Borç ödemek için bu is yapılır mi

Hibe etmesin de 7000 için ev satışına da tamam demesin yani
Neyse zor olanı başarmışsın genç yaşta ev sahibi olmuşsun
Hayırlı uğurlu olsun
Üniversite mezunu olsak bile
iş hayatı herkese zor
Gocunma zoruna gitmesin
Güzel şeyler düşün

Bu devirde ev almak kolay mi? Malesef ülkede kimsenin isimi begenmiyorum diye birakma lüksü yok. Üniversite mezunlari bile patır patir işten atılıyorlar

7 bin lira borç nedir ki bu kadar para için ev mi satılır. Üni mezunu olmanız bişey değiştirmez maalesef herkes bulduğu işi yapıyo şu zaman da iş konuları sıkıntılı. Böyle bi zamanda ev almışsınız satmayın

Kac senede biter borc

Biraz sabredin, bu arada iş bakın kendinizi geliştirin, gerekirse harcamalarınızı koşmayan çalışın. Borç bittiğinde ayrılın işinizden.

Kimse calismaktan mutlu değil 3 kuruş para için çalışıyor herkes. Geceleri nöbete gidiyorum mesela. Herkes yatağında uyurken üstelik. 7 bin çok bi para da değil. Isı bırakmayı düşünmek yerine yeni bir iş bakabilirsin.

Evet onu da düşünüyorum yani yeni iş bakmayı ama hem kolay is bulan biri değilim hem de hep aynı ilanları görüyorum. Uygun olabilecek yerlere gönderiyorum ama dönüş yok. Düzenli olarak kariyer sitelerine bakıyorum ama eskiden de is arayışlarım oldu o yüzden biraz umutsuzluk var

Bence sen yine de iş bakmaya devam et kuzum. Bakarsın başka bi iş olur . Olmasa bile en azından bu işi zorunluluk olarak değilde geçici bi iş olarak görürsün daha katlanilasi olur. Yoksa mecbur hissetmek istemediğin bir yere zorla gidip çalışmak çok zor anlayabiliyorum. En azından kafanı rahatlatır bu fikir. Ve kısmet bu canım bi bakmışsın daha iyi bi iş olmuş

7 bin lirada borç mu ya ben 30.000 tl ödedim tek başıma..Evini satma bugün O ev 40.000 diyelim 1 sene sonra 50.000 olur.Sen surda 7000 tlyi öderken şekilden şekile giriyon senede 10.000 tl koyabilecek misin kenara hayir bırak ev değerlensin..Bizde kendi işimizi yaparken çay kahve verdik vermeyen var mıdır bilmiyorum ama dişimizi sıktık.

Ev kirada diyorsunuz hesaplayin kac ayi 7 bin ediyorsa o kadar süre kirayi direk karsi taraf alsin sizde borcunuzu ödemiş olursunuz....

Uni mezunuyum temizlikcilik yapıyorum . Geçici diye avutuyorum ben de kendimi. Borçlarım var ve evleneceğim . Evde boş durmaktansa bence sabret. Daha da zor bir iş olabilirdi.

Kesinlikle haklisiniz beni yanlış anlamayın. Is küçümsemek haddim değil. Ben sadece patrona da değil gelen giden herkese ikram yapıorum. Alismadığım için zorlandım sebebi bu yani
Üni mezunu olmayip kapicilik yapmak yada evlere gündelige de gitmek zorunda olabilirdiniz.
7bin tl icin ev satilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…