Borç ödemek için bu is yapılır mi

Işte o zaman da akrabama 2 senede falan borcu ödemiş olucam...ayıp oluyor gibi geliyo
İşinizde birazcık daha sıkın dişinizi o zaman hem kirayı alsın hem siz takviye edin kısa sürede bitirin. Azcık ddaha sabredin bence evi satmayın şu zamanda bi yyatırım yapmışsınız hazır boşa gitmesin

Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alismadığım için zorlandım sebebi bu yani

Kaç kişi yeni mezun olup ilk başladığı yerlerde çay kahve ikram etmedi ki?
Bu işler hep en yeniye, en küçüğe, en yakındakine kitlenir..

Ben de açıkcası yanıma stajyer diye verilen lise/üniversite öğrencilerinin burnu büyüklüğüne ifrit oluyorum.
Sanıyorlar ki kapıdan girine ünvan veriliyor. Bir afralar bir tafralar :)

Onların yaşına yakın tecrübem var. Çalıştığım firma kurumsal firma. Ama çaycı kadın gelmediği gün kalkar amirime kahve getiririm. Hiç de gocunmam..

Sözün özü emeksiz yemek olmaz. Genç yaşta yatırım yapacak kadar mantık sahibiyseniz bunlara da göz yummanız lazım..

Söyle soylıyım yeni mezun değilim. Tecrübeliyim ama bir şekilde dikiş tutturamadım. Ama size katılıyorum resmen bana moral verdiniz. Bu işi geçici düşünüp borcumu kapatıp sonrasında çıkmak en mantıklı hareket olacak

Onu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu

Çalışmaya devam et, kirayı da alma ayda 300 kiradan 700 de maaştan koysan 1000 tl 7 ayda biter
Daha fazla koyabilirsen 5 ayda da biter
Sonra işten ayrıl

aklini kacirma o borctan ne olcak en fazla. 7 ay 1000. 1000 odesen bile 7 ay suan asgari ucret 2000 tl daha cabukta odersin

Onu da düşündüm aslında ama evin kirası 650 bölüşünce çok az para kalıyor. 300 tl gibi bi para. O şekilde nsl ödenir bilemiyorum bir turlu
Hem o parayı koyarsınız hem de yine aylık verdiğiniz parayı yine verirsiniz hızlıca kapanır borç. Birine borçlu olmak zor olsa gerek bence her verdiğinizi bir yere kaydedin. Tanıdıkmış zTen aranız bozulmasın borç harç yüzünden

Her gönderdiğim parayı zaten bankadan havale yapıyorum. Ispatlarim yani. Zaten borçlu olduğum kisi kardeşim. Idare ediyor beni. Hiç lafını bile etmedi. Uzak akraba olsa böyle taksit taksit odeyemezdim

Her gönderdiğim parayı zaten bankadan havale yapıyorum. Ispatlarim yani. Zaten borçlu olduğum kisi kardeşim. Idare ediyor beni. Hiç lafını bile etmedi. Uzak akraba olsa böyle taksit taksit odeyemezdim
Kardeşin ve 7000 tl için @gerekirse evi satar öderim" demene tamam mı dedi

Kardeşin ve 7000 tl için @gerekirse evi satar öderim" demene tamam mı dedi

Yok o aslında dedi ki en kötü ihtimal kiranın tamamını alırım kapanır gider üzülme diyor ama işe de geçici bak sık disini ödeyene kadar çalış diyo. Yani parayı bana hibe etmedi sonuçta. Kardeş de olsak 7 bin az para degil

Çalış bırcu bitir sonra çıkarsın.Kirada geliyomuş eline.Pire için yorgan yakma.Hepimiz işyerimizde neler yaşıyoruz ama ne yapalım hayat mücadelesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…