- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Evi kiraya verin 7 bin borcunuz bitene kadar payınızı almayın olmaz mı
İşinizde birazcık daha sıkın dişinizi o zaman hem kirayı alsın hem siz takviye edin kısa sürede bitirin. Azcık ddaha sabredin bence evi satmayın şu zamanda bi yyatırım yapmışsınız hazır boşa gitmesinIşte o zaman da akrabama 2 senede falan borcu ödemiş olucam...ayıp oluyor gibi geliyo
Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alismadığım için zorlandım sebebi bu yani
Kaç kişi yeni mezun olup ilk başladığı yerlerde çay kahve ikram etmedi ki?
Bu işler hep en yeniye, en küçüğe, en yakındakine kitlenir..
Ben de açıkcası yanıma stajyer diye verilen lise/üniversite öğrencilerinin burnu büyüklüğüne ifrit oluyorum.
Sanıyorlar ki kapıdan girine ünvan veriliyor. Bir afralar bir tafralar :)
Onların yaşına yakın tecrübem var. Çalıştığım firma kurumsal firma. Ama çaycı kadın gelmediği gün kalkar amirime kahve getiririm. Hiç de gocunmam..
Sözün özü emeksiz yemek olmaz. Genç yaşta yatırım yapacak kadar mantık sahibiyseniz bunlara da göz yummanız lazım..
Onu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu
O degil de ev kirasi neden okadar dusuk?
Bence de 1000+300 cok rahat ödersiniz.
Merhabalar
Arkadaşlar ben çok yakın bir akrabam ile ortak ev aldım geçen yaz. Onun da bir miktar parası vardı benim de birleştirip aldık. Yalniz evi alırken beklenmedik masraflar çıktı ve param yetişmedi. Diğer akrabam ödedi. Ben şimdi ona 7 bin lira borçlandım. Bu borç daha fazlaydı aslında bir kısmını ödedim çalışarak. Yalniz su an calistigim is beni inanılmaz mutsuz ediyor is sekreterlik ve cay kahve ikramı da yapıyorum. Üni mezunu olduğum için çok zoruma gidiyor ama borç yüzünden dışımı sıkıyorum. Daha önce hiç bu iste çalışmadım gerçekten çok sıkıntılı bir işmiş.
Akrabam ile konuştum en kötü ihtimalle evi satıp sana borcu odiycem dedim o da tamam dedi. Yani bana öde diye aşırı baskı yapmıyor. Ama bu iste dışımı sıkarsam evi satmiycam ve kira geliri de geliyor birlikte bölüşüyoruz. Sizce bu durumda ne yapmalı. Sabir gösterip borcu mu ödemeli yoksa evi satışa mi çıkarmalıyız? Fikir bekliyorum. Aynı durumda siz olsanız ne yaparsınız?
aklini kacirma o borctan ne olcak en fazla. 7 ay 1000. 1000 odesen bile 7 ay suan asgari ucret 2000 tl daha cabukta odersinMerhabalar
Arkadaşlar ben çok yakın bir akrabam ile ortak ev aldım geçen yaz. Onun da bir miktar parası vardı benim de birleştirip aldık. Yalniz evi alırken beklenmedik masraflar çıktı ve param yetişmedi. Diğer akrabam ödedi. Ben şimdi ona 7 bin lira borçlandım. Bu borç daha fazlaydı aslında bir kısmını ödedim çalışarak. Yalniz su an calistigim is beni inanılmaz mutsuz ediyor is sekreterlik ve cay kahve ikramı da yapıyorum. Üni mezunu olduğum için çok zoruma gidiyor ama borç yüzünden dışımı sıkıyorum. Daha önce hiç bu iste çalışmadım gerçekten çok sıkıntılı bir işmiş.
Akrabam ile konuştum en kötü ihtimalle evi satıp sana borcu odiycem dedim o da tamam dedi. Yani bana öde diye aşırı baskı yapmıyor. Ama bu iste dışımı sıkarsam evi satmiycam ve kira geliri de geliyor birlikte bölüşüyoruz. Sizce bu durumda ne yapmalı. Sabir gösterip borcu mu ödemeli yoksa evi satışa mi çıkarmalıyız? Fikir bekliyorum. Aynı durumda siz olsanız ne yaparsınız?
Hem o parayı koyarsınız hem de yine aylık verdiğiniz parayı yine verirsiniz hızlıca kapanır borç. Birine borçlu olmak zor olsa gerek bence her verdiğinizi bir yere kaydedin. Tanıdıkmış zTen aranız bozulmasın borç harç yüzündenOnu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu
Hem o parayı koyarsınız hem de yine aylık verdiğiniz parayı yine verirsiniz hızlıca kapanır borç. Birine borçlu olmak zor olsa gerek bence her verdiğinizi bir yere kaydedin. Tanıdıkmış zTen aranız bozulmasın borç harç yüzünden
Kardeşinizse 7bin tl için satmayın evinizi bu devirde çok zor ev sahibi olmak. Yavaş yavaş ödersinizHer gönderdiğim parayı zaten bankadan havale yapıyorum. Ispatlarim yani. Zaten borçlu olduğum kisi kardeşim. Idare ediyor beni
Kardeşin ve 7000 tl için @gerekirse evi satar öderim" demene tamam mı dediHer gönderdiğim parayı zaten bankadan havale yapıyorum. Ispatlarim yani. Zaten borçlu olduğum kisi kardeşim. Idare ediyor beni. Hiç lafını bile etmedi. Uzak akraba olsa böyle taksit taksit odeyemezdim
Kardeşin ve 7000 tl için @gerekirse evi satar öderim" demene tamam mı dedi
Çalış bırcu bitir sonra çıkarsın.Kirada geliyomuş eline.Pire için yorgan yakma.Hepimiz işyerimizde neler yaşıyoruz ama ne yapalım hayat mücadelesiMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?