım oralarda :) ay dur size bir kahve yapayım derdim, beni arayanlarda öğrenmişti artık. Ama iş bulmadan işten çıkamazdım ve evlenecektim. 2 yıl böyle çalıştım. Tüm çeyizimi sıfır borçla aldım. Üstünden 3 yıl geçti, iyi ki yapmışım diyorum. Hiç gocunmadım, elin işi oldukça her işi yaparsın çünkü. Hatta yemek gelmemişti bir kerede makarna bile yapmıştım

Üzülmeyin bende uni mezunu olmama ragmen hemde ıyı universite ve ıyı bolum bir otelin rezervasyon bölümünde calısıyorum.İş aradım ama bulamadım evde oturup bunalmaktansa calısıp para kazanmak daha mantıklı gelıyor.Bu devırde işten cıkıp iş bulmaya calısmak cok zor.Satmayın evınızı sıkın dısınızı

Kesinlikle evde daha çok bunalıyor insan, en iyisini yapıyorsunuz. Hem ciddi sorunlar olmadıkça çalışmak her zaman daha iyi bence, rahat hissediyorsan kendini yaptığın işin ismi pek önemli değil diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…