• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç para

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
47
Herkese selam,
Bundan 3 ay kadar önce eski işyerimden bir arkadaşım 100 TL borç istedi ihtiyacı var diye hiç düşünmeden internetten gönderdim parayı. Ay sonuna birkaç gün vardı maaşımı alınca veririm demişti. O günden beri ne arıyor ne soruyor. 100 TL . çok bir para değil biliyorum. Ama kendimi enayi gibi hissediyorum. Arayıp ihtiyacım var mı desem, yoksa yaptığın ayıp en azından arayıp veremeyeceğini söylemeliydin mi desem. Yoksa beklesem mi.

Belki unutmuştur olamaz mı ?

Arkadaşların dediği gibi sıkışığım havale yapar mısın demen yeterli.

O zaman anlaşılır.

Yollamazsa üsteleme bence eğer ihtiyacın yoksa.
100 liraya insan tanımış olursun.

eğer cok deger verdiğin bir arkadasınsa arama elbet dönüş yapar.sıradan bir arkadasınsa arayıp söyle ödemem var bana 100 lirayı ödeyebilirmisin de bunda yanlış anlasılacak bişey yok.

Unutmustur belki.
Bi ödemem için eksiğim var, bugün havale yapabilir misin, deyin.

eğer cok deger verdiğin bir arkadasınsa arama elbet dönüş yapar.sıradan bir arkadasınsa arayıp söyle ödemem var bana 100 lirayı ödeyebilirmisin de bunda yanlış anlasılacak bişey yok.
Sıradan diyebileceğim bir arkadaşım hatta kardeşim diyebilirim benden bayağı bir küçük. Bugün arayacağım kesin de ne şekilde söylesem diye fikir alıyorum sizlerden. Sağolun

Değil mi keşke herkesi öyle 100 liraya tanıyabilsek keşke.

arayıp güzelce iste. tartışma hemen. baktın yan çiziyor o zaman dersin diyeceğini. borç unutulmaz tabi ama belki de hayat telaşesi unuttu.

Yıllar önce kurumda bir abi bana paran var mı diye sormuştu .Ben de yeni memur olmuşum. Sandım ki beni düşünüyor. Yok abi param var sağolasın dedim . Meğer para istiyormuş:KK53: Var da demiş bulundum bir kere,gidiş o gidiş.Bir dahaki ay yine istedi, yüzsüz.Evdeki tüpü bitmiş!Aldı tabi:halay:

arama mesaj at ''canım kusura bakma sana verdıgım borcu gönderebılırmısın acil ihtiyacım var''. Bu kadar

Back
X