Borc para teklif eden ve geri ödersin diyen sevgili?

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
38
Kizlar simdi size bi kac saat önce basima gelen olayi anlatayim. Kendinizk benim yerime koyum ve abartip abartmadigimi söyleyin. 7 aylik güzel giden bir iliskiniz var, hatta yakinda ailelerede acilmak istiyorsunuz. Simdi ben banka hesabimda sürekli eksilere girerim, cok harcamalarim olur. Eksiye girdigim icinde bankaya faizinide ödemek zorunda kalirim. Cünkü hesabimda olmayan para cekerim yani bi nevi botc. Sonra maasim gelir kapanir o borc. Erkek arkadasima dedimki ohh be mayista hediye maasimda gelicek rahatlarim. Bana askim ben sana veririm bankaya bosuna faiz ödeme mayista geri ödersin :KK57:
O benim iyiligim icin dedim kabul. Ama geri öde denirmi hic. Zaten almam parasini alsamda geri veririm. Ama insan askim durumun oldugunda verirsin yada ne bilim bu tarz bisey. Geri ödersin biraz agir olmadi mi? Evlilik hayalleri kurdugunuz bir kisi hemde o_O sogudum desem yalan olmaz. Abartiyo muyum? Insan ben sana veririm der geri ödeyi atlar ki bilmeli zaten ben alipta onun parasini geri vermemezlik yapmam :63:

Kabul etmen için yani sana ne münasebet deme şansı bırakmamak için bence geri ödersin demiş. Ayrıca evlilik hayali kursanız da ortada hiçbir resmiyet yok. Hibe yerine borç ilişkisinin olması en sağlıklısı. Kısaca bence alınganlık yapıyorsun.

Acikcasi bende sizin gibi boyle bi teklifi geri odemesiz kabul etmezdim.

Ama adam hönk diye hemen "geri odersin" demesine bende sogurdum sanirim. "Ay yooo kabul edemem" klisesi de yasaniversin nolacak.

Zaten evlilik yoluna girecegi kisinin karakterinden kisiliginden az cok emin olur. Sizin geri odemesiz kabul etmeyeceginizi bilir.

Keske eline yuzune bulastirmasaymis da sussaymis

Kabul etmen için yani sana ne münasebet deme şansı bırakmamak için bence geri ödersin demiş. Ayrıca evlilik hayali kursanız da ortada hiçbir resmiyet yok. Hibe yerine borç ilişkisinin olması en sağlıklısı. Kısaca bence alınganlık yapıyorsun.
Bu sekilde hic düsünmemistim cok mantikli tesekkürker :KK200:

Kestirip atmayın diye öyle söyleme gereği duymuş olamaz mı? Sizin karşılıksız parayı kabul etmeyecek karakterde olduğunuzu biliyordur o yüzden bu şekilde söylemiştir bence :)
Yani genel olarak paraya düşkün biri mi, cimri mi bunu anlamak lazım farklı olaylarda tepkilerini ölçerek..

Evlilik hayali kurmakla evli olnak aynı şeyler değil. Bence söylediği şeyde kötülük yok. Hatta bence sevgililer arasinda bu tarz para, borç meselesi bile hoş değil sevgiliye gelene kadar hiç mi aileniz yok anlamıyorum.

Seni mahçup etmemek için öyle demiş. Kızların kafasında türlü fesatlık olduğunu bilemiyolar ki adamlar. Gayet iyi niyetlerle söylenmiş söze buraya konu açacak kadar kızmışsın ama yanılıyorsun. İlişkiniz daha çok yeni. Eşimle aramda bile o muhabbet olur. Senden 100 aldım 100 koydum gibi. Hesabını bilmektir bu. Mayısta bankaya ödeyeceğine erkek arkadaşına ödersin. Bankaya borçlanıp faiz binmesin bana borçlan demiş adam. He erkek arkadaşınla böyle muhabbetlerden alınganlık yapacaksan zaten yanında maddi sıkıntılarından bahsetmeyiver.

Kizlar simdi size bi kac saat önce basima gelen olayi anlatayim. Kendinizi benim yerime koyup ve abartip abartmadigimi söyleyin. 7 aylik güzel giden bir iliskiniz var, hatta yakinda ailelerede acilmak istiyorsunuz. Simdi ben banka hesabimda sürekli eksilere girerim, cok harcamalarim olur. Eksiye girdigim icinde bankaya faizinide ödemek zorunda kalirim. Cünkü hesabimda olmayan para cekerim yani bi nevi borc. Sonra maasim gelir kapanir o borc. Erkek arkadasima dedimki ohh be mayista hediye maasimda gelicek rahatlarim. Bana askim ben sana veririm bankaya bosuna faiz ödeme mayista geri ödersin dedi:KK57:
O benim iyiligim icin dedi kabul. Ama geri öde denirmi hic. Zaten almam parasini alsamda geri veririm. Ama insan askim durumun oldugunda verirsin yada ne bilim bu tarz bisey. Geri ödersin biraz agir olmadi mi? Evlilik hayalleri kurdugunuz bir kisi hemde o_O sogudum desem yalan olmaz. Abartiyo muyum? Insan ben sana veririm der geri ödeyi atlar ki bilmeli zaten ben alipta onun parasini geri vermemezlik yapmam :63: resmen ben veririm ama geri isterim, bilmiyorum belki benim kisiligimle alakali ben birine borc teklif etsem. Ben sana veririm derim, hic su zamanda geri verirsin demem. Zaten bu kisi geri verir derim derim. Hele ki bu sevgilimse dar zamanindaysa böyle bir teklif yapcaksam geri öde demem. Askim zorluk cekme ben veririm derim.Zaten bilirim ki o bana geri verir.
Sen kendini kotu hissetme diye eklemistir belki onu.. Veya lafin gelisi demistir;kabul etmezsin diye..

Ne var bunda? Ben de 1 hadta önce aynı teklifi sevgilime yaptım. Geri ödersin sonraki ay dedim ki kendini kötü hissetmesin, bi eziklik yaşamasın diye.

Ödemese de olur benim için ama karşımdakinin gururu kırılmasn diye "sen kısa süreli bi sıkıntıya girdin, hayli hayli ödersin zaten gecici bi durum bu " imajı çizmeye çalıştım ben. 1 ay sonrasında da yaa aşkım bosver ne acelesi var sonra verirsin diycektim ben. Yeterki borç parayı kabul ettirebileyim :)

Boşuna alınganlık yapmışsınız. Mayıs geldiginde ödeyemiyo olsanız lafını etmez hatta.

Ortada nişan yok evlilik yok sadee yedi ay olmuş hibe etmesini mi bekliyorsunuz ? Borç alacaksınız tabii ki.

Herkesin oldugu gibi onunda parasi kiymetili elbetteki buraya kadar sorun yok ama ne bileyim evlilik niyetinde oldugum biri olsa geri odeme kismini benim soylememem daha zarif olurdu bence soylemeseymis daha guzel dururmus ...

Back
X